Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*
Raspunsuri - Pagina 18
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 PETREAN, iti doresc sa ai putere pana miercuri. Si sa fie totul bine Despre hipermarketuri: am mai mers, dar nu in week-end-uri si nu am bagat-o in magazin, s-a plimbato sotul cu ea prin galerie pana am facut eu cumparaturile. La mall am fost doar in Baneasa si doar putin, fara sa haladuim magazinele, am stat doar putin in zona fantanii Si eu am o maaaare problema cu lichidele: NU BEA si pace. Am incercat din biberon, din cana cu cioc moale, tare, care curge, care nu curge, din cana pur si simplu (mi-a dat peste mana de s-a dus toata cand cu apa cu tot pe jos), din capacul de biberon, numai din pahar de sticla nu am incercat, dar mi-e ca mi-l sparge in cap. Ceva solutii? Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
am intrat pe fuga si ca sa nu uit iti raspund repede:
bine-nteles ca problema asta o am si eu de muuult timp
solutia , la noi, a fost lingurita
ii dau apa cu lingurita si reusesc sa o fac sa inghita cam 40-100 ml /zi
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Dodo-pui spune:
Fetelor unde ati gasit canitze cu cioc moale???Am cautat prin zona si la 2 farmacii in Ct si nu am gasit...hai ziceti si la BABA
Floric
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nikoleta20 spune:
fetelor eu tocmai ce mai citeam ce ati mai scris si cautam pe net canuta noastra cu cioc...iar mario este pe jos se plimba cu o masinuta...si se ridicase pe sifonier...am luat aparatul sa ii fac poza si...A VENIT CATRE MINE...A facut cativa pasi 3-4-5 nu stiu exact...si a cazut...daaaar....A MERS SINGUREL
edit:s-a dus iar la sifonier....nu imi iesisera clovnii astia
iar s-a dus si si-a dat drumul la manute...e semn ca nu ii e frica
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Nikoleta20 spune:
noi avem canuta asta,cam asa e ,mai are niste desene pe ea...dar nu este buna decat sa faca cip cip cu ea....nu vrea deloc sa bea cu e
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui Nikoleta20 fetelor eu tocmai ce mai citeam ce ati mai scris si cautam pe net canuta noastra cu cioc...iar mario este pe jos se plimba cu o masinuta...si se ridicase pe sifonier...am luat aparatul sa ii fac poza si...A VENIT CATRE MINE...A facut cativa pasi 3-4-5 nu stiu exact...si a cazut...daaaar....A MERS SINGUREL edit:s-a dus iar la sifonier....nu imi iesisera clovnii astia iar s-a dus si si-a dat drumul la manute...e semn ca nu ii e frica MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU |
http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Dodo, noi avem o cana de la Primi Pasi, bea din ea, dar cand si cand mai curge pe langa capac. Sigur e o chichitza pe acolo si nu strang eu bine. Eu sunt multumita de cana si copchilu cand bea din ea.
Am vorbit si mai acu 2 zile dar revin...Cand bag copchilu in piscina sa ii pun casca de protectie in cap, ca azi a luat la greu apa in urechi. Am betisoarele si il sterg dar...Ma gandeam sa il dau cu un betisor inmuiat in ulei inaine de a intra in apa...Ppooate nu mai intra apa. Ce ziceti?
Aaaaa, si inca ceva... Tema de discutie: Ma tot gandesc cum sa il imbrac pe Raresu la motz. As vrea sa il imbrac intr-un costum de ocazi (as am gasit pe net) dar nici prea serios, nici prea bebelus. www.johnnyprod.ro/confectii/johnnyprod/1000/COSTUMAS-BOTEZ_1-2-108.htm" target="_blank">Asta e de botez, dar ceva de genul un pic mai copilaresc.
Ma intereseaza ce material, ce imagini, ce model ati folosi voi?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu canitza.
La capitolul apa in urechi...nu i-am ferit pe nici unul de apa si dupa baie ii sterg cu betisoare,Daca dai cu ulei,dupa mintea mea apa tot va intra .Daca te temi incearca si ia de la tehnica medicala (era la farmacia de colt de la Stefan cel Mare) dopuri de urechi care se modeleaza f usor si frumos si nici nu jeneaza;casca mie una mi se pare ca strange
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
petrean spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Fetelor unde ati gasit canitze cu cioc moale???Am cautat prin zona si la 2 farmacii in Ct si nu am gasit...hai ziceti si la BABA Floric Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
eu am luat din DM
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
dyana27 spune:
salutare fetele
intru si eu la spartul targului, dar macar asa un raport scurt si tot scriu
LA MULTI ANI CHATONEL
LA MULTI ANI bebelusi sarbatoriti azi
am avut musafiri toata ziua (pentru ziua lui cristi de luni), casa plina, mutzu scumpic si rasftat peste masura, s-a cam suparat el la un moment dat ca nu-l lasau deloc in pace socrii, dar pana la urma s-a luat matusica de ei si i-a mai potolit, l-am mai dus in dormitor... per total a reiesit un mutz de nota 20, care a cantat, a dansat, s-a jucat la greu... si s-a alintat de mama focului la 'maie si 'taie in brate (a se intelege parintii mei)
in sfarsit a facut kk, e adevart dupa supozitor ca deja avea 5 zile si-i ieseau ochii cand se scremea.... si cand s-a pus pe facut... opreste-l daca poti; am aterizat direct in chiuveta la spalat, si am aerisit camera dupa aia
din fericire pot sa-i pitesc lassbaby-ul in iaurtul cu fructe ca are un gust placut si nu-l deranjeaza; si evident azi am papat iar o lingurita de magiun in iaurtel
si avem un dintisor care sta sa iasa, are gingiuta cumplit de umflata in stanga jos, si se zareste dintisorul in gingie; acuma sa vedem cum iese, cu urlete sau fara ; azi dormim cu el in camera, ca au ramas ai mei la mine... sper sa nu-l trezim prea mult
si de 3 seri iarasi adoarme singurel in patut si doarme super bine noaptea, e adevarat ca si-a schimbat programul ziua, adica are doar o tura de somnic in loc de 2, si aia pe la 1-2; deci de la 3 la 8 cand ii fac baita... e rupt de somnic; acum la 9 cel tarziu doarme, si e muuuuuult mai linistit, doarme mult mai bine; pai mi-a dormit ieri 8 ore jumate neintors... de m-am speriat cand am vazut ca e 5 jumate si el dormea de la 9 seara; mai are cate o noapte agitata, cu 2-3 treziri, dar deocamdata vad ca tinde sa-si lungeasca somnicul noaptea, cu maxim o trezire; evident ca probabil acum o sa incepem cu dintii, ca sa ne strice programul, ca de fiecare data cand m-am laudat cu ceva..... am dat-o in bara in maxim 2 zile
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume