Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *135*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monica, la Proges chiar dc nu au, le ceri si iti aduc. Asa am facut noi cu un covor. A venit in 3 zile lucratoare.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata,
Nu am ajuns inca la zi cu cititul, dar daca nu scriu acum, sigur uit. Sper ca a dat cineva deja cafeaua, ca eu o beau cu spor (si cu trufe langa - Ilinca, eu nu ma mai joc, tu de ce nu ma certi???)
Ayla, cat a costat masina de spalat cu uscator? Eu una imi dau foarte bine seama ca e o minune, avem mari probleme cu umiditatea in apartament. Noi ne-am mutat chiar inainte sa nasc intr-un apart nou construit, si de cand suntem aici au aparut o multime de probleme. Am mucegai in dormitor (toti vecinii au in exact acelasi loc) si l-am distrus cu o solutie de la Sano. Sa va mai spun ca aveam peretii varuiti in 2 nuante de mov si acum s-au decolorat si arata ca intr-un film de groaza??? Si in living parchetul e praf, la imbinari e negru si e foarte ondulat, tot de la umiditate. Trist, acum ne judecam cu firma care a construit blocurile, pentru ca se pare ca de buna voie nu vor sa repare nimic.
Off, de unde am plecat si unde am ajuns. Ca si tine, Monica, spal rar si astept cate o saptamana sa se usuce rufele (le tin doar in balconul inchis) si nici macar atunci nu sunt bine uscate si trebuie sa le mai tin o ora-doua pe calorifer. Problema la noi ar fi ca ne-am luat deja masina de spalat, un Whirlpool, daaaar, s-a stricat masina mamei si ea sigur nu vrea cu uscator, poate ne combinam

Legat de Turcia, trimit pe mailul comun o oferta de Early Booking pe care am primit-o pe mail. Poate va place ceva. Initial si noi vroiam Turcia, dar nu suntem innebuniti dupa mare, pentru eva am merge, si la ce preturi sunt ma gandesc ca am putea face Bulgaria pentru mare si apoi sa plecam doar noi doi undeva...Oooo, ce bine ar fi, visul meu e sa plecam de nebuni cu masina prin Germania, Franta. Vise...
Eu, sincer, o admir mult pe Olga, cum a reusit ea sa faca super vacante cu David. Nu a avut niciun ajutor? Ca eu nu imi pot inchipui cum a reusit sa schieze la munte.
Hai ca mai am de scris, dar vine un miros din pampersul Evei de ma da pe spate, noroc ca stau in fotoliu (ea e pe covor, pe jos).
Revin.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Eu am masina de spalat cu uscator-Indesit. Costa acum vreo 1700 ron (si-a luat o prietena)

Legat de vacanta cu copil. Cred ca succesul lor este sa nu te stresezi atat dinainte. Mai ales daca e vorba de o alta tara unde gasesti orice la tot pasul.
Si noi am fost cu piticul in Germania. Am aterizat la Munchen, am inchiriat masina si 10 zile nu am stat in acelasi loc. Am ajuns pana la Marea Nordului. Deci nu te stresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ana Maria, Bianca, daca noi ne-am descurcat cu 2 copii la mare, din care unul de 6 luni jumate. Nu mai e ca si cum ati fi singuri, dar daca iti faci un plan, si copiii se adapteaza.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:

Da, si noi avem puzzle din ala, il vazusem al Ayla in fotografii si mi-a placut, asa ca am luat si eu. Daaaar, desteapta de mine a luat forme mici, pe care Eva a inceput in secunda doi sa le desfaca, asa ca le-am invelit intr-o patura si nu mai ajunge la ele. Tin ft ft cald.

Pisigri, si eu sunt zuza ca tine cand vine vorba de premergator. Numai ca nu prea mai rezist...si sunt ft tentata sa cumpar unul. Eva daca s-ar putea sa fie tinuta non stop ca sa mearga prin casa nu ar avea nicio problema. In rest, in fundulet se deplaseaza pe distante chiar mari, se rasuceste, se ridica in 4 labe (dar fara a merge asa). Prin urmare e plictisita de spatiul ei de joaca si vrea sa exploreze, dar tinuta de mine. Si ma cam doare spatele.

Eva nu bea sub nicio forma apa din biberon, numai din canita. Deja cand ne vede pe noi cu o cana in mana se agita sa ii dam si ei. Si bea ceva apa, sper sa fie ok.

Era sa uit:
Chatonel

daca deja merge sustinuta de tine s-ar putea sa ai o problema daca iei premergator. Eu l-am pus pe Vladimir in premergator de la 6 luni. Era ok. Dar acum, de cand se ridica singur in picioare si vrea sa mearga (il tin eu de maini) nu mai vrea in premergator pentru ca nu mai poate ajunge in locurile unde ajunge cand e liber.

La noi avea o portiune din casa unde nu-i incapea premergatorul si tot timpul acolo vroia. Acum de cand il tin de maini numai acolo ma conduce, iar in premergator nu-i mai place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetelor!!!!! S-a nascut primul ghiocel iepuras de 2010!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

cine e?

Mergi la inceput

Citat:

MA tin de vreo 2 luni asa, sa va intreb ceva: voi cand puneti fotografii pe picassa le micsorati inainte? Ca eu am incarcat cateva (sunt mari, ce-i drept) si deja nu mai am spatiu. Cum le micsorati, daca o faceti?

Eu nu le micsorez. Am impresia ca le micsoreaza PIcasa. Saunu? Habar n-am. Fa-ti alt cont. Eu am 2 deja numai cu pozele lui Vladimir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu afara o scot pe ioana numai in carucior, si stam cam o ora.
am intotdeauna si o patura la mine, in caz ca ii e frig.

mie mi-e imposibil sa o scot fara carucior. ea dezbracata are 10,5 kg. daca ii mai pun si haine pe ea ajunge la 12 kg. cam mult de carat in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica stiu ca-s magazine ,am crezut ca tu ai cumparat deja.
Exista si in CT in partea opusa noua (adica trebuie sa traversez orasul)si vroiam sa stiu daca mi-as permite sa-l cumpar ca sa nu ma deplasez cu copii dupa mine degaba prin microbuz si doua autobuze dus-si idem la intors
Ms mult

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Monique, intra la ele la odisee.
Nu e vorba ca nu ar fi imbracata sau protejata, daca la asta te referi, dar fiind prematura si sensibila, face des rinita de la aerul rece (si uneori umed, cred ca atunci cand e umed afara face muci). Si cu asta nu avem cum sa rezolvam, decat iesit cat mai putin timp afara. Caruciorul eu il am tot timpul in masina, deci nu ar fi problema, desi la mine...prefer sa o car pe Luana decat sa mai car si caruciorul. Avantajul categoriei "pana". Eu si acum as duce-o in marsupiu daca ar mai sta.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetelor,
Vad ca sunteti active la scris, am ramas un pic in urma cu cititul dar nu ma las...
Am o intrebare la voi... am vazut ca majoritatea din noi avem masini ... mi-am gasit masina lovita un pic in parcare, stiti daca cei de la Asigurari (Euroins) o repara?? In ce conditii? Stiu ca am citit ati avut ceva incidente una din voi...
Stefan este racit si ia Ospamox, iar de tuse Stodal, a luat de la mine si o tinem amandoi in pas vioi... imi este mila de el ca vrea afara, sta ca un catel pe langa usa , cred ca azi il scot un pic la aer...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

daca ai gasit-o lovita si nu stii cine faptasul sa ii iei RCA-ul o repari tu. daca ai Casco poti sa o repari pe Casco, dar nu pe RCA.

Mergi la inceput