Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 Eu nu am inteles inca cum e cu ceaiul asta,daca nu e bun de ce il recomanda medicii???mie mi-a zis si neonatoloaga si pediatra ca pot sa-i dau ceai,ba chiar daca va amintiti cand era constipat mi-a zis sa-i fac lapticul in ceai in loc de apa,pe cuvant daca mai sti cum sa procedezi ![]() fetele |
lasa Mada, cate n-am inteles eu....

Se spune ca plantele din care este facut ceaiul, fie el musetel, tei, sunatoare nu pot fi procesate de organismul bebelusului.
Alte studii mai extravagante spun chiar ca nici noi nu ar trebui sa bem apa fiarta cu plante ca pe langa efectele benefice de linistire si relaxare ar da si cateva efecte negative pe care nu le percep la momentul respectiv dar care de-alungul timpului se simt.
Un prieten foarte bun a fost la un curs tinut de un nutritionist....cu ceva reguli de aur: cati carbohidrati sa mananci pe zi...cata proteina etc si povestea ca spunea respectivul care sustinea cursul ca daca nu esti sigur pe ceva sa alegi varianta cea mai veche ....a stramosilor stramosilor.....ca aia sigur a fost buna. Si concluziona ceva de genul ca daca aia au baut apa si nu ceai atunci apa e mai buna decat ceaiul.
Fiecare face cum crede insa mie mi-e indiferent ca eu nu am baut ceaiuri niciodata ca nu ma atrag si nu-mi "spun" nimic. M-am luptat si eu cam 2 saptamani cu ala de chimen dar a fost un cosmar pentru mine.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
madalina84 spune:
LUTO 

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
kawaichan spune:
mey,am uitat ce era mai important
Alexutu
Ana Lugojana
Rareselul
Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kemsy spune:
Neata!!!
Mai las o data adresa cu filmuletul, nu stiu de ce scrie ca e privat
http://www.youtube.com/watch?v=gdGmXpz0Aw0
Si al meu sot doarme linistit langa bebe urland. Iar cand plange si zice"de ce plange?" ii zic "nu stiu, intreaba-l"!
Ideea e ca bb al meu a gustat si portocala, si vin
(o prietena i-a dat cu degetul in gura inainte sa apuc eu sa fac ceva
).Dar, peste toate astea, sotz are grija si sta cu bb, seara cand vine de la munca il ia in primire 
Azi l-am gasit pe bb intors in patut, cu picioarele intre zabrele, cu aparatoarea data deoparte
. Si eu care gandeam: ce cuminte e...
Merg la treaba, ca azi e sambata, zi de curatenie si papa
Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui kawaichan mey,am uitat ce era mai important Alexutu![]() Ana Lugojana![]() Rareselul![]() Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi! ![]() Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 |
oooo, azi e 16, ca bine zici

Sa inceapa cheful si bebicii sa creasca mari si sanatosi !!!!
si doi dintre ei sa se faca mai cuminti

LA MULTI ANI !!!!

kawaichan spune:
mada stiu ca se da pt rahitism
ideea era ca in alte tari nu se recomanda....
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
madalina84 spune:
LA MULTE LUNITE ANA,ALEXUTU SI RARES sa cresteti mari,sanatosi si sa va bucurati parintii iar mamicilor multa putere in continuare
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana In ceea ce priveste relatia cu tatii, adicatelea sotii nostri si subiectul cel mai fierbinte pentru noi: bebelusul....eu personal cred ca avem nevoie de mare diplomatie. Ca la orice alt subiect de viata, de foarte multe ori suntem de acord....iar alteori pur si simplu NU. Eu ca mamica, desigur ca as vrea sa fie de fiecare data ca mine, cui nu-i place insa nu e chiar asa usor. Apropos de ce spuneai Moni,ca dormea sotul si copilul plangea....si Adi poate sa doarma cand plange davidelu....si cand i-am zis ca ma deranjeaza mi-a spus clar: daca ai treaba sau vrei sa faci ceva, sau sa mergi undeva imi spui ca trebuie sa stau cu copilul, clar...nu ma lasi pe mine sa se subinteleaga. Are si el dreptate cumva. Cand plange david si apare in tocul usii cu fata aceea: ce e draga ? de ce plange ? nu stii ce sa-i faci ? citindui-se in priviri mai rau imi sare capsa..... Acum mi-am invatat lectia si daca vreau sa fac dus o spun raspicat: stai un pic cu david ca eu intru la dus. Si mai am de dus munca de lamurire cu mancarea, dar si asta o stiti, nu va mai plictisesc...si trebuie sa-mi mearga zilnic gurita sa-i povestesc ce am citit si ca e prea devreme si ca laptele meu e bun ...si ca bebelache e fericit asa deocamdata.,,.. Nu cred ca l-am convins ca intr-o zi l-am surprins cand ii dadea sa linga un bob de strugure spart ![]() deci chiar daca ma duc la dus ...ma duc cu ceva emotii ca poate ii gasesc la masa cand ma intorcVoi cum procedati, mai aveti ceva unelte diplomatice cu tatii bebelusilor ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Buna dimineata la mamici!
Luto noi mergem si noi pe aceeasi 'treabå'..Noi am discutat de la inceput ca daca vreau så stea cu el så ii spun ,så nu ma astept så subinteleaga.chiar zilele trecute mi-a zis daca vreau så ies cu fetele intr-o seara( ca tot se vb de party) nu va fi niic o problema '' ca vezi copilul la 21 doarme , se mai trezeste spre dimineata så ii dau papå si gata..nici nu simte ca ai fost plecatå)

Bine ca el cateodata nu se bazeaza ca ii spun eu tot si ma mai intreaba el : 'nu vrei så mai stau eu cu el?' De ex in dimineata asta el s-a trezit la 8.30 gata pregatit de joaca , hlizeala si altele..eu eram disperata så mai dorm jumåtate de ora..m-am dus la sot( nu dormim in aceeasi camerå) si i-am zis ca vreau så mai dorm..a sårit drepti si a stat cu el si ce chiuituri si rasete s-a auzit de mai dormi daca poti..oricum gestul conteaza si il apreciez pt asta..
Dar så stiti si cand totul e bine si oki intervin diverse ca ..vezi ca nu e destul! Asta e viata!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Buna dimineata,
Am vazut ca aseara au fost multe surprize.Au aparut mamici carora le urmaream post-urile inca de pe vremea cand eu eram gravida iar ele aveau bebei in dotare.
Ma alatur si eu grupului si urez bine ati revenit Techila si Mimika
.
Am vazut si pozele,sunt niste dulceti...imi imaginez cat de greu este,dar si cat de frumos.
In zilele mele negre,in care simteam ca nu mai pot,ma gandeam la voi si-mi ziceam ca daca voi va descurcati cu doi bebei,eu nu pot cu unul?!
Si uite asa am crescut si noi incet-incet...
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
lutoniana spune:
Neata Iuliko ca bine zici tu...si la mine cand sta adi cu davidelu e numai o veselie si o bucurie....poate si pentru ca ii face tot felul de chestii pe care eu cu bratele mele de gazela impuscata nu pot....cum ar fi avionul, hopa sus....si altele.
Sunt sigura ca atunci cand voi trece si alte mese, pot sa-i las lui adi ce sa pape piciul si eu sa rezolv cate ceva sau daca am de plecat pe undeva......ca sunt convinsa ca se va descurca..
Daca-i sti cat tanjesc eu dupa 2 dormitoare....Adi vine uneori tarziu de la lucru si il las sa se odihneasca ....eu imi iau copilul si lec in sufragerie.....de pe la 7-8 dimineata.....dar asa as mai dormi de nu-ti imaginezi.....
Papica lu davidelu ii dau stand intinsa pe pat, si daca ma duc acum sa-l alaptez pe pici trebuie sa incep sa-l imping pe adi mai intr-o parte sa ne bagam si noi 2 bucati in pat.....asta mic incepe si-l trage de parul de pe piept....tipa cum va spuneam zilele trecute si e gata dimineata; mi-e mila si de sotul meu ca ar trebui sa doarma....
Daca as mai avea inca o camera ar fi BETON, dar nu am.
Poate ne mutam mai la vara ...cne stie....In tarile calde, vreau sa spun ![]()