Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
380 e cat de cat ok. Mai bine asa decat sa se intample ceva cu eva, Doamne Fereste!Noi iesim un pic la frig, ninge, dar sper sa ii faca bine Evei si sa doarma dusa la pranz.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Nikoleta20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame MA tin de vreo 2 luni asa, sa va intreb ceva: voi cand puneti fotografii pe picassa le micsorati inainte? Ca eu am incarcat cateva (sunt mari, ce-i drept) si deja nu mai am spatiu. Cum le micsorati, daca o faceti? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
eu le micsorez...dar nu mereu...eu le bag in paint,iar apoi apas ctrl+w si apoi le dau la un procent mai mic 50% de obicei ,salvezi si iti micsoreaza rezolutia.
hai k eu raspund asa sa nu uit,intru apoi sa va salut si sa va pupacesc cum trebuie
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Ayla21 spune:
Ia uite
http://www.proges.ro/produse/Covoare/Covoare-pentru-copii/Disney-Puzzles-Puzzle-Princess-9332.html
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Ana Maria, cu Microsoft Office Picture le poti redimensiona. Dar decat sa le iei fiecare in parte la redimensionat (ai grija sa le copiezi prima data ca apoi daca le salvezi redimensionate le pierzi pe alea in varianta orifinala)...mai bine fa-ti album in www.photobucket.com, unde ai spatiu mai mare, dar poti alege din setari in ce rezolutie sa ti le incarce automat. Mie imi place ca poti vedea albumul in slide (stiu, si in picasa se poate).
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
novus spune:
Aris, mersi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
Fetelor!!!!! S-a nascut primul ghiocel iepuras de 2010!
Light a candle for Alma
magdyi2001 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Referitor la concediu la mare, eu tocmai studiez ofertele early booking si cred ca anul acesta mergem in Grecia cu pitica si abia la anul in Turcia. Anul acesta vom merge cu masina, pe nopte, deci nu o sa fie probleme cred ca. Chiar ma gandeam sa intreb excursionistele vesele daca sunt tentate de un sejur in Grecia - Halkidiki ? Am primit oferta buna pt hotelul acesta de 4* http://www.aristoteles.gr/ in iunie, pe 10 nopti,masa All inclusive, pretul cu reducere este de 890 eur/familie, mi se pare super ok ! Studiati, analizati si se deschide lista !!! In Turcia, la ce hotel vreau eu , la 5*,tot pe 10 zile, iasa cam 2.000 eur asa ca ramane pt la anu', sa consume si Alexandra mai multe de la AI Edit: pt detalii tehnice Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Intr-adevar pretul este SUPER si am fi tentati si noi, dar concediul este in ultima sapt din iunie si prima din iulie. Acum nu stiu cand alegeti voi perioada... Poate reusesc sa-l conving si pe al meu sa schimbam Elvetia pe Grecia, ca e mai ieftin
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
citat din mesajul lui novus CHATONEL Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si de la noi!!!
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Floric spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Acvaticul 1. M-a amuzat muuuuult de tot cum a schitat Pisigri domeniul :), are ea un anume talc in felul de a scrie 2. Inteleg ca a aparut si varianta Braila-Floric? Nu de alta, insa Braila este patria cartoforilor, si poate fac mart pe acolo pe catva, si scot piscina pe gratis. Daca mai compun si vreo 2-3 epigrame, ma intorc si cu bani in plus . Deci, ce preturi si alte conditii/avantaje sunt Brasov vs Braila? Olisoara, si tu parca voiai sa faci surpriza la domnul hategan, deci dc veniti cu noi o sa aiba o surpriza mult mai mare: piscina + muuulte femei pe cap [:)))] Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni |
Hai sa vad pe cine pot convinge cu preturile...intr-adevar sunt preturi INCA de oferta, ca e luna ianuarie dar merge...15 lei/pers. la intrare pana la ora 17, si 18,5 lei/pers. dupa ora 17. Copiii pana in 6 ani au gratuitate. Intrarea la psicina incluide si accesul la jacuzzi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Nikoleta20 spune:
anca...si eu tot la dna Maria Dragan am fost...offff ce dor imi e de ea...voua va aducea miere la scoala?la noi venea saptamanal cu felii de paine si 2 borcane de miere...spunea mereu ca "a venit albinuta"hai k asa tare m-am emotionat...a fost ca o mama pentru toti elevii ei...asa era si cu voi?eu am inceput clasa I in 1995...
mai scriu odata k randul trecut a iesit oribil
si acum va salut si eu...cu intarziere...va pe toate si va multumesc pt raspunsurile vis-a-vis de greutatea lui mario...m-ati linistit
ma duc sa ii fac papa lui mario si revin
observ ca de cateva seri incoace mario adoarme seara numai singurel,pana acum il leganam eu...dar acum nu mai vrea...nu ma deranjeaza...aprreciez chiar pt k este destul de greu...
ayla,cand ai timp&chef iti pot pune pozele pe mail...cel comun...k pe al tau nu il am iar modelul il alegi tu...k am incredere k va iesi super...am vazut ce faci cu pozele Luaneibine...k si modelul conteaza...
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU