Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanna81 spune:
ieri plimbandu-ma si eu tot singura
prin parc ma gandeam la crisbebe! ce-o fi facut? cum s-o simti?
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
ce sa-ti spun...dupa ce ca arati asa de bine, acum te mai duci sa-ti aranjezi si parul ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
multumesc de compliment
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
lutoniana spune:
Ioana dar nu sta nicio fata pe langa tine ca sa va plimbati impreuna ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Ioana dar nu sta nicio fata pe langa tine ca sa va plimbati impreuna ? |
nu cred sa fie cineva. sta cineva pe stefan cel mare/dorobanti/victoriei sau around si vrea sa mearga si cu mine la plimbare?

apropo de asta nasa noastra este insarcinata in 7 luni si de-abia astept sa am cu cine merge la plimbare!

Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
monica_dicut spune:
Ba da Luci, mi-a zis sa merg,de cand l-a vazut prima data, apoi m-a trimis si tata la o cunostinta a unei cunostinte
la Budimex... dar de gura injinerului am stat acasa si mi-am plans in pumni. V-am mai zis eu ca zice ca-s nebuna ca sa las copilu in pace etc... in fine, nu mai comentez. Sunt eu aia exagerata si basta ca nu mai am putere sa ma cert cu el 
Tipa are un copilas de 1 an iar al vecinei are 8 luni. DIn pacate nu ies cu ele in fiecare zi pt ca ambele s-au intors la munca (nah, tipa la spital iti dai seama ca veniturile sunt mici)si ne intalnim ocazional. In rest si eu imping carutul de nebuna printre blocurile gri, nici macar o vitrina n-am. Decat tarabe cu marfa din Europa
. Nu mai spun ca si asta ma doboara, ca n-am cu cine schimba o vorba. Maica-mea, daaa, o sa vin sa te ajut... a venit 2-3 saptamani la inceput o zi da 3 ba, apoi daca m-am rugat eu de ea. Tot timpul are treaba. Treaba ei consta in a semna condica la pietari in fiecare dimineata si de a face mancare zilnic, mancare care ii ia de dimineata de la 10 pana la ora 3-4 ca dupa ce termina freaca totul sa straluceasca ...
. Soacramea no way, no chance, no ham ca ma imbolnavesc si mai rau de nervi. Asa ca stau cuc toata ziua, in urlete de copil si apoi ma intreb de ce nu mai stiu sa vorbesc...nici macar televizorul nu-l aprind (ca oricum n-am ce vedea). Prietene... pauza ca ori n-au copil ori sunt la munca ori s-au rupt relatiile...
Hai ca tu m-ai intrebat la obiect si eu m-am plans ca o placinta 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
kawaichan spune:
monica imi pare asa de rau ca e iar agitat:(
ca vbeati de primul ajutor la bebelusi,sa va zic ce am patit cu josh zilele astea.
il gasisem la un schimbat de scutec cu o bucatica de plastic in mana de pe marginea pampersului,se pare ca o agatase cumva cu unghiutele si o tinea strans in palmuta.i-am luat-o,am aruncat-o,buun.
peste 10 min eram cu el in brate si il aud ca scoate niste sunete ciudate,ca si dadea sa respire si nu putea.ma uit la el,incepuse deja sa se invineteasca...cu viteza luminii l-am scos din wrap(ce greu ii mai ieseau picioarele din el
) si l-am pus imediat cu fata in jos.nu-i trecea,asa ca am inceput sa-i car bietului copil palme pe spate...il ridic din nou si la fel.ii bag degetul mic in gurita,(constat ca am ditai unghia
si-mi promit ca-n veci nu le mai las lungi)si incepe sa tuseasca.nu am scos nimic si nu-mi dau seama daca a fost doar saliva sau inca o bucatica de plastic,dar mi-a cam stat inima-n loc.
aveti grija ce prind in manute,eu is cu ochii pe el ca pe butelie de atunci.
si inca una,ieri si-a tras pt prima data paturica pe fata,noroc ca eram langa el si l-am auzit
cu picioarele si-a adus-o si dupa aia se misca asa cu ea pe fata fara sa poata face nimic,scotea doar niste sunete infundate
si ca noutate,a inceput sa-si bage degetele de la picioare in gurita,e asa de dulce
va pup,o zi faina
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
lutoniana spune:
In ceea ce priveste relatia cu tatii, adicatelea sotii nostri si subiectul cel mai fierbinte pentru noi: bebelusul....eu personal cred ca avem nevoie de mare diplomatie.
Ca la orice alt subiect de viata, de foarte multe ori suntem de acord....iar alteori pur si simplu NU.
Eu ca mamica, desigur ca as vrea sa fie de fiecare data ca mine, cui nu-i place insa nu e chiar asa usor.
Apropos de ce spuneai Moni,ca dormea sotul si copilul plangea....si Adi poate sa doarma cand plange davidelu....si cand i-am zis ca ma deranjeaza mi-a spus clar: daca ai treaba sau vrei sa faci ceva, sau sa mergi undeva imi spui ca trebuie sa stau cu copilul, clar...nu ma lasi pe mine sa se subinteleaga. Are si el dreptate cumva. Cand plange david si apare in tocul usii cu fata aceea: ce e draga ? de ce plange ? nu stii ce sa-i faci ? citindui-se in priviri mai rau imi sare capsa.....
Acum mi-am invatat lectia si daca vreau sa fac dus o spun raspicat: stai un pic cu david ca eu intru la dus.
Si mai am de dus munca de lamurire cu mancarea, dar si asta o stiti, nu va mai plictisesc...si trebuie sa-mi mearga zilnic gurita sa-i povestesc ce am citit si ca e prea devreme si ca laptele meu e bun ...si ca bebelache e fericit asa deocamdata.,,..
Nu cred ca l-am convins ca intr-o zi l-am surprins cand ii dadea sa linga un bob de strugure spart 
deci chiar daca ma duc la dus ...ma duc cu ceva emotii ca poate ii gasesc la masa cand ma intorc![]()
Voi cum procedati, mai aveti ceva unelte diplomatice cu tatii bebelusilor ?
monica_dicut spune:
Ioanna, merci de sfat cu ceaiul de sunatoare dar din pacate nu l-am putut inghiti niciodata ![]()
EU stau in Titan... marog, mai mult Salajan
, nici macar pe aproape de Dorobanti... ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Da,kawaichan ai mare dreptate, la mine cu atat maimult cu cat davidelu sta si cuminte singur,l-am lasat odata in patul nostru langa o perna si ma tot duceam sa vad ce face pana cand l-am gasit cu coltul de perna tras peste fata. Perna e una dinaceea usoara ca altfel nu ar fi putut sa o ridice ....si incerca sa o impinga cu manutele lui in sus...intra aer sa respire DAR eu am crezut ca lesin in aceeasi clipa.
De atunci am zis ca sta copilul cu mine, chiar daca e cuminte....ilpun aici inghesuit pe canapea, in bouncer ...si mainou dupa cum ati vazut din poze il las si pe jos.....dar nu-l mai las singurel.
Si atunci l-am lasat ca sa aerisesc aici sau faceam ceva mancare cu ceapa prajita...stiu ca aveam un motiv, si ma miram si ma mandream ce cuminte sta piciul....si el mai avea putin si-si punea toata perna pe fata .....
Am povestit si eu ca sa stie fetele sa fie foarte atente......pentru o nenorocire nu-i nevoie decat de o secunda.
Dar sa lasam nota trista si sa mai bem o cafeluta