Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Apropos de reduceri si la Iana in Timisoara sunt reduceri, orice produs la jumatate de pret. Azi i-am luat si eu lui bebitza 2 body-uri albe cu maneca lunga cu capse in fata cu 5 ron bucata si un costumas din 4 piese (1 bluzita de interior, 1 bluzita cu capse in fatza mai groasa, 1 pereche de pantalon si 1 caciulitza) la 17.5 ron.

Eu as fii vrut sa iau mai multe,noroc ca m-a oprit sotul, noi avand destul hainutze primite pentru bebe, si sunt convinsa ca multe nici nu o sa apuc sa i le dau.

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ofe felicitari ptr bb grasunel si bn ai revenit

eu ma duc in patutz k am avut o zi destul de plina...va pup

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ne-am intors de la Ikea, eu plina de dureri de spate, bazin, picioare... nu mai vreau burtoi, gata, m-am saturat sa fiu o rata uriasa...

In fine...comoda si sifonierul de la reducere erau de toata jena, nu credeam ca la ikea exista mobila atat de proasta, eu am o parere destul de buna despre ei ne-am hotarat pana la urma la un sifonier mititel, numai bun de un copil, dar nu l-am luat ca era prea greu si eu nu-l puteam ajuta pe sot, asa ca a ramas ca merge maine cu fratele meu sa-l aduca acasa bine ca ne-am hotarat la ceva. Am luat, in schimb, prostii marunte, o veioza mica, rame foto, perne...doar nu era sa plecam cu mana goala...

Lorex, m-am uitat la comoda de care zici tu, este faina, sertarele sunt incapatoare si se deschid mult, ai acces la lucruri f bine, sistemul de inchidere e bun...eu zic ca se merita daca zici ca merge cu restul mobilei si iti incap o gramada de lucruri in ea

CrisM e superba camera chiar imi place f mult, s-a meritat efortul tau lipseste numai printesa.

merg la o baita ca-s franta

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

ofe felicitari ptr bb grasunel si bn ai revenit

eu ma duc in patutz k am avut o zi destul de plina...va pup

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Multumesc .

Am vazut si eu pozele cu camera, foarte frumoasa, super! Odihna placuta!

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

OFE bine ai revenit pe ecrane. Ma bucur ca BB e bine si iti tin pumnii sa nasti pana nu pleaca Bacila in concediu. Eu cred ca saptamana ce vine o aduc pe Amaris pe lume ca pierd tot mai mult din dopul gelatinos si oricum vreau si eu sa nasc pana nu pleaca dr.

CRIS_MARIO super faina camera si patutul e bestial.

Fetelor va las ca a inceput Lord of the Rings plus ca ma asteapta o portie de clatite cu finetti pe care abia astept sa le dau gata.

Noapte buna, fara contractii si alte dureri. Tineti bebeii la caldura!

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Fetele, maine e ziua cea mare ! Simt nevoia de ceva incurajari, am un morcov adanc infipt...

Mergi la inceput

Ioana_Fota in leg. cu imbracamintea lui bebe, eu am vazut pe lista ce am primit-o de la doctor ca vor body cu capse in fata, pantalon cu tot cu botosei plus bluzita/camasuta sau salopetica intreaga cu capse in fata si intre picioare, caciulita de interior, manusi. Eu insa nu am toate body-urile din alea cu capse in fata sau salopetele asa cum vor ei, dar nici nu imi fac probleme. Ca daca o sa comenteze ca le e greu sa-l schimbe, o sa-l schimb eu fara nici o problema.

Iar referitor la baitza, eu aproape toate sarcina am facut baie in vana si nu am avut probleme.Pe mine ma relaxeaza si ma ajuta baita in vana. Dar nu am exagerat niciodata cu temperatura apei, adica a fost calda dar nu fierbinte, asa cum si temp . din incapere nu a fost una ridicata.

Acum fiecare cum se simte mai bine .

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

lorex - am luat nr tau de tel, maine o sa dau un semn imediat ce o sa pot

Va pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

OFE bine ai revenit pe ecrane. Ma bucur ca BB e bine si iti tin pumnii sa nasti pana nu pleaca Bacila in concediu. Eu cred ca saptamana ce vine o aduc pe Amaris pe lume ca pierd tot mai mult din dopul gelatinos si oricum vreau si eu sa nasc pana nu pleaca dr.

CRIS_MARIO super faina camera si patutul e bestial.

Fetelor va las ca a inceput Lord of the Rings plus ca ma asteapta o portie de clatite cu finetti pe care abia astept sa le dau gata.

Noapte buna, fara contractii si alte dureri. Tineti bebeii la caldura!

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Doamne ajuta sa fie bine si de-abia astept sa scot agitatele pentru tine! Cercelusii sunt superbi, sa-i poarte cu placere, ca de frumoasa sunt convinsa ca va fii superba cu ei!

Apropos de venit mai repede bebe ca sa nastem cu dr. nostru, azi imi zice sotul ca el s-ar programa deseara la o partida de ca poate il starnim pe micutz .

Clatite cu finetti, yummy! Norocul meu ca numa' ce am dat gata un ecler cu vanilie si frisca (mi-a facut Platea pofta ), ca altfel acum ma puneam pe copt clatite.

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danutza84

Fetele, maine e ziua cea mare ! Simt nevoia de ceva incurajari, am un morcov adanc infipt...

Dana 38+ Alexandra

CURAJ DANUTZA

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput