Pepenasi de iulie-august 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 5
katalyna spune:
buna dimi la pranz![]()
va multumesc mult pentru voturile acordate, datorita voua suntem (inca) pe primul loc
m-am mirat dimineata cand am vazut, aseara aveam doar 7 votulete si acum 15
-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg 
multumim! 
katalyna spune:
flo noi n-am avut cojite, dar daca a mai avut cu ce i-ai dat? nu stiu ce sa zic. sunt pe buze inafara sau in gurita?
am fost azi la scoala sa-l inscriu pe david la scoala si n-am reusit sa intru ca nu m-a lasat usareasa sa trec, cica dupa 1 febr
tre sa aplic planul b ca sa nu ma trezesc ca ajungem la alta scoala
ioana s-a trezit dimineata haraind ca de laringita, dar dupaia n-a mai harait, sa fi fost de la aerul uscat din camera? o sa pun un vas cu apa pe calorifer
-------------------------------------------------------------
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg 
multumim! 
Anilansa spune:
Buna
Poftiti la
... a doua pe ziua de azi, dar merge![]()
Kata... votat
Mada... multumim
Multumim pt raspuns fetelor.

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
dara_d spune:
Buna ziua fetelor
CAMY SI NASICA SUN SA VA TRAIASCA MICUTUL CRESTIN, SA CRESCA MARE , SANATOS SI FRUMOS.Acum deja s-a facut si mirul probabil, asteptam si noi poze si povetea botezului macar pe scurt.
Azi trebuia sa ma duc la dentist si m-am reprogramat pt joi ca pe vremea asta si la cum se circula in bucuresti nu am chef de "aventura".
In final daca tot a venit mama la mine sa stea cu denisa , m-am dus sa ma tund ca imi cade parul , nu rau dar ma enerveaza.
Katalyna am votat.
Flo nu stiu pt cojitele alea , ea nu a avut.
Aseara am terminat tratamentul cu aerosoli si este ok, deni, de fapt nu a mai tusit dupa primele doua sedinte, bun aparatul ala , mi-am facut si eu ieri doar cu ser fiziologic, ca nu mai puteam mi se usca gatul si il simteam inflamat si a fost mai bine dupa.
Acum ii da mama sa pape, aproape a terminat din ce se aude din bucatarie.
O sa fug de la calculator ca vrea ea sa ii cante muzica aici ca s-a obisnuit de la aerosoli , altfel plangea, asa ca ii facem la calc cu desene, muzica, catei , pisici si alte animale.
PAAAAAA ca a venit

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
estrella80 spune:
Kata votat!!
Dianami felicitari!!Sa va traiasca puiutul iar tu sa te refaci cat mai repede!

ankalaura spune:
Am intrat in priza.
Am fost azi la notar, la banca, totul rezolvat.
Ne-am programat la analizele de emigrare, mergem vineri.
Pregatim actele pentru pasapoartele fetelor, si imediat ce terminam cu analizele - tre' sa ne prezentam cu pasapoarte valabile - depunem actele pentru pasapoartele noi.
Dupa asta, ultima suta de metri...
Talciocul meu
flo1980 spune:
Cand a mai avut (pana in 3 luni de la nastere) i-am dat tot cu glicerina boraxata...in gurita nu are, doar pe buze.
E ciupercuta aceea, care se zice ca se face de la lapte, la bebelusi.
Arata ca niste pete albe, rotunde, apoi incep sa se usuce si sa cada.
Buzele ii par uscate.
Nu ne povesteste niminea cum fu' la botez??? 
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Nu ne povesteste niminea cum fu' la botez??? ![]() _ Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash![/font=Comic Sans MS][/b] |
la botez a fost de viiiiis!!!
Flavius este un copil minunat de o frumusete iesita din comun. (atat ca seamana cu ta'su). Nasa a fost super mishtoaca, slaba ca un tzar si emotionata nevoie mare. de fapt cum o stim cu toatele de pe aici. Bujo e o frumoasa foc. zau. noroc ca-s luata ca ma dadeam la ea oleak. Gini e o superfinuta la propriu ca si la figurat. sor'mia e tot sociopata, noroc ca am scos-o io in lume (am obligat-o sa mearga, asa ca am facut si noi o surpriza- speram, placuta!!!-, ca nu stia decat nasha ca venim). deci am fost 6 mamici de pepenasi acolo cu tot cu consortii si unii cu cupiii din dotare. eu am fost futograf sef ca asa mi-a ordonat nashu, cu copilu personal printre picioare. asa ca daca nu au iesit pozele, o sa ma omoare domnu Sun sigur.
asteptam si noi capitala sa ne dea vesti despre restul petrecerii, ca noi nu am fost decat la bisrica si , desigur, pozele la care am muncit asa de greu.
pupiiiiici
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
bujo spune:
Ola, deci vreti memorii de la botez. Pai... Profa v-a zis de la biserica. La petrecere a fost fain. La inceput a fost muzica in surdina si am stat mai mult la povesti. Asta pana ne-am bagat in seama io si Cuscri si am adus o boxa si am bagat muzica de dans. Care nu suporta cand o sa aiba timp nashica sa puna poze de la dezmat, sa nu va lasati copiii sa se uite la descreieratale de noi. Va mai zice si Camy impresii ca doar ea tre sa se exprime mai mult.
Aaaa, si sa va mai zic ca pe mine si pe profa ne confunda toata lumea? Familia lu Pustache ma intreba unde mi-e sora.![]()
Si io abia astept pozele ca n-am vazut niciuna. Aparatu meu era descarcat si crek am facut 5 poze.
bujo mami de Filip