Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*
Raspunsuri - Pagina 13
Ayla21 spune:
Niko, nu intru pe mailul comun, dar ma ai in lista de mess. daca nu iti dau PM. Modelul te rog sa ti-l alegi tu. Daca nu ai link la album spui si il scriu (trebuie sa ma loghez pe contul ala).
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui magdyi2001
Intr-adevar pretul este SUPER si am fi tentati si noi, dar concediul este in ultima sapt din iunie si prima din iulie. Acum nu stiu cand alegeti voi perioada... Poate reusesc sa-l conving si pe al meu sa schimbam Elvetia pe Grecia, ca e mai ieftin |
Ar fi SUPER !!!!!!!!!
Oferta e pt perioada 18-30 iunie, din 03 iulie se schimba tarifele !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Fetelor!!!!! S-a nascut primul ghiocel iepuras de 2010! |
Sa dea DD sa fie sanatos !
ia uite http://www.proges.ro/produse/Covoare/Covoare-pentru-copii/Disney-Puzzles-Puzzle-Princess-9332.html |
Monica nu vad pretul...cat costa?
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui magdyi2001
Si eu am uscator si este nemaipomenit. Am vazut ca sunt destul de scumpe in Rom ca le cumparam si la ai mei, iar de aici nu am cum sa-l car. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Si eu am masina de spalat cu uscator. Nu sunt asa de scumpe cum spui tu. Am dat pe ea in 2008, 1400 ron. E un Indesit. Isi face treaba bine.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Floric Hai sa vad pe cine pot convinge cu preturile...intr-adevar sunt preturi INCA de oferta, ca e luna ianuarie dar merge...15 lei/pers. la intrare pana la ora 17, si 18,5 lei/pers. dupa ora 17. Copiii pana in 6 ani au gratuitate. Intrarea la psicina incluide si accesul la jacuzzi. |
Unde-i piscina in BR?Ca nu de alta dar acus ma imbrac si ma duc
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
anamariame spune:
Monica, asa ceva cautai? Eu la asta ma refeream.Am venit si noi de la frig. Nu numai ca am inghetat, dar ma dor si bratele de mor, ca am carat-o in brate. Noi am dus carutul la garaj ca am considerat ca nu se poate merge cu el pe zapada. Asa-mi trebuie! Si nu am stat decat 15 min. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
magdyi2001 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui novus
Ar fi SUPER !!!!!!!!! Oferta e pt perioada 18-30 iunie, din 03 iulie se schimba tarifele ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
OOFFFF! Nu putem in perioada asta...
Ar fi fost super sa ne cunoastem si sotul meu nu s-ar fi plictisit langa noi, cum face de obicei in Rom, pt ca ar fi avut cu cine sa se inteleaga in germana. Si pe Alexandra noi am pus ochii demult.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
Ma duc sa hranesc piticul ca m-a capiat. Trage de mine si urla si nu mai pot scrie.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Ayla21 spune:
Da, Ana Maria, asa ceva vreau. Mersi.
Dodo, nu se comanda pe net, au magazine in toata tara, uite aici unde
http://www.proges.ro/magazine.html
sper la noi in Arad sa aiba din gama Disney.
Ana Maria, noi nu mai iesim demult cu caruciorul, tocmai pt ca e frig si nu stam mult, o plimb putin de manuta sau in brate cat sa ia aer, si nici macat atat zilnic. Si asa, de fiecare data cand o scot se invineteste toata si apoi seara face muci.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Tufetele, il ador pe Massari. Cred ca pe www.youtube.com/watch?v=iIR3gmgIX0w" target="_blank">Real Love am proiectat fetitele in concediul din vara 2008.
Iar noua melodie www.youtube.com/watch?v=aJ0sgK0uoAg" target="_blank">Body Body o ascult la maxim de 2 zile.
Edit: am ultimul album, daca mai e cineva fan.
Light a candle for Alma