Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna din nou .Eu cabnd am zis de camasute m-am regerit la cele cu nasturei sau capse in fata sau cu snurulet care se leaga la spate si astea ar venit peste body si cu un pantalonas cu totul.ca ma gandesc ca daca vin peste body nu-i mai ramane nici un mijlocel gol.Acum nu stiu daca formula asta e ok sau mai simplu si lejer este ca peste body sa-i imbracam cu o salopeticacu totul cu capse, de aceea am zis ca mamicile care au trecut deja prin asa ceva au mai multa experienta .Eu am sa nasc la Medgidia si cand merg la control o sa intreb si doctora sa vad ce-mi zice ca am inteles ca fiecare spital cu preferintele lui.
30+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui marse

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota
Mai am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta:ce ste mai practic si util?body cu salopetica cu totul sau body cu costumas din pantalon cu totul si camasuta ca nu stiu ce sa cumpar si pt spital si pt acasa?.
30+ Alexandra

Ma bag in seama, desi inca nu sunt mami . Mie mi-a luat soacra pantaloni si camasute. Multumim frumos dar eu as fi luat body-camasuta cu chilot si pantalon sau body-maieu cu pantalon si camasuta sau salopete-camasuta cu pantalon si gata. Am citit si mi s-a parut corect ca e mai bine body pt ca daca bb se foieste si are camasuta si pantaloni e posibil sa-si dezgoleasca mijlocul si burtica.
Asteptam si alte opinii.

Marse 36s Alex

La ce va referiti cand spuneti camashutze???
Pai daca are body din ala cu capse intre picioare cum sa se dezveleasca burtica???

Eu am fost azi la magazinul Z, au promotie 50% si am cumparat body-uri by Andreea Esca.F faine, facute cu cap, fara etichete sau intarituri care sa deranjeze la piele si materiale f bune, bubacel din ala fin, culori vii , imprimeuri cu mesaje, misto..

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Si care erau preturile?
Cat era un body?
Poti pune si poze ceva?

38+ Teodor AMR 6 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Da Lucia.Sa descrc de pe aparat, sa incarc in album si revin!

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna fetele. Ce harnicute sunteti!!!! Ba curatenie, ba amenajati nush ce prin casa, ba mai gatiti, ba mai calcati...super penru voi ca mai puteti. Se vede ca sunteti mai "tinerele" cu sarcina...eu de vreo 2 zile nu ma mai pot misca 'cu talent'...gata...fac doi pasi si ma fac covrig de durere...nu am contractii, dar ma dor oasele bazinului, iar fifi nu mai zic.
Dar asta e...suntem pe ultimii 50 de m, ce pretentii sa mai avem?
Nici o pozitie nu-mi mai este confortabila...cu laptopul e cel mai greu, pe scaun nu mai pot sa stau, pe brate nu mai pot sa-l tin...va citesc asa pe fuga si apoi iar ma intind...dar va scriu si eu asa rapid ca sa stiti ca inca suntem pe aici. Dar vad ca nu e inghesuiala mare, nici pufuletii nu dau semne ca ar vrea sa mai anime un pic lucrurile.

Gata, ma retrag...va pe toate, burtici, mamici si ...bineinteles pe pufuleti.

aaa....si sa nu uit sa o felicit si eu pe Rocco...am inteles ca azi e ziua ei.
La Multi Ani plini de bucurii, alaturi de bebe Alex si sot si de toti cei dragi sufletului tau...Sa ai o viata frumoasa, presarata cu momente fericite si numai impliniri.

39+ cu strumfita Daria-Ioana

burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Gata, uite www.flickr.com/photos/44547000@N05/4279067722/sizes/l/in/set-72157622952954710/" target="_blank">aici de la stanga la dreapta am dat asa:
18 lei (cea cu mesaj sunt printesa), 15 lei, 15 lei, 15 , 25 si 6 lei pe caciulita de interior.
Ti-am spus preturile intregi.Din astea scade jumatate.
Am dat 46 de lei pe toate!
Ce zici, am facut o afacere buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Buna fete!

Felicitari mamicilor care au nascut pana acum! Doamne Doamne sa le dea mult laptic si bebelasi sanatosi.

Am un pic de timp liber..si am reusit sa pun ceva pozici cu bebe Diana la semnatura.

Va pup

Mami de Diana
Poze
Bebe Diana

Superba este! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pinguinroz

Fetelor raportez si eu:

Mamica de Sara Maria, nascuta la 10.01.2010, cezariana, 40 saptamani, 3.200, 50 cm, apgar 10, o minunatie.

40

Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Mai treci pe la noi (eventual mai scrie 8 mesaje repejor) ca sa te vedem in timp real. Si vrem si pozici...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LA MULTI ANI, MAMICA NOASTRA EROINA!!

AZI PLECAM ACASAAA!!!

va pup si revin cand intram pe ...ritm

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

Bine ati venit acasa dragutelor!!! Sa va acomodati usor si sa veniti repejor cu vesti bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

buna dimi

nu am reusit sa mai intru aseara ptr k am terminat toata treaba in dormitor,am aranjat hainele ... E GATA !!! si e superb,sunt super incantata

acum ma apuc de sufragerie,holll si baie ,apoi pe la 2 vine un prieten sa montam patutul si e gata totul

citesc si revin

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Bravo!!!! Dar stiu ca v-ati miscat cu talent! In doua zile...toata treaba... Sper insa ca nu te-ai obosit prea tare sa inaugureze bebelina patutul de bine ce-l montati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

'Neatza fetele.
Legat de haine nici eu nu-mi cumpar in perioada asta, si tot pentru ca nu stiu ce marime mi-ar trebui dupa.
Cert e ca marimi mai mici decat inainte de sarcina.
Inca mai am cu 11 kg mai putin decat in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata.
De 5-6 sper sa scap din spital deci la final voi fi fericita.
Ar trebui sa am cu 16-17 kg mai putin decat inainte de sarcina.
Yupiiiiii.

38+ Teodor AMR 6 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Cum bre asa ceva? Pai eu nu ma mai joc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

CRIS_MARIO am reusit sa postez poza cu cercelusii pe care i-am cumparat pt bebelina. Ii gasesti in poze/trusou bebe

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Sunt superbi! Sa-i poarte sanatoasa!

Mergi la inceput