Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui pinguinroz

Fetelor raportez si eu:

Mamica de Sara Maria, nascuta la 10.01.2010, cezariana, 40 saptamani, 3.200, 50 cm, apgar 10, o minunatie.

40

FELICITARI !!! SA FITI SANATOASE !!!

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LA MULTI ANI, MAMICA NOASTRA EROINA!!

AZI PLECAM ACASAAA!!!

va pup si revin cand intram pe ...ritm

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

super

te asteptam mai des cu postarile,bine...dupa ce va acomodati ...si bineinteles povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Buna dimineata si de la noi!!!
Inspirata de Cris_mario m-am gandit ca ar fii bine sa zugravim si noi....si de 2 zile asta facem. Initial era in plan doar camera in care o sa doarma bebe si apoi am luat-o si in hol si in balcon.....hai sa facem si un dulap in balcon...si uite asa e casa vraiste. Cred ca mai am si azi de munca si apoi sa trec la spalat de lucrusoare de bebe.

La multi ani ROCO!!!
Multa sanatate si tie si bebelusului!!!

Reduceri la Ikea!!!!????!!!! Ce bine suna!!!

35+ Luca Stefan

hehe...eu am terminat...bine am facut doar dormitorul ...spor la trb si nu te obosi prea tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Buna fete!

Felicitari mamicilor care au nascut pana acum! Doamne Doamne sa le dea mult laptic si bebelasi sanatosi.

Am un pic de timp liber..si am reusit sa pun ceva pozici cu bebe Diana la semnatura.

Va pup

Mami de Diana
Poze
Bebe Diana

e minunata...sa va traiasca si sa va bucurati de ea...sa fiti sanatoase amandoua

Mergi la inceput

acum sunt singura pe aici? hmm...ma bag la o repriza de calcat...ca deja urmeaza ale bebelinei la rand,am bagat o masina la spalat cu ale ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Roco ma bucur ca ai un ton asa optimist, ca va e asa bine in formula largita
sa fiti sanatosi iar bb Alex sa va aduca multe multe bucurii

ca tot vorbeati de zugravit-eu sunt de o gramada de vreme in santier si ce-i cel mai rau ca nu terminam pana vin acasa cu bebelusha-m-am stresat o multiume pe tema asta incerc sa nu o stresez prea tare pe Miruna ca altfel numai asa imi vine sa fac

in alta ordine de idei simt cum creste morcovul
mai am un picut

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Felicitari PINGUINROZ!!!! Sa fiti sanatosi!!!

Roxy, ai o printesa tare dulce!!!

Dastefa, luni scoatem majoretele nu? Pe la ce ora e evenimenul? Spor la smotruit!

Oani_2002, aveti dreptate cu =/- 400 gr.Asa de mare era intrvalul si la mine; la ultimul eco avea intre 1800 si 2200

Ma duc sa fac cioco de casa - reteta de la elefantica..parca..

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Lorex, am recuperat lipsa de aseara????

36+ Maia Ilinca

Cu siguranta , mai ales ca mi-ai promis ca te uiti dupa comoda aia; daca asa poate te uiti si la sertare cat sunt de inalte/adanci, sa incapa hainute de bebe...
Stiu, am vazut-o si pe aia care e la promotie, e faina si aia (179 ron parca)...daa...asta pe care o vreau se asorteza bine la mobilierul din casa pe care il avem deja...

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marse

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota
Mai am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta:ce ste mai practic si util?body cu salopetica cu totul sau body cu costumas din pantalon cu totul si camasuta ca nu stiu ce sa cumpar si pt spital si pt acasa?.
30+ Alexandra

Ma bag in seama, desi inca nu sunt mami . Mie mi-a luat soacra pantaloni si camasute. Multumim frumos dar eu as fi luat body-camasuta cu chilot si pantalon sau body-maieu cu pantalon si camasuta sau salopete-camasuta cu pantalon si gata. Am citit si mi s-a parut corect ca e mai bine body pt ca daca bb se foieste si are camasuta si pantaloni e posibil sa-si dezgoleasca mijlocul si burtica.
Asteptam si alte opinii.

Marse 36s Alex

La ce va referiti cand spuneti camashutze???
Pai daca are body din ala cu capse intre picioare cum sa se dezveleasca burtica???

Eu am fost azi la magazinul Z, au promotie 50% si am cumparat body-uri by Andreea Esca.F faine, facute cu cap, fara etichete sau intarituri care sa deranjeze la piele si materiale f bune, bubacel din ala fin, culori vii , imprimeuri cu mesaje, misto..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui marse

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota
Mai am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta:ce ste mai practic si util?body cu salopetica cu totul sau body cu costumas din pantalon cu totul si camasuta ca nu stiu ce sa cumpar si pt spital si pt acasa?.
30+ Alexandra

Ma bag in seama, desi inca nu sunt mami . Mie mi-a luat soacra pantaloni si camasute. Multumim frumos dar eu as fi luat body-camasuta cu chilot si pantalon sau body-maieu cu pantalon si camasuta sau salopete-camasuta cu pantalon si gata. Am citit si mi s-a parut corect ca e mai bine body pt ca daca bb se foieste si are camasuta si pantaloni e posibil sa-si dezgoleasca mijlocul si burtica.
Asteptam si alte opinii.

Marse 36s Alex

La ce va referiti cand spuneti camashutze???
Pai daca are body din ala cu capse intre picioare cum sa se dezveleasca burtica???

Eu am fost azi la magazinul Z, au promotie 50% si am cumparat body-uri by Andreea Esca.F faine, facute cu cap, fara etichete sau intarituri care sa deranjeze la piele si materiale f bune, bubacel din ala fin, culori vii , imprimeuri cu mesaje, misto..

Si care erau preturile?
Cat era un body?
Poti pune si poze ceva?

38+ Teodor AMR 6 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput