Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*
Raspunsuri - Pagina 19
inapreda spune:
Saluti,
Va scriu si eu numai 2 rinduri, sa nu ma dati din nou disparuta.
Cu intirziere, ii urez La multi ani! lui Chatonel si felicitari pentru fetitza papacioasa.
Petrean, multa putere si rabdare iti doresc; cind stiu cit de greu imi e mie cu unul, imi imaginez cum iti poate fi tie
Pisigri, nu prea stiu ce si cum sa te sfatuiesc: nu papa nici borcanel (fructe cu orez, de ex.) combinat cu cereale sau/si iaurt? Borcanelele de legume, le incalzesti putin? Ai incercat si brinzica de vaci (eu, mai nou, ii dau si din comert, dupa ce citesc etichetele) cu banana sau cu compot de mere? Revin la borcanele: exista la Humana borcanele care nu au mincarica pasata ci cu bucatele mai mari. La gatit nu ma bag ca nici eu inca nu-i gatesc.
Novus, suna super tentant propunerea cu Grecia.
Dyana, La multi ani anticipat lui Cristi!
la toata gasca.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Nikoleta20 spune:
reveniram si noi...strumful doarme...i-am facut baita ,si a adormit....am facut si eu...si el tot doarme...face si tati...si...vb Dyanei...sper sa nu il trezim.
Ca nu stiu cum se face,dar in baie ma gandeam eu sa va intreb d voi taiati motul/rupeti turta la copchi...si uite k Floric a fost mai rapida...noi cred k vom rupe motul inainte de 3 ani,adica in vara lui 2011...caci atunci speram sa facem si nunta(am facut numai cununia civila noi)si sa cumulam evenimentele...se poate si pana la 3 ani,nu;k eu asa stiam
Si,k si Dyana si eu am redus din 2 somnikuri de zi la unul singur...ce-i drept el se trezeste in fiecare zi la ora 10...papa.joaca apoi la 14-14:30 max pica jos si staaaaaa acolo pana la 16-16:30(glumesc;doarme ,dar nu pe jos),apoi papa iar si adoarme seara pe la 22,desi sunt seri cand adoarme si la 21:30,dar si seri in care il prinde si 12noaptea...
ayla iti trimit maine pozele pt calendar...mi-a trebuit fff mult timp sa ma decid care sunt cele mai frumoase 12pozestiti cum e cioarasi si-asa ma gandesc daca ai putea sa ii pui cate 2-3 poze la fiecare luna....ca sa nu mai zic ca ma gandeam sa invat sa fac si eu si sa ii fac cate o foaie la fiecare luna...dar ar iesi ditamai registrul...nu calendar;oricum ,iti multumesc pt amabilitate
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
mihaelacg spune:
gata, am "venit" si eu la pvesti cu voi.
matzica mea doarme de la 22.30.
LA MULTI ANI CHATONEL , si din partea noastra, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de dragoana.si de sot, desigur
LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR ZILEI.
pisik, si noi avem aceiasi pb cu lichidele. nici maria nu bea decat un max 70-8o- pe zi din urmatoarele "instrumente" de baut: canita cu cioc de la primii pasi, canita cu cioc din care curge, pahar de tuica, cana normala si lingurita.
floric, eu una pe maria la mot o s-o imbrac frumos, gatita de mers in oras, pt ca asta am sa si fac, dupa mot, o sa iesim in oras cu nanutii. acasa n-am chef sa stau sa intind mese, iar in oras, nu-mi permit sa invit gasca pt ca stau prost cu banutii. trebuie sa strang bani pt martie cand vin in bucuresti la doctori.
costumul ala mi s-a parut un pic cam serios.sunt acum reduceri mai peste tot, sigur poti gasi ceva frumos si la preturi bune. si oricum lu raru ii sta bine cu orice la cat e de frumos.
de-o gaseala cand mai punem si noi?
sa se mai incalzeasca un pic?
dyana, si maria a mea asaeara a adormit la 23 si a dormit pana la 5 fara ceva, nu-mi venea sa cred. bravo lu mutzu, baiat mare de-acum, stie ca tb sa lase pe mami si pe tati cat mai mult singurei.
din 10 martie 2009, mami fericita de
CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI
poze noi
http://news.webshots.com/photo/2735879440103769444fBmYEU
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034
simonapro spune:
Buna seara!
Multumim mult pentru urari!La multi ani si de la noi sarbatoritilor!
Noi suntem bine, Lucian are in jur de 10 kg, face cativa pasi singurel, dar tot mersul de-a busilea a ramas baza, stie sa faca pa-pa, sa arate la altcineva care este ochiul si nasul si sa imite cand rade cineva si face dezastru pe unde trece:cotrobaie peste tot.
Vroiam sa va intreb si eu, daca bebeii mai papa noaptea la varsta asta, ca el nu mai manca de la 3-4 luni si acum a inceput de vreo 2-3 saptamani sa se trezeasca in jur de ora 4 si pana nu-i dau sa suga nu se potoleste din plans.
In legatura cu canita, noi bem dintr-o cescuta normala, caci cu canita cu capac nu bea, iar fara capac a muscat din ea, ca doar are 6 dinti.
Cat v-am citit mi s-a facut un dor de plecat in vacanta, cu toate ca nu stam prea bine cu banii, ca tot mai avem de facut multe la casa, o sa fac tot posibilul sa plecam macar cateva zile.
pe toti!
Noapte buna!
http://picasaweb.google.ro/symona0323/Decembrie#
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
Salutare!!!
Am revenit si noi din vacanta. A fost tare bine!
Multumim pentru urari!!! LA MULTI ANI si din partea mea ghioceilor nascuti in aceasta zi!!!
LA MULTI ANI Chatonel!!!
Petrean multa putere iti doresc
Stau putin ca astazi am tot despachetat toata ziua si inca mai am....cred ca o saptamana numai asa o tin Asa se intampla cand pleci cu casa dupa tine
Pupici la toata gasca!!!
PS: ne bagam si noi la piscina, dar vreau sa trag o tura si in acest week cu al meu sot. Vreau sa-i fac o surpriza, caci el de mult isi doreste sa se balaceasca cu pustiu.
Olga, mamica lui David iepurasul
Floric spune:
Neazta la cafea!
Miha, la fetitze e multtttttttt mai usor de imbracat, se gaseste imbracaminte pe toate drumurile, sunt aratoase, frumoase, in culori atragatoare...Pe cand la imbracaminte de baieti cauti de innebunesti, numai culori "gri", sau deprimante. Mie imi plac culorile vesele, dar nu il pot imbraca in rochitze cu funditze oricat de mult as vrea sa fie altfel ... Ori cat despre motz noi il facem acasa, cu familia dar tot vreau sa atraga privirile.
Mai am un www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/babyampkindermode/setsamppackungen/FH_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/m-203346/index.html" target="_blank">model
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
m_monique spune:
buna dimineata.
am facut ! e pt toata lumea. daca se termina, mai avem.
pt cine doreste, avem si tiramisu.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique buna dimineata. am facut ! e pt toata lumea. daca se termina, mai avem. pt cine doreste, avem si tiramisu. |
Neata !!
Vreau si eu o cafea + tiramisu !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)