Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

miremia, evyme m-ati lasat sa ma agit singura aseara...iar cand ati vazut ca m-am dus la somn....ati aparut voi
haircut scuze ptr confuzia cu soacra. oricum ...aia cu mai rarut ca-i mai dragut se aplica numa in cazul ei, nu/

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Eu nu ma mai obosesc sa zic buna dimineata, ca oricat m-as stradui, tot la pranz ajung. Trezit devreme, dat copil de mancare, pregatit tati de serviciu (stiu, e sambata, dar e o zi mai speciala), luptat cu niste contractii pacatoase, care m-au cam speriat, pus copilul la desene si acum sunt la odihna cu calculatorul in brate.
Am citit tot, sa vad ce am retinut
gratiana77 poate ca ar fi bine sa o lasi mai incet, daca nu vrei sa te grabesti cu nasterea
lorex, asa cum ziceau si alexuzzza si haircut, cu o marja de eroare de +/- 400 si ceva de grame, greutatea e mai mult orientativa. Tie probabil iti spune doctorul direct intervalul, fara sa mai calculeze media. Apropo, cam cat de mare e intervalul? Cat de activa ai fost azi noapte
cristies, ai sa vezi ca o sa te descurci minunat si fara buni prin preajma. Si nu cumva bb Alexis a plans neconsolat 2 ore dupa repriza de plans a mamicii lui? O fi simtit si el ca esti mai agitata si s-a nelinistit
Roco La multi ani!!! Sa fii fericita si sa te bucuri de puisorul tau frumos si scump.
mariucasara, mi-a placut cum i-ai raspuns elenei_iulia. Parca pt mine ai zis acolo. Sunt destul de panicata ca eu nu-mi mai amintesc nimic de la André si ca nu stiu cum o sa ma descurc cu bb2. Ce mai face bb Sebastian? Inca nu da semne de parasire a garsonierei?
ana_g, probabil ca bb Stefan vrea sa se nasca exact la termen, sa le arate el lui medicilor care au speriat-o pe mami.
lucia2000, mult a fost, putin a mai ramas. Drum bun si asteptam vesti luni, dupa control.
16-17 kg mai putin???

Vreau si eu!
plateea, multumim de eclere. M-am servit de 2 ori , ca n-am mai mancat de o vesnicie. Cum te mai simti?
pinguinroz, Felicitari!!! Sa-ti traiasca bulinuta mica
cris_mario, felicitari pt treaba terminata. Ma bucur ca a iesit bine si ca iti place. Sa termini la fel de repede si sufrageria, holul si baia!
Cu infectia urinara vezi ce zice si medicul, dar se face tratament si daca nu ai simptome.
cris_dogarel, plecati acasa??? Bravo! Inseamna ca mami si arici pogonici sunt super bine amandoua!
rox_y, sa-ti traiasca bebelina frumoasa. Cu cine ai nascut? Si ce mai e nou pe la Alba? Mi-e cam dor...

fetele cu bebei in patut sau in burtica si le doresc un week-end cat mai linistit

35 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Felicitari noilor mamici bea pinguinroz multa sanatate bebei sanatosi si refacere rapida !!!!!!!!!!

Voua dragele mele va multumesc de urari si sunteti gasca cea mai tare !!!!!

Lorex multumesc in special , multi pupici!!!!!!!!!!!!

Astazi e si ziua mea si bebe Alex a implinit 2 saptamini .Suntem in culmea fericirii , alaturi de el fiecare zi e o sarbatoare .E o dulceata de copil face mutricele rade prin somn si ne face viata o fericire continua .
Nu mi-am imaginat niciodata ca un copil ne poate aduce in cuplu atata fericire si implinire .

Va doresc la toate sa aveti parte de aceleasi sentimente alaturi de puii vostri si de sot sau partener .

Va pupik
Roxana Alexandru- Lucian

Mergi la inceput

oani_2002 2 ore zici ca e dif de fus orar? ca la mine tot 2... acum e 11:45 si daca ma trezesc la 9 , in tara oricum e 11 deja si nu mai pot sa le dau la fete buna-dimineata. ar trebui ca sa nu dorm noaptea si la 3 sa le dau cafetuta.inca nu am reusit performanta asta mai stii? poate cand mii se rupe apa! looolll

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota
Mai am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta:ce ste mai practic si util?body cu salopetica cu totul sau body cu costumas din pantalon cu totul si camasuta ca nu stiu ce sa cumpar si pt spital si pt acasa?.
30+ Alexandra

Ma bag in seama, desi inca nu sunt mami . Mie mi-a luat soacra pantaloni si camasute. Multumim frumos dar eu as fi luat body-camasuta cu chilot si pantalon sau body-maieu cu pantalon si camasuta sau salopete-camasuta cu pantalon si gata. Am citit si mi s-a parut corect ca e mai bine body pt ca daca bb se foieste si are camasuta si pantaloni e posibil sa-si dezgoleasca mijlocul si burtica.
Asteptam si alte opinii.

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Felicitari noilor mamici bea pinguinroz multa sanatate bebei sanatosi si refacere rapida !!!!!!!!!!

Voua dragele mele va multumesc de urari si sunteti gasca cea mai tare !!!!!

Lorex multumesc in special , multi pupici!!!!!!!!!!!!

Astazi e si ziua mea si bebe Alex a implinit 2 saptamini .Suntem in culmea fericirii , alaturi de el fiecare zi e o sarbatoare .E o dulceata de copil face mutricele rade prin somn si ne face viata o fericire continua .
Nu mi-am imaginat niciodata ca un copil ne poate aduce in cuplu atata fericire si implinire .

Va doresc la toate sa aveti parte de aceleasi sentimente alaturi de puii vostri si de sot sau partener .

Va pupik
Roxana Alexandru- Lucian

inca o data
un sincer si calduros la multi ani! ma bucur ca sunteti bine...si tu si bb Alex.de abia astept sa simt si eu ceea ce simtiti voi acum ca si familie. mult laptic sa ai si sanatate!

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marse

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota
Mai am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta:ce ste mai practic si util?body cu salopetica cu totul sau body cu costumas din pantalon cu totul si camasuta ca nu stiu ce sa cumpar si pt spital si pt acasa?.
30+ Alexandra

Ma bag in seama, desi inca nu sunt mami . Mie mi-a luat soacra pantaloni si camasute. Multumim frumos dar eu as fi luat body-camasuta cu chilot si pantalon sau body-maieu cu pantalon si camasuta sau salopete-camasuta cu pantalon si gata. Am citit si mi s-a parut corect ca e mai bine body pt ca daca bb se foieste si are camasuta si pantaloni e posibil sa-si dezgoleasca mijlocul si burtica.
Asteptam si alte opinii.

Marse 36s Alex

asta e un motiv ca de dezgolesc, eu am inteles ca nici nu e bine sa le dam pantaloni, ca cica ii strang pe la burtica am si eu 2 perechi de pantaloni ca-s draguti....dar am sa-i dau numai peste body, cand il scot afara.zic si eu. in schimb salopete intregi, body cu maneci si fara maneci(din alea care le capseaza intre craci) am la greu.cate 10 din fiecare. mi-am facut eu calculul cate 2 pe zi.asta ca sa nu spal in fiecare zi. rea mai sunt!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

oani_2002 2 ore zici ca e dif de fus orar? ca la mine tot 2... acum e 11:45 si daca ma trezesc la 9 , in tara oricum e 11 deja si nu mai pot sa le dau la fete buna-dimineata. ar trebui ca sa nu dorm noaptea si la 3 sa le dau cafetuta.inca nu am reusit performanta asta mai stii? poate cand mii se rupe apa! looolll

37+

Se vede ca citesc din 2 in 2. Puteam sa jur ca esti in Cluj (a doua "casa" a mea, dupa Alba), dar acum mi-am amintit ca ziceai ceva de Irlanda. Eu mai faceam schimbul 3 pe vremea cand nu scriam, dar in ultimul timp mi-am revenit binisor cu somnul, chiar am trecut inspre somnolenta accentuata, deci nici poveste de schimbul 3. Ai dreptate, poate cand se declanseaza nasterea...

PS: editez cateva greseli de tiparire. Sunt pur si simplu incapabila sa verific ce am scris si vad numai dupa ce postez
35 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

offf...acum am terminat fetelor toata treaba....si ma pun pe recuperat

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

CRIS_MARIO am reusit sa postez poza cu cercelusii pe care i-am cumparat pt bebelina. Ii gasesti in poze/trusou bebe

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

sunt superbi.....minunati,sincer imi plac fff mult.Sa-i poarte sanatoasa printesa ta

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput