Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

MONIQUE, condoleante pentru bunicul tau

Noi vrem sa mergem la mare cu pitica, ca doar am fost cand avea 6 luni, n-o sa mergem cand va fi facut anul? Noi vroiam Turcia, dar incep sa ma cam razgandesc, n-o fi totusi prea devreme? Ceva pareri?

Referitor la concediu la mare, eu tocmai studiez ofertele early booking si cred ca anul acesta mergem in Grecia cu pitica si abia la anul in Turcia.
Anul acesta vom merge cu masina, pe nopte, deci nu o sa fie probleme cred ca.

Chiar ma gandeam sa intreb excursionistele vesele daca sunt tentate de un sejur in Grecia - Halkidiki ?

Am primit oferta buna pt hotelul acesta de 4* http://www.aristoteles.gr/

in iunie, pe 10 nopti,masa All inclusive, pretul cu reducere este de 890 eur/familie, mi se pare super ok !

Studiati, analizati si se deschide lista !!!

In Turcia, la ce hotel vreau eu , la 5*,tot pe 10 zile, iasa cam 2.000 eur asa ca ramane pt la anu', sa consume si Alexandra mai multe de la AI

Edit: pt detalii tehnice

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
azi e prima data cand la ora asta doarme Isabella-la mine de regula era mare dezmat si galagie pe la ora 9.

Anca n-am uitat vorbim.

Canitza cu cioc moale sau din silicon sau din ce o fi ,,,,de unde ati cumparat??Eu nu am vazut si din canita cu cioc tare nu vrea,nu poate sa bea...

Monica ma bucur ca te vad pe aici mai des.
M_monique condoleantze.

La multi ani Chati!

O zi frumoasa tuturor!

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

CHATONEL

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Referitor la concediu la mare, eu tocmai studiez ofertele early booking si cred ca anul acesta mergem in Grecia cu pitica si abia la anul in Turcia.

Chiar ma gandeam sa intreb excursionistele vesele daca sunt tentate de un sejur in Grecia - Halkidiki ?

in iunie, pe 10 nopti,masa All inclusive, pretul cu reducere este de 890 eur/familie, mi se pare super ok !

Super ar fi! Trebuie doar sa ne obisnuim cu gandul de a merge atat cu masina... Nu am mai facut pana acum asa un drum lung...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
vin si eu la cafea, ca sunt numai singura cu ioana. sotul e la serviciu, iar andrei se distreaza cu bunicul prin herastrau, sau pe unde vreau muschii lui andrei, ca bunicul e in pozitie de drepti.

legat de canite cu cioc... posesoarele de bibe avent sa stiti ca pe aceste biberoane se poate pune si tetina cioc de canita tot avent. se potrivesc la fix, si nu mai trebuie sa dati bani si pe recipient. daca vreti tetine mai moi cautati pt 3 sau 6 luni, ca cele de 12 luni sunt tari.

Mergi la inceput

chatonel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Super ar fi! Trebuie doar sa ne obisnuim cu gandul de a merge atat cu masina... Nu am mai facut pana acum asa un drum lung...

Pai sunt vreo 900-1000 km. mergem noaptea deci picii dorm plus ca drumurile nu sunt ca la noi se merge pe autostrada

Deci, deschidem lista !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata,Nu am ajuns inca la zi cu cititul, dar daca nu scriu acum, sigur uit. Sper ca a dat cineva deja cafeaua, ca eu o beau cu spor (si cu trufe langa - Ilinca, eu nu ma mai joc, tu de ce nu ma certi???)Ayla, cat a costat masina de spalat cu uscator? Eu una imi dau foarte bine seama ca e o minune, avem mari probleme cu umiditatea in apartament. Noi ne-am mutat chiar inainte sa nasc intr-un apart nou construit, si de cand suntem aici au aparut o multime de probleme. Am mucegai in dormitor (toti vecinii au in exact acelasi loc) si l-am distrus cu o solutie de la Sano. Sa va mai spun ca aveam peretii varuiti in 2 nuante de mov si acum s-au decolorat si arata ca intr-un film de groaza??? Si in living parchetul e praf, la imbinari e negru si e foarte ondulat, tot de la umiditate. Trist, acum ne judecam cu firma care a construit blocurile, pentru ca se pare ca de buna voie nu vor sa repare nimic.Off, de unde am plecat si unde am ajuns. Ca si tine, Monica, spal rar si astept cate o saptamana sa se usuce rufele (le tin doar in balconul inchis) si nici macar atunci nu sunt bine uscate si trebuie sa le mai tin o ora-doua pe calorifer. Problema la noi ar fi ca ne-am luat deja masina de spalat, un Whirlpool, daaaar, s-a stricat masina mamei si ea sigur nu vrea cu uscator, poate ne combinam Legat de Turcia, trimit pe mailul comun o oferta de Early Booking pe care am primit-o pe mail. Poate va place ceva. Initial si noi vroiam Turcia, dar nu suntem innebuniti dupa mare, pentru eva am merge, si la ce preturi sunt ma gandesc ca am putea face Bulgaria pentru mare si apoi sa plecam doar noi doi undeva...Oooo, ce bine ar fi, visul meu e sa plecam de nebuni cu masina prin Germania, Franta. Vise...Eu, sincer, o admir mult pe Olga, cum a reusit ea sa faca super vacante cu David. Nu a avut niciun ajutor? Ca eu nu imi pot inchipui cum a reusit sa schieze la munte.Hai ca mai am de scris, dar vine un miros din pampersul Evei de ma da pe spate, noroc ca stau in fotoliu (ea e pe covor, pe jos).Revin.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

cu un copil mic e chiar ok de mers in concediu.
noi am fost in bulgaria cand avea andrei 8 luni jumate, si in creta cand el avea 1 an jumatate. ne-am organizat cu sotul: cand unul avea grija de copil celalalt se relaxa.
pe vreme aceea andrei dormea in carucior, si mai puteam sa ne plimbam si cand el dormea. cum statea in carucior il aveam sub control si nu trebuia sa alergam dupa el, sau sa avem stresul ca-l pierdem.
din concediile astea chiar am venit relaxati.

in vara am fost la mare, la 2 mai, cu amandoi copiii. a fost un cosmar. ca fiecare aveam un copil in grija, si nu am mai avut timp de relaxare.
andrei s-a apucat sa faca pe grozavul, si a baut apa de mare si de la robinet, si s-a imbolnavit cu voma si diaree, ioana a racit si a facut febra. asa ca am avut un concediu de neuitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, si noi avem puzzle din ala, il vazusem al Ayla in fotografii si mi-a placut, asa ca am luat si eu. Daaaar, desteapta de mine a luat forme mici, pe care Eva a inceput in secunda doi sa le desfaca, asa ca le-am invelit intr-o patura si nu mai ajunge la ele. Tin ft ft cald. Pisigri, si eu sunt zuza ca tine cand vine vorba de premergator. Numai ca nu prea mai rezist...si sunt ft tentata sa cumpar unul. Eva daca s-ar putea sa fie tinuta non stop ca sa mearga prin casa nu ar avea nicio problema. In rest, in fundulet se deplaseaza pe distante chiar mari, se rasuceste, se ridica in 4 labe (dar fara a merge asa). Prin urmare e plictisita de spatiul ei de joaca si vrea sa exploreze, dar tinuta de mine. Si ma cam doare spatele.Eva nu bea sub nicio forma apa din biberon, numai din canita. Deja cand ne vede pe noi cu o cana in mana se agita sa ii dam si ei. Si bea ceva apa, sper sa fie ok.Era sa uit:ChatonelAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput