Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ioanna, merci de sfat cu ceaiul de sunatoare dar din pacate nu l-am putut inghiti niciodata EU stau in Titan... marog, mai mult Salajan |
uffff... credeam ca ne-am gasit sa ne plimbam impreuna... dar pana ajung la tine
asta e
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
monica_dicut spune:

auzi a el, bob de strugure...
Din punctul asta de vedere nu am treaba, ca nu-i baga nimic in gura
ca are incredere in mine ca stiu mai bine, ca stau toata ziua pe forum/net etc (desi mi-o mai arunca uneori ... ironic). Cat despre alaptat... nu prea am avut sustinere din partea lui... adica, genul aoleu, moare copilu de foame, eu eram terminata si el ca sa "ajute" i-a dat lapte praf... si uite asa s-a dus alpatatul meu
. Faze de genul stat in tocul usii avem si noi. Eu in schimb il iau de cum vine acasa, acum stai tu cu bebe si io pe forum
. De unde, ca dupa juma de ora adoarme si copilul urla langa el (ma tot chinui sa pun un filmulet cu exemplificarea). Aici este alta discutie pt ca iubitul meu sotz prefera sa stea pana la 4 dimineata la tv si apoi normal ca a doua zi e rupt de oboseala 
Asa, mai discutam noi faze de genul: copilul tre sa doarma in patul lui, sa nu il rasfatam. Dar la faza cu lasa copilu sa urle ca asta e rasfat, eu nu rezist ca nu mai pot sa-l aud urland.
Nu stiu, pe de o parte mi-e mila si de el ca munceste toata ziua, dar pe de alta parte mi-e mila si de mine ca nici de mancat nu mananc, nici dus nu fac si sunt inchisa intre 4 pereti 23 de ore din 24...
Marog, in principiu, asupra educatiei am picat de acord asupra unor puncte clare. Acum sa vedem daca vom reusi sa le si aplicam. In schimb, in alte privinte ne cam ciocnim cam in cap. Eu, in mintea lui sunt exagerata si panicoasa si el e genul : lasa copilul sa se caleasca si lasa-l c anu pateste nimic, nu i-am facut nimic desi de ex aseara contorsionase copilul de-a binelea cand a vrut sa-l puna in patut. Ii mai zice uneori: "tati, fii dur"
![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
neatza!
ce reveniri spectaculoase aseara, si cu poze pe deasupra! Techila, Mimika minunati sunt baietii vostri 
mie imi intra alocatia pe data de 16 ale fiecarei luni....pt indemnizatie mai am de asteptat...
Mada in banci exista reguli foarte stricte privind transferul banilor si daca ordinul de plata de la ajps este cu o anumita data, atunci banii trebuie sa plece catre beneficiari exact atunci, nici o zi mai tarziu...si daca cei de la ajps ti-au dat o marja, intre 8 si 20, atunci stiu ei ce stiu, ca nu baga ei banii exact pe 8
si sa nu crezi ca m-am suparat pe ce ai zis despre banci, chiar nu are lumea de unde sa stie regulile bancare si ne-o luam de multe ori pe coaja nevinovati (din pacate de multe e si pe drept, recunosc
) 
Luci ce ne-ai sarit tu in aparare mami
desi stiu ce ciuda ai si tu pe banci....btw, cum s-a rezolvat problema voastra pana la urma??
Monica ma bucur ca te-ai mai linistit macar cu ochisorul...
Kemsy eu n-am reusit sa vad filmuletul, imi zice ca e privat..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Ii mai zice uneori: "tati, fii dur" |
daaa, pai nu stiu daca am fost suficient de clara dar cand i-a spus Adi "David cuceritorul" nu se referea la faptul ca e frumusel CI la a fi razboinic....cuceritor de imperii

.Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
uite ceva dragutel
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

selen80 spune:
legat de diversificare, eu zic ca nu putem toate aplica aceleasi principii, pt ca de ex eu n-o sa pot sa incep sa-i dau morcov sau cereale de orez pt ca (,) constipa....va trebui sa incep cu fructe...pe cand alti copii, care n-au probleme cu kk pot incepe linistiti asa....
in alta ordine de idei, ieri i-am dat 3 lingurite de ceai de chimen pe la pranz si a facut de doua ori kk 
ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo 2 luni....si i-am mai dat 3 lingurite inainte du culcare (din care jumate au fost date pe-afara intr-un mare stil, dar ceva tot a inghitit...) si nu s-a mai trezit ursulica decat la ora 4, ca sa pape
nu stiu daca a fost o coincidenta, dar mai incerc si azi aceeasi reteta si va zic, poate mai ajuta si alte fete...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui selen80 Luci ce ne-ai sarit tu in aparare mami desi stiu ce ciuda ai si tu pe banci....btw, cum s-a rezolvat problema voastra pana la urma?? |
buna dimineata Selenico si multam ca ti-ai amintit de un om necajit
Creditul meu e varza murata/coapta si rascoapta. Este inca la banca dar e trecut tot, intreaga suma imprumutata, la scadenta. Eu platesc rata lunara in continuare si ei imi calculeaza niste dobanzi de ti se taie respiratia la toata suma: adicatelea 12 mii si ceva de euroi.
Am sa vad ce pot face cand ajung acasa ...chiar daca nu am sa merg cu poseta plina de lovele ca sa pot plati acele dobanzi.
Nu l-au mai dat la firme de recuperare a creantelor ca cica aia de la firma respectiva sunt nemernici si nu au mai incheiat contract cu ei.
Am hotarat sa vand garsoniera la vara ....daca o va cumpara cineva si daca voi putea sa iau 2-3 euro mai mult decat am dat pe ea....si voi plati toata suma si apoi ma voi imbata 3 zile si 3 nopti pentru cat am tras cu acest credit de toata jalea.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Selen ce bine ca ai gasit o metoda sa o linistesti pe Ebruska...minunat. Cand am baut eu ceai de chimen si pe mine ma batea gandul sa-i dau si lu' davidelu cateva lingurite dar nu am facut-o ...nu mai stiu de ce.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
techila spune:
monica, stiu ca nu te ajuta si nu te incalzeste cu nimic, dar si io e exact ca tine. adica ma rog, eu nici nu am unde iesi din casa...deloc...ca-s in mijlocul campului. si am mai mult de 4 pereti ca e ditai casoaia si e o casa plina de viata..copchii, caini, pisica, dar nici una nu raspunde articulat cand vrei sa schimbi o vorba. nici eu nu am mai iesit de tare mult timp din casa la plimbare. acum 3 zile am fost la masaj ca ma rupe spatele si mi se pareau asa ciudati oamenii...zgomot...masini...tare speriata m-am intors acasa. si colac peste pupaza am si imprumutat masina si nici daca vreau sa plec nu am cu ce. si mi-e urat tare sa ma carbanesc cu doi copii (imi vine sa imi dau pumni pana reusesc sa ii imbrac si sa ii instalez in masina) pana in parc...unde tot singura balauzesc. mai mult fac pe drum. cateodata mi-e dor de "acasa" la mama ca acolo as fi putut iesi mai des, mama sta la diham, ar fi fost aproape de tine...te-as fi invitat la un suc
. mi-a promis sotz ca azi cand vine de la munci ma scoate in parc...sa vedem...
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
madalina84 spune:
Neatza,multumim de cafeluta TECHILA
KAWAICHAN am intrebat si eu ca tot omul pentru ce sa da vigantol si asta mi s-a raspuns,pe rahitism
SELEN
,eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni(stiam ca avem fete la banca si nu sunt atat de nesimtita) iar legat de depusul in cont stiu de la fratele prietenei mele cele mai bune care lucreaza cu directoarea de la casa de pensii si el mi-a zis ca bani se depun in banca pe data de 8 iar cei de la banca ii depun cand au "timp"
MONICA ma bucur ca te-ai linistit cu ochisorul si sti ce ai d facut iar legat de sot o sa vezi ca atunci cand va fi Dragoselul mai mare o sa te ajute mai mult caci va fi strigat"tatiiii" si nu va avea cum sa se codeasca
Fetelor baiatul meu plange daca nu il tin in fundulet,cand il ridic e tot un zambet si cand il pun jos e tot un urlet de parca l-as pune pe jar.
Eu nu am inteles inca cum e cu ceaiul asta,daca nu e bun de ce il recomanda medicii???mie mi-a zis si neonatoloaga si pediatra ca pot sa-i dau ceai,ba chiar daca va amintiti cand era constipat mi-a zis sa-i fac lapticul in ceai in loc de apa,pe cuvant daca mai sti cum sa procedezi
fetele
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit