Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
neatza
am citit repede macar ultimile pagini
vad ca se discuta deja despre mare
daca se merge la greci poate va insotesc si eu macar partial pt ca noi nu stam niciodata mai mult de 2-3 zile intr-un singur loc(problema de sotz cu baterii in fund...asta asa sa nu creada cineva ca nu are cu cine semna copilul), dar la turci eu zic pas. ca nu mai intru in cipru cu viza de turci pe pasaport
oricum la greci gasim si oferta mai bune de atat. noi am stat acum doi ani in corfu, la o vila cu doua dormitoare, baie, bucatarie si living cu 50euro/noapte(si nu era criza)aveam si terasa afara, a fost super. in banii astia venea tanti si ne facea si curat, ne schimba prosoapele, cearceafurile...incredibil la 100 de lei/cuplu.
mai avem o varianta mishto pt cei mai curajoshi. sa inchiriem un iaht. unul pt 3 familii, 10 zile, 1500euro cu capitan cu tot- de exemplu
25 martie 2009
anamariame spune:
Oh, da, asta cu iahtul ma incanta la nebunie!!!Cand vreti sa mergeti, Aris?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
ah, am fost la kineto si a fost un mare fas. in primul rand era o singura tipa care facea masaj, asa ca a intrat cel mic primul si eu l-am tinut ocupat pe vitamina, dupa juma de ora de ashteptat nu a mai avut rabdare sa stea pe spate inca juma de ora. cel mic a adormit si i-a rupt mainile lu ma-sa...deci nu f comod pt nici una dintre noi. in plus masaj nu mi s-0a parut cine stie ce. cred ca o sa caut ceva cu piscina pana la urma. eu sincer cred ca nici nu se ocupa la kineto de copii ca al meu. ma tot intreba daca sta in fund. pai femeie la 6 luni avea tehnica lui perfecta de a se aseza in fund si sta fara sprijin de la 5 luni...ce ma intrebi acum la 10 luni? nu vezi ca merge???
LA MULTI ANI CHATONEL![S]
25 martie 2009
aris26 spune:
pai trebuie rezervat din timp, probabil in iunie sau in septembrie pt ca pe mare arde soarele rau. in august oricum totul e plin ca sunt toti grecii in vacanta. cu iahtul totusi daca nu ati mai fost nu v-ash recomanda din prima asa o calatorie lunga, sa nu va treziti ca are cineva rau de mare si atunci s-a dus tot concediu
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Oh, da, asta cu iahtul ma incanta la nebunie!!! Cand vreti sa mergeti, Aris? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
25 martie 2009
anamariame spune:
MA tin de vreo 2 luni asa, sa va intreb ceva: voi cand puneti fotografii pe picassa le micsorati inainte? Ca eu am incarcat cateva (sunt mari, ce-i drept) si deja nu mai am spatiu. Cum le micsorati, daca o faceti?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
hahhahaha dar sa va spun ce idee creatza a avut al meu sotz. cica sa ma duc eu o luna la ai lui sa stau cu copilul la mare ca ii face bine
l-am intrebat serios daca vrea sa scape de mine....ca eu o luna la ai lui ma intorc doar ca sa ma internez la balamuc
25 martie 2009
Ayla21 spune:
Buna dimineata! Ca eu, cand e Alex acasa si se ocupa dimineata de copii...dorm pana la pranz.
Ana Maria, masina mea e www.ariston.com.ro/product--ARMXXD%20129--1516.html" target="_blank">ARISTON, dar la Domo a fost 2000 lei, e Platinum, Super Silent (adica spal si noaptea si nu se aude nimic). Altceva nu stiu cum e, pt ca noi nu am gasit. Daca bag multe haine, si mai groase, de exemplu tura de prosoape, nu le usuca intergral, dar daca le scot fierbinti si le intind, in maxim 2 ore sunt gata. Doar cat sa treaca de la temperatura aia calda de uscare la temperatura aerului de camera. La inceput nu le usca integral, adica aveau mici puncte de umed pe ele, ca si cum ai stropi o haine cu apa, si ar avea picaturi pe ea, si le intindeam putin. Dar nu-ti spun cum le sifoneaza. Cu program de uscare bag doar hainele de bumbac, asternuturile (si la asta ma salveaza enorm), si prosoapele. Bluzele tricotate, pantaloni, bag fara uscare, dar are 1200 turatii si le scoate super stoarse, de seara pana dimineata in bucatarie (noi nu avem balcon) oricum se usuca. Azi noapte am bagat putine haine, adica ce avusese Alex pe el la lucru, tricou, bluza, pantaloni si...geaca, si fiind putine, nu s-au sifonat deloc, dar am dat uscare delicata, si le-am scos cand m-am mai trezit eu peste noapte, deci dupa uscare au mai stat putin, probabil in aerul cald, si, surpriza erau uscate de tot.
Am si aparat de dezumidificare, daca iti amintesti, dadusem link la imagine, si am scos cu el in prima zi, in 24 de ore, 4 litri de apa din bucatarie. Am pus ulterior si in camere de testatre si nimic. Azi noapte a mers in bucatarie si nu a mai scos nici macar o singura picatura. Asta dupa ce timp de o saptamana am spalat/uscat cu masina, fara sa se usuce haine in casa. Deci asta era sursa umezelii. Dupa atata folosit dezumidificator, florile lui Alex din bucatarie dau semne de ofilire. Daca ai multa umezeala iti recomand un dezumidificator electric.
Puzzle mic avem si noi, este colectia lui Clau din care face cuburi, apoi le cladeste (el construeste din orice, chiar si din mancare, sa foloseasca si aia la ceva ) singurul lucru care l-a facut Luana a fost sa scoata literele din interior sa le roada. Asa ca nu le-a mai prins. Am puzzle bucati mari, fara mijloc, cu Winnie, statea Clau la usa pe hol langa baie pe olita cand era mic, si sa aibe ceva la picioare. Acum caut asa ceva cu Disney, am gasit perdele, draperii, dar nici urma de "covor". Nu vreau inca sa-i pun covor/pres pufos la Luana, in primul rand sa exploreze, sa nu o incurce ceva sau sa alunece pe el, apoi cica ar produce alergii, primul lucru care te sfatuieste un alergolog, Bogdana stie, e sa nu ai covor, draperii si paturi in dormitorul copilului.
Ce sa iti spun, cauta bucati mari, eu am gasit zilele trecute in Metro la 23 lei setul. Mie mi se par super practice, o sa ii cumpar Luanei si la tati la birou, unde are camera amenajata pt noi, dar pt ca se intra ca la birou, incaltati, nu are covor. Si normal ca Luana e tot pe jos, pe sub masa.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
anamariame spune:
Da, pai planuri de vacanta ne facem in fiecare an cu carul, dar de pus in practica mai putin, din pacate . ORicum, mi-ar placea la nebunie cu iahtul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineata! Ca eu, cand e Alex acasa si se ocupa dimineata de copii...dorm pana la pranz. Ana Maria, masina mea e www.ariston.com.ro/product--ARMXXD%20129--1516.html" target="_blank">ARISTON, dar la Domo a fost 200 lei, e Platinum, Super Silent |
La pretul asta imi iau 2 !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
Ia cititi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147332
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma