Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

La multe lunite Ana , Alex si Rares!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si de la noi LA MUUUULTE LUNITE!!!
Alex
Ana
Rarut

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor asa mai pe amiaza si cu ochii carpiti de somn...ca dupa atita agitatie cat am avut ieri mamarutza mea s-a trezit din doua in doua ore asta noapte. Asta e...

La multi ani sarbatortilor de azi! Sa creasca mari si sa fie sanatosi!

Bine ati revenit Mimika si techila...ne-a fost dor de voi...

Techila...revin cu "invitatia": mama draga ce feciori frumosi ai tu acolo...nu dai unul ginere la cluj???? ca tare dulci is...si tare haioasa e mama lor..

Despre relatia sot-copil...hmmm, eu ce sa mai spun...ca al meu sot lucreaza 12 ore /zi si cand ajunge acasa e obosit mort...asta in perioadele cat e la cluj...ca e plecat tot intr-o veselie in tara si pe afara...Dar in weekend-uri se ocupa mai mult de mamarutza: plimbarea si baitza el le face....si relaxarea ascultand muzica (in timp ce eu dau cu aspiratorul) o face cu fie-sa in brate (pentru exemplificare vedeti link-ul catre poze). Noroc cu mama ca mai vine sa socializeze cu nepoata si atunci am si eu o ora, doua in care scriu()...si sa nu mint mai sta cu ea cind e musai sa ies: la job, la banci sau la coafor (asa cum a fost joi).

Oare Dana, Nela si Aida pe unde sunt?

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cuscra da stiu ca doctorul Amei e greu de multumit!Ce are cu papusica?Noi vrem sa-i transmitem ca o sustinem in tot ceea ce face.
Legat de baita,noi inca facem in cadita,ca nu suntem asa mare.Dar in curand o sa avem si noi aceasta problema,ca vad ca baiatul meu e lungan .
Noroc ca la botez a primit cadou un cadru de cada,foarte dragut,cu jucarii pe el..dar sa stam mai intai in fundulet,adica sa ne dublam varsta.Eheee,cat mai e pana atunci!!!
Deocamdata ne descoperim si noi piciorusele si ii udam pe mami si pe tati la fiecare baita .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

La Multi Ani sarbatoritior de azi si La Multi Ani (cu intarziere) Vik!

Mimika si Techila, sa va traiasca ingerasii, cat de mult au crescut!

Luci, lasa mami ca te scot eu prin parc sau mergem la un suc cu bebelasii..asta dc nu te muti in tarile calde pana atunci Ploua si la voi? Uitasem...l-am vazu pe Davidosu', ce baiat mare e si ce frumos sta el la baita.

Na..sa zic si eu una de sot. Daca Ruby adoarme la el in brate, refuza sa o puna in patut, vrea sa o simta aproape si o suprind ca se uita asa lung si mult la ea. Si acum..Ruby doarme la el in brate si el isi citeste tacticos ziarul.

My girls Lilly Elisa (27/10/2003) & Ruby Elena (14/09/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Inainte de-a povesti ce si cum, as vrea sa va intreb daca a facut cineva control cardiologic la pui. Dr de familie mi-a zis ca ar fi bine sa-i fac, asa sa vedem dc totul e ok.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystina

..Ruby doarme la el in brate si el isi citeste tacticos ziarul.

ce imagine frumoasaaaa
Abia astept sa ne plimbam....dar sa mai dea putin soarele....ca si la noi ploua rau de tot.....
Eu nu am decat 1 an si ceva aici dar cea mai frumoasa perioada a fost primavara trecuta cand era un soare si o caldura de te ungea la suflet,....si sper sa fie asa si anul asta sa ies cu piciul
Fetita cea mare ce mai face ? e la scoala, nu ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Neatza!

Inainte de-a povesti ce si cum, as vrea sa va intreb daca a facut cineva control cardiologic la pui. Dr de familie mi-a zis ca ar fi bine sa-i fac, asa sa vedem dc totul e ok.

Neata, eu am avut mari apasari cu Davidelu meu iubit dupa episodul trist din timpul travaliului in care inimioara lui parca nu mai facea fata....si i-am cam stresat si in maternitate si la controlul de 10 saptamani. La asta se adauga si faptul ca se invinetea la gurita...de fapt asa la mustacioara, sub nas. Acum insa nu o mai face....se invinetea, am observat cand ii era frica ...de exemplu cand il bagam in apa ....
De fiecare data l-au ascultat cu mare atentie la inimioara si au spus ca nu se aude nimic si ca totul e normal.
Ce altceva implica un control de specialitate ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

mey,am uitat ce era mai important

Alexutu

Ana Lugojana

Rareselul

Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Iuhuuu multumim mult

Si daca tot a fost in trend ieri avocado in discutii, noi va servim cu o www.bbcgoodfood.com/recipes/3301/images/3301_MEDIUM.jpg" target="_blank">salata de avocado si un frappe ca mie mi-e tare somn

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

mey,am uitat ce era mai important

Alexutu

Ana Lugojana

Rareselul

Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

oooo, azi e 16, ca bine zici
Sa inceapa cheful si bebicii sa creasca mari si sanatosi !!!!
si doi dintre ei sa se faca mai cuminti
LA MULTI ANI !!!!

Da da, sa ia aminte de la printesa Ana
Multumim

La multi ani si din partea noastra, Rares si Ana !

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput