Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*
Raspunsuri - Pagina 7
denisamada spune:
Vad ca m-am inselat, nu doarme toata lumea!
Trimit poza cd intru de pe desktop, ca acolo avem pozele, eee-pc are memoria scurta. Merci
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
anca_nicolae spune:
De buze zici ca era vorba??? Tot s-au laudat pe aici genele, ca numai gene visez, ca deh, si eu am gene lungi!!! Si buze groase . Dar Luana tot privirea pe sub gene o are!
Ia uite frate ce fac unii??? Cauta casutze... Vise taica, vise
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Ia uite frate ce fac unii??? Cauta casutze... Vise taica, vise |
De fapt nu casa caut, ca avem... apartament in Bucuresti nu avem, de-ala caut... stii, ca-n reclama.. :"da'n-am casa".
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
Nici eu nu dorm dar nu va vine sa credeti ce fac. Am descarcat muzica, si ascult tare in casti si dansez. Mi-e asa de dor de putina adrenalina. Ce sa-i faci, dom-le, varsta.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
anca_nicolae spune:
Ayla, "ce sa-i faci cu varsta" pentru ca vrei adrenalina SAUUU ca "ti-e dor"???
Rad si eu cu voi ca mi-e lene sa ma apuc sa adun cifre in excel...
Poze cu noi
Ayla21 spune:
Anca, dor de ce?
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
anca_nicolae spune:
Aaa, Ayla, vezi ca vrea niko calendar, intreba de vreun program. Cred ca tu o poti indruma..., asta ca sa mai si treci la treaba dupa atata dancing, sa se mai linisteasca si adrenalina asta domne :))
Poze cu noi
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Aaa, Ayla, vezi ca vrea niko calendar, intreba de vreun program. Cred ca tu o poti indruma..., asta ca sa mai si treci la treaba dupa atata dancing, sa se mai linisteasca si adrenalina asta domne :)) Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni |
Pai, sa-mi ceara. Sa spuna ce poze vrea, ce model de calendar, etc.
Mai am o comanda pt Ela.
Light a candle for Alma
anca_nicolae spune:
Dor de adrenalina... radeam, facand referie la pensionari, cand povestesc ei asa, pt a 100-a oara, cum era cand faceau ei cine stie ce isprava...
Poze cu noi
petrean spune:
neatza fetele, sunt matinala..cred ca oricum..sunt cea care am dormit cel mai putin
Va dau o cafea...cu lapte..fara lapte..cu ce doriti..
ieri speram cu disperare desi am o sonata de soacra..sa mearga Andrei la ea..insa..copiluil care e foarte afectat de plecarealui tati, nu mai vrea sa fie luat si de langa mami..si drept urmare am ramas cu toti 3...
ASeara am aflat de la un dr...ca sotul meu are tratament pana joi inclusivnu mai stiu dc sa rad..sa plang...stiu doar ca sunt foarte obosita.stresata...si nu pot sa ma culeg...
Ayla..dau eu niste buze la Luana(de la cine vrei..din cei trei iezi?)
Ah..o chestie haioasa...in tot peisajul asta..nebun..ieri cand l-am luat pe Andrei de la gradi..am aflat ca am ajuns la prima iubire de la gradi...era necajit ca nu o putem lua pe Sonia acasa, ca el vrea sa vina la el sa se joace, sa manance si sa doarma impreuna
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006