Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*
Raspunsuri - Pagina 8
diana_n spune:
Moni_Iulia eu si sotul radem cand ne amintim de asta : Peter a inceput sa-si suga buza de jos, nu mai stiu la ce varsta, candva pana intr-un an. Ne gandeam sa cautam pe net sa vedem ce inseamna asta, cand a inceput sa-si suga buza de sus. Am decis ca trebuie neaparat sa ne interesam. A incepu sa-si suga ambele buze si arata ca o baba fara dinti. Mai sa fie, TREBUIE sa ne interesam ce inseamna. Si Peter s-a oprit, n-a mai facut asta, nici in ziua de azi
asa ca n-am aflat nici acum ce a fost, foarte probabil nimic, doar venise momemtul sa se joace cu buzele.
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Moni_Iulia eu si sotul radem cand ne amintim de asta : Peter a inceput sa-si suga buza de jos, nu mai stiu la ce varsta, candva pana intr-un an. Ne gandeam sa cautam pe net sa vedem ce inseamna asta, cand a inceput sa-si suga buza de sus. Am decis ca trebuie neaparat sa ne interesam. A incepu sa-si suga ambele buze si arata ca o baba fara dinti. Mai sa fie, TREBUIE sa ne interesam ce inseamna. Si Peter s-a oprit, n-a mai facut asta, nici in ziua de azi Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |

Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
PS: am dat o cautare pe
google si am ajuns la concluzia ca are www.implantodent.ro/ro/servicii/pedodontie.html" target="_blank">carii

techila spune:
neata fetele

pentru toate cucoanele adormite sau semitreze
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
mary_07 spune:
'neata
Ce placere pt mine sa beau coffee de la Techila

Am vazut si focile,s-au facut tare tare frumoase,iar pozele cu sora lor sunt totale
Mimika,ma bucur sa te vad si pe tine

Ieri a fost ziua revenirilor
Io ma apuc repede de facut mancare si curatenie si dup-aia am examen
e la engleza asa ca,NO STRESS 
Va pup tare si apasat
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
monica_dicut spune:
Buna de dimineata, pentru cine o fi bunca ca io-s cu ochii-n chiloti 
S-a trezit zgatia mea la 7 jumate si s-a hotarat el sa urle de la ora aia neconsolat orice i-as fi facut ca nu mai pot, am inceput sa plang pentru ca simt ca clachez. Si 
de tasu dormea in urletele lui fara nicio schema 
. Cred ca mai mult din cauza asta m-a apucat plansul.
Si l-am pus la
si m-a ros de mama focului. EU n-am avut niciodata probleme sa ma doara sfarcurile dar azi dimineata nu stiu cum m-a apucat ca simteam ca mi le taie
. M-am uitat de dinti da nu-s. Nu stiu ca naiba.
Acum am reusit cu chiu cu vai sa-l adorm ca nu se mai putea. Maraia in orice pozitie.
TEquilla, ma bucur teribil sa te vad. Deja intrasem la idei ca nu ai mai intrat nici macar sa spui ca sunteti bine. Acum m-am linistit. Am vazut si eu poze cu baleni frumosi si tare expresivi
. SI mi se pare mie sau unul seamana cu tine si unul cu tati
? Daca te-am mai intrebat o data iarta-ma da sunt varza 
mimikule, ma bucur s ava vad si pe voi. Si mi-e dor de puiutii mici. POate intr-o zi cu soare mai facem o plimbarica impreuna. Eu ies zilnic in jur de ora 1 dar ma pot mula daca e nevoie 
Vroiam sa mai spun de ieri, ca am iesit la plimbare cu vecina mea si inca o tipa care e asistenta la neuro la pediatrie (imi scapa spitalul). Si de cum l-a vazut pe bebe m-a intrebat ce are la ochiul drept, ca e umflat
. Eu i-am zis ca nimic, ca asa e el,mai mic din nascare, apoi, a mai stat ea ce a stat si nu s-a abtinut sa nu se uite mai atent si mi-a zis sa merg cu copilul al oftalmo ca are canalul infundat si inceput de conjunctivita. Daca va amintiti ca va spuneam eu ca are ochii rosii de vreo saptamana si intrebam daca a mai patit cineva. Ii are asa impajenjeniti... huh, asa ca m-am linistit oarecum cu ochisorul lui ca nu este defect ci e cum a zis pediatra canalul infundat. Nici nu stiti ce piatra mi s-a luat de pe inima ca tare mai sufeream eu cu ochisorul lui mic si cum o sa rada copii de el la gradi si la scoala 
NU stiu cum a vazut tipa dar doar i l-a desfacut putin si a zis imediat. Apoi mi-a explicat ea treaba cum sta de parca citea dintr-o carte de medicina. Adica se vedea ca stie despre ce vorbeste. Asa ca o sa ma duc cu el la oftalmo. DEspre capsor mi-a zis si ea ca e cam maricel bine pt 4 luni capsorul lui si ca e posibil, daca nu s-a vazut nimic la eco, sa fie lipsa de calciu. Recunosc ca eu nu i-am dat Vigantol aproape deloc. Si pediatra mi-a zis sa ii dau ca nici fontanela nu s-a inchis niciun pic... cam asta despre noi. Asa ca i-am dat ieri baiatului calciu, Cipcal, care ste extras natural din cochilie de nu stiu ce scoica
. Il aveam in casa , luat de cand mi-a zis pediatra sa-i dau... dar mi-a cam fost teama fara analize care sa arate lipsa de calciu. In fine..
Hai ca iar am scris mult si sigur fara noima da nu mai citesc sa vad ce-am scris ca sigur o mai lungesc... 
Va pupizez si va doresc o sambata frumoasa.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ca sa vada Techila ca nu o tinem aici numai intr-o distractie incep si eu cu o lista de mici semne de intrebare ca poate ma lamuresc fetele alea mai cunoscatoare. 1. Diana sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca nu stiam ca i se albeste pielea la copil daca insist....Si tocmai pe mandrie de gusita ce il dadeam si eu....la vedere ![]() ![]() Am inceput de cand cu 'moisturizarea' asta sa ma intreb si eu daca o fi suficient uleiul meu de masline pentru pielicica lui ...ca si dr. la care am fost ne-a zis zilnic cat mai multa unsoare....grasa..... 2. Daca inca ii mai trosnesc genunchii inseamna ca ar avea ceva deficienta de calciu ? Ca la controlul lui de 10 saptamani mi-a zis ca-i va trece....dar nu si cand. Mai am control de specialitate la 6 luni ![]() ![]() Sunt convinsa ca daca era nevoie de ceva ii dadea, nu ? Oare sunt singura extraterestra care nu ii da copilului nici Vigantol, nici D3, nici calciu si nici...nimic ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
neata,
nu luto nu esti singura...nici aici nu se da absolut nimic la bebei in afara de lapte:) poate ne spune diana cum e pe la ei,dar cred ca nici acolo nu e moda asta cu vigantolul,si nici prin alte tari.asta ar insemna ca restul lumii e rahitica
Si la noi urmatorul control e la 10 luni

croco ce pediatru comunist,brr
techila chiar voiam sa te intreb cum te descurci daca plang amandoi in acelasi timp,dar am vazut apoi ca ai scris ca n-ai probleme de genul.ce-mi place cum le citesti tu povesti !:)
mary bafta la examenul de engla.btw,io de mult ma tin sa-ti spun ca ai o lb romana impecabila,imi place enorm de mult chestia asta la tine si un motiv in plus pt care te apreciez

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
lutoniana spune:
Buna dimineata soare.....bag si eu o cafeluta calda ca vad ca sunt printre primele si apuc ![]()
Kawaichan ce ma bucur ca nu sunt unicat....si da, ai dreptate, ii dau puiului laptic ...nu chiar nimic nimicuta ![]()
mary good luck anf have fun ![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
buna dimineata dragelor! azi e sambataaaaa DEEEECI e sotul acasa
ma gandeam sa merg sa-mi tai varfurile la par ca are cine sta cu domnisorul
| citat din mesajul lui monica_dicut Buna de dimineata, pentru cine o fi bunca ca io-s cu ochii-n chiloti ![]() S-a trezit zgatia mea la 7 jumate si s-a hotarat el sa urle de la ora aia neconsolat orice i-as fi facut ca nu mai pot, am inceput sa plang pentru ca simt ca clachez. Si ![]() de tasu dormea in urletele lui fara nicio schema ![]() . Cred ca mai mult din cauza asta m-a apucat plansul.Si l-am pus la si m-a ros de mama focului. EU n-am avut niciodata probleme sa ma doara sfarcurile dar azi dimineata nu stiu cum m-a apucat ca simteam ca mi le taie . M-am uitat de dinti da nu-s. Nu stiu ca naiba.Acum am reusit cu chiu cu vai sa-l adorm ca nu se mai putea. Maraia in orice pozitie. |
ma gandeam la tine ieri si la Dragoselul tau. nu se poate sa stea altcineva cu el cateva minute/ore pe zi? sa iesi un pic la aer sau sa dormi? orice iti face tie placere si te linisteste! incearca sa bei niste ceai de sunatoare. te ajuta sa te linistesti un picut. un dus fierbinte... nici nu stiu ce sa-ti zic! sa ai putere mami draga!| Citat: |
Vroiam sa mai spun de ieri, ca am iesit la plimbare cu vecina mea si inca o tipa care e asistenta la neuro la pediatrie (imi scapa spitalul). Si de cum l-a vazut pe bebe m-a intrebat ce are la ochiul drept, ca e umflat . Eu i-am zis ca nimic, ca asa e el,mai mic din nascare, apoi, a mai stat ea ce a stat si nu s-a abtinut sa nu se uite mai atent si mi-a zis sa merg cu copilul al oftalmo ca are canalul infundat si inceput de conjunctivita. |
si Carol are la fel mai nou. si nici nu-l inchide complet ochiul afectat. totul a inceput cu lacrimi curate, apoi a inceput sa se frece. cand am ajuns la doctor deja avea un pic de secretie laptoasa. mi.a zis sa-i pun 2 pic de tobrex de 3 ori pe zi timp de 5 zile. si sa-l curat cu apa termala la ochisorul ala.
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
lutoniana spune:
Moni neata, dar pediatra ta nu te-a trimis la oftalmolog ?
Ce bine ca ai cu cine sa iesi la plimbare....eu imping singura ca o trista carutul ...si acesta e un motiv ca in loc sa o iau in directia parcului.....o iau catre oras/noxe/aglomeratie/magazine/dulciuri in vitrine ![]()
Dar poate la primavara socializez si eu cu o mamica si mergem in parc ![]()
Copilasii lor erau mari ?
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 .....ma gandeam sa merg sa-mi tai varfurile la par |
ce sa-ti spun...dupa ce ca arati asa de bine, acum te mai duci sa-ti aranjezi si parul