Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 10
ioana_fota spune:
Fetelor va mutumesc tuturor pt raspunsurui
.La cealalata odisee e bucurie mare ca s-a nascut primul iepuras 
.Incepem si acolo sa agitam pampoanele
.
30+
Alexandra
cris_mario spune:
lorex sunt superbe hainutele....body-urile alea rosii
..si le-ai luat la super pret ![]()
pe mine daaa ma doare spatele 
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Gata, uite www.flickr.com/photos/44547000@N05/4279067722/sizes/l/in/set-72157622952954710/" target="_blank">aici de la stanga la dreapta am dat asa: 18 lei (cea cu mesaj sunt printesa), 15 lei, 15 lei, 15 , 25 si 6 lei pe caciulita de interior. Ti-am spus preturile intregi.Din astea scade jumatate. Am dat 46 de lei pe toate! Ce zici, am facut o afacere buna? Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza |
Preturile sunt bune iar hainutzele f dragute
38+
Teodor AMR 6 zilewww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
alexutzzza spune:

LA MULTI ANI ROCO! SA FI FERICITA, SANATOASA SI SA TE BUCURI DE BEBE!!!
CRIS MARIO felicitari ptr terminat de zugravit
cris D bun venit acasa!
paltea si fetele cu ikea si alte
SPOR!!!!
38+
Yannis
alicredo spune:
ioana_fota am dat si eu navala dincolo ca nu-mi venea sa cred

Sa traisca bb ! intr-adevar si doncolo tot un baietel s-a grabit sa iasa. Imi aduce aminte de ceea ce am trait pe 1 dec cu bb Tudor.
tu postezi pe la amandoua?
37+ 
cris_mario spune:
MSJ BEA:
"Salut! Ce faci?Noi ne refacem incet,dar sigur,facem tot ce putem pt bb Ivan.Momentan e al lumina din aia,ca a facut icter.Dar e bine.E un plangacios,si un flamanzila,nu-i place pampersul murdar,ii place suzi si tzitzi.Slava domnului avem laptic mult,de curge p-afara.Azi m-am ridicat,m-am plimbat,m-a ajutat sotul,vine si maine si sper sa fiu mai bine,sa pot merge fara ajutor.In rest,cred ca marti mergem acasa.Sper sa va pot trimite poze,o sa rog pe cineva.Mersi ptr tot,va urez nasteri usoare si va pup.E cel mai frumos lucru sa devii mama,sa nu se teama fetele la prima nastere,ca vine totul de la sine,parca te-ai nascut mama.E foarte frumos,miraculos.Aveti grija de voi.Pup."
Andreea
34+
ioana_fota spune:
Alicredo prima data am intrat in clubu iepurasilor pt ca si a mea va fi iepuras pt ca nasc in martie si am vazut ca unele fete de acolo mai trag cu ochiul pe la voi pe la odisee si m-am gandit ca nu va suparati daca vin si eu si va mai rog cate ceva pt ca voi deja aveti mai multa experienta ca noi ![]()
.
30+
Alexandra
cris_mario spune:
am pus poze cu noua camera si cu patutul printesei 
Andreea
34+
Ofe_27 spune:

Buna fetele,sper ca nu m-ati uitat ... chiar daca in ultima perioada am fost si eu asa dupa cortina. Nu ma pot lauda ca am citit tot ce ati scris, dar in mare am vazut ca sunteti foarte active. Eu nu am mai scris din lipsa de timp si nu pentru ca nu mi-ar fii fost dor de voi
.
Acum, in primul rand, vreau sa felicit toate mamicile, sa le traiasca puisorii, sa creasca mari si sa le aduca numai bucurii.
In al doilea rand La multi ani Roco si multa sanatate!
Iar in al treilea rand, va raportam conform eco din 13 ian. un bebe sanatos de 37 sapt., aprox. 3100 gr. a carui fatzuca nu a putut domnu' dr. sa ne-o arate prea bine pt ca nu mai incapea pe ecran
.In rest eu sunt bine,cu contractii nedureroase, neregulate si pentru care nu mai iau nimic, deoarece vrem sa vina bebe pana in 27 ian (ca ne pleaca si noua medicul in concediu apoi).Dopul inca e la locul lui si in afara de cateva dureri de spate si de fifi nu avem nici un semn ca s-ar grabi bebitza sa vina.
Ma bag sa mai citesc din urma si revin ...
34+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Ofe_27 spune:
Am schimbat si noi semnatura, ca doar suntem mari de acum
.
37+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica