Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 4
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Lorex, bine ca ati fost voi pe baricade. Am ajuns si eu la a doua parte de schimb 3Alicredo, nu eu sunt cu soacra....adica am si eu soacra mea ![]() ![]() dar din fercire n-o am in casa cu mine si cu cat ne vedem mai rarut, cu atat ne iubim mai mult![]() 36+ Maia Ilinca |
si eu tot o comoda pt bebe vanez la IKEA
aseara am intrat pe site-ul lor si nu am vazut-o la reducere, desi nu cred ca erau afisate toate produsele aflate la promotie.
Dar daca tot treci pe la mobila, poate te uiti sa vezi daca asta pe care o vreau eu e la reducere, numai daca iti iese in cale, nu vreau sa te obosesti in plus pt mine
(http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/RO/ )e comoda cu nr 5, de la pagina 157 (nu ma lasa sa dau link direct pe pagina), cea cu 6 sertare, la 550 ron.
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui plateea da, LOREX, aveeeem! de curand deschis, in shopping city! sotul m-a convins sa intru, si dupa ce am dat de fishbone, nu ma mai poate scoate de acolo... ![]() ![]() ![]() ![]() |

la noi nu este!!! 

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
SorinaF spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Inspirata de Cris_mario m-am gandit ca ar fii bine sa zugravim si noi....si de 2 zile asta facem. Initial era in plan doar camera in care o sa doarma bebe si apoi am luat-o si in hol si in balcon.....hai sa facem si un dulap in balcon...si uite asa e casa vraiste.
Cred ca mai am si azi de munca si apoi sa trec la spalat de lucrusoare de bebe.
La multi ani ROCO!!!
Multa sanatate si tie si bebelusului!!!
Reduceri la Ikea!!!!????!!!! Ce bine suna!!!![]()
35+
Luca Stefan
haircut spune:
| citat din mesajul lui pinguinroz Fetelor raportez si eu: Mamica de Sara Maria, nascuta la 10.01.2010, cezariana, 40 saptamani, 3.200, 50 cm, apgar 10, o minunatie. 40 |
BRAVO PINGUINROZ!!!FELICITARI! SA CREASCA MARIA MARE, SANATOASA SI FRUMOASA!!!SA NE ARATI POZICI CAND MAI AI TIMP SA VII PE LA NOI!!!

Lucia, esti o fericita! Mai rar asa tinere mamici, dar tragem si noi sperante ca o sa fim ok, astea care ramanem cu zestre

CrisM, bravo, harnicuto! Spor si azi si de saptamana viitoare odihna, da?

CrisDogarel, felicitari! Cred ca Ana va fi extrem de incantata! Te asteptam cu vesti bune!!!

Gratiana
te asteptam cu vesti bune de la dr!Cercelusii sunt super
asa ceva as vrea si eu, dar nu sunt si cu pietricele incolore?Da, LOREX, ma uit de comoda. Si mie imi plac mult astea din gama MALM, din cate am vazut eu pe site nu sunt la reducere, dar au una KULLEN(e in catalog la pag 174, pe randul de jos, a doua) cu 5 sertare la 176 ron, ceva de genul asta, n-am retinut exact pretul. Pare un pic mai mica decat malm, dar sper sa fie fainuta, te anunt ce si cum...

Sorina, spor la treaba!!
De saptamana viitoare ma apuc si eu, dar numai ca sa conving bb-le sa iasa la lumina

36+
Maia Ilinca
haircut spune:
Merg sa fac un pic de ordine ca imi vin colege de la munca in vizita
inseamna ca n-am fost asa stresanta daca le e drag sa ma mai vada inca![]()
Lorex, am recuperat lipsa de aseara????![]()
36+
Maia Ilinca
rox_y spune:
Buna fete!
Felicitari mamicilor care au nascut pana acum! Doamne Doamne sa le dea mult laptic si bebelasi sanatosi.
Am un pic de timp liber..si am reusit sa pun ceva pozici cu bebe Diana la semnatura.
Va pup
Mami de Diana
Poze
Bebe Diana
haircut spune:
| citat din mesajul lui rox_y Buna fete! Felicitari mamicilor care au nascut pana acum! Doamne Doamne sa le dea mult laptic si bebelasi sanatosi. Am un pic de timp liber..si am reusit sa pun ceva pozici cu bebe Diana la semnatura. Va pup Mami de Diana Poze Bebe Diana |

e o scumpa
sa va creasca mare!!!
36+
Maia Ilinca
elena_iulia spune:
| citat din mesajul lui pinguinroz Fetelor raportez si eu: Mamica de Sara Maria, nascuta la 10.01.2010, cezariana, 40 saptamani, 3.200, 50 cm, apgar 10, o minunatie. 40 |
FElicitari !!! Refacere rapida si bebelina papacioasa si somnoroasa

Elena
39+ cu
Iustin
elena_iulia spune:
Felicitari si pentru Dianami, am vazut la odiseea vecina ca a nascut si e si in listuta la noi 

.
La multi ani ROCO, multa sanatate si multe bucurii 

Elena
39+ cu
Iustin
ioana_fota spune:

Felicitari noilor mamici si multa sanatate si lor si bebeilor!
Ayanna_xem iti multumesc pt Id si parola
.
Mai am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta
:ce ste mai practic si util?body cu salopetica cu totul sau body cu costumas din pantalon cu totul si camasuta ca nu stiu ce sa cumpar si pt spital si pt acasa?
.
30+
Alexandra