Pepenasi de iulie-august 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 6
maitreyi spune:
buna seara 
la noi azi a fost prima zi de gradi, un succes
sunt franta din cauza emotiilor si a cararii facute 4 ore in fata gradinitei
, iar bebe e la nani de la 8 ca de-acu la 7 dimineata suntem in picioare
faceam un pas inainte si parca as fi facut 2 inapoi...a crescut bebe asa de repede incat nu imi vine sa cred
dar a fost superb si ma rog la Domnul, la Maicuta noastra, la Ingerasul ei, sa o protejeze, sa o vegheze, sa aiba grija de ea in lumea asta mare. bebe mic se face mare 
Dumnezeu sa ii binecuvinteze si ingerasii sa ii vegheze pe toti 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
dara_d spune:
DIANAMI FELICITARI PENTRU NASTERE!!!SA VA TRAIASCA BEBELE SI TIE REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTE.
ANKA BAFTA IN TOATE ALERGATURILE ASTEA , VAD CA NU MAI SUNT ASA MULTE DE REZOLVAT.
Cam atat am citit din urma.
Ma duc sa strang ce a lasat deni in urma si apoi in pat ca sunt franta.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
ina C spune:
Felicitari, fetelor!( Sun, Bujo, Diarux, Carmenela, Gini)

Sunteti de nota 10+ !
Va spune o persoana care nu a crezut niciodata in "forumuri".
Sunteti reale???
Ce mai stiti de Dianami?
Ina, mami de doi baieti minunati
diarux spune:
revin....
cat despre CAMY... ce sa zic. este o mamica fericita, in sfarsit. arata ffff luminoasa. cred ca si putin stresata de eveniment dar frumoasa.
aaaa si sa nu mai credeti balivernele astea cu "cat o vaca" sau alte animale pomenite pe aici.CAMY este cea mai frumoasa mamica, nu grasa , ci abia nascuta. si imi place cand zambeste. si are un pui.....de-ti vine s ail papi.
cat despre noua mea sora, BUJO, am ras cu lacrimi de incurcaturile si pariurile care se puneau pe seama relatiei noastre familiale. BUJOLINULE, eu zic data viitoare s ane machim la fel si sa vedem daca mai iese treaba. dao chemam si pe sora mea reala, ca sa vedeti acolo asemanare.cu BUJO nu cu mine.
FILIPANU e chiar un ben-pehlivan, vioi si artist , un dansator desavarsit. la concurenta cu ANDREI la nazbatii, la urcat scarile, la gasit gropi si la..altele.
haidi bre nashica cu pozili alea ca doar nu vrei sa murim acilea!!!!!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
katalyna spune:
va multumesc mult pt votulete
mai3 am vazut prima zi de gradi
ce tortulet frumos aveti, merita domne merita
ma bucur ca v-ati distrat si vad ca v-ati si ras
abia astept sa vad pozele. felicitari parintilor si nasilor pentru crestinul Flavius!
-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg 
multumim! 
katalyna spune:
in seara asta david i-a prins ioanei degetul mare de la o mana la usa de la sifonier, abia am linistit-o si unghia este stravezie cred ca o sa cada
-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg 
multumim! 
violeta29 spune:
Bunaseara!
Cu atatea evenimente nu m-am putut abtine si am scos si eu putin nasul din cartile meleDeci,sa vedem daca am restinut :
DIANAMI, felicitari mamica curajoasa,sa-ti traiasca micutul grasunel,sa creasca mare si voios!
CAMY,felicitari pentru micutul crestin !
SUN,BUJO,felicitari pentru proaspatul finut!(am inteles bine si bujo a fost nasica nu?)
KATALYNA, votat
MADA,felicitari pentru micuta mergareata si pentru strengarita care se spala sigurica!
MAITREY, felicitari pentru succesul cu gradinita!
Cu exploratul...hm, eu i-am dat mana libera insa e greu ,, eu trebuie sa fiu in permanenta in apropierea ei findca este genul de copil care ar baga mana si-n foc sa vada ce-i acolo.La aragaz se apropie zice uf,uf,apoi pune mana.si desi o frige,asta n-o impiedica cu nimic sa puna mana si data viitoare.
La catarat iarasi jale,fiindca se catara absolut oriunde,problema este ca desi a luat nu stiu cate trante, in continuare nu e atenta si risca oricand sa aterizeze in cap.Ultima data se catarase pe bratele fotoliului si a aterizat de acolo direct in cap,am prins-o in ultimul moment altfel nu stiu ce s-ar fi putut intampla.
Oricate trante ar lua,oricat ar frige-o aragazul,ei bine ei nu-i este frica.Si oricat as incerca eu sa nu-l folosesc pe nu,inevitabil ajung sa-l folosesc.
Gata am fugit inapoi in barlog,pana termin cu sesiunea o sa dau mai rarut pe-aici.Pupici la toata lumea!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
violeta29 spune:
Mai spun ceva si plec.Cu scuzele d erigoare pentru intarziere:

LA MULTI ANI ANTONIA DE IRDA!
LA MULTI ANI TONY DE BIRI!
LA MULTI ANI ILEANNA!
LA MULTI ANI MANDY DE ALINA MARIA!
LA MULTI ANI SERENITY!
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
iriss27 spune:
Am intrat si eu sa felicit proaspata mamica:
Diana, sa ai putere sa-ti cresti copiii mari, sa fii fericita si sa ai casa plina de dragostea lor!
Eu nu gasesc de nici o culoare mesajul in care scrie ca nascut Diana, dar am zis sa nu fiu pe din afara, asa c am-am luat dupa voi. Daca il stie cineva, mai puneti-l o data, pt o baba chioara.
Si sa nu uit de micul crestin Sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume, sa fii fericit, ca tu ai adus multa fericire in inimile parintilor tai si sa nu mai zic de forumiste ...
Eu am uitat sa scriu mesaj la sun, sper s ama ierte, m-am tot tinut ... dar nah, batranetea
Azim-am apucat sa imi fac cv-ul ma gandesc ca nu mai e mult si tre sa ma reapuc de treaba, pfai si cand am vazut ce varsta scrie la cv, deja sunt la seniori la experienta :D In curand trec la cei greu de angajat
Eu tot nu realizez ca nu mai am 25 de ani ...
iriss27 spune:
Caut de ceva vreme un rucsac, care se pune in diagonala pe spate si e cam triunghi. Aveti idee despre ce vorbesc? Pe unde naiba gasesc asa ceva?