Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Luto, habar nu am ce implica. Pediatrul o controleaza cu stetoscopul ala la fiecare vizita, dar pp ca cel de specialitate e mai complex.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

La multe lunite inainte, Ana, Rares si Alex!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Multumim Mada, Suede, Techila, Vik, crystina, Raluca!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am o dilema: toata lumea imi spune ca n-avem voie sa ne plimbam pe ceatza. Azi e a treia zi cu ceatza mare la noi toata ziua, 24 de ore din 24, nu numai dimineata. Ne-am plimbat noi si pe frig mai mare. Dar chiar sa fie asa de rau sa ne plimbam cand e ceatza afara? Sau e babism asta?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

LA MULTE LUNITE ALEX, ANA SI RARES SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fetelor,Ralu si Luto parca mi-ati ghicit gandurile.
Asta vroiam sa interb si eu,ca am tot omis acest aspect din dorinta de a face uitata aceasta problema (pana la un control de specialitate).
Si Mihnea inca de micut se invineteste in jurul guritei si doctora pediatra ne-a recomandat o ecografie cardiaca ,dar nu pare ca ar avea vreo problema la examinarea cu stetoscopul( cum ziceau ea,nu se aude nici un suflu).
Ieri l-a examinat si doctora de familie,care zice la fel.
Oricum,ca sa ne iesim din pareri,o sa-i facem aceasta ecografie,dar eu nici nu ma gandesc si nu vreau sa cred ca are ceva .
Citindu-va si pe voi,m-am mai linistit!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Raluk, nu stiu asta cu ceata, stiam numai de vant.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata si de la noi!
Cu intarziere urez si eu "multe lunite!!" sarbatoritilor de zilele astea, frumoasei Eva " la multi ani fericiti" side asemenea vreau sa va multumesc pentru incurajari, ne-am mai linistit cat de cat...
Astazi avem si grea, incep sa-i dau calciu Carinei, 5 ml , am inteles ca e taare rau la gust si nu ii va placea dar ce sa facem.. Of ce cosmar am avut legat de costitele ei... brrr.. Ce sentiment aiurea, abia acum inteleg mamicile panicate cand au copiii bolnaviori. Incerc sa fiu pozitiva.

Apropo se tati, ma gandeam ieri ca Mada nu a mai zis nimic de tatal lui Iri , banuiesc ca nu-l viziteaza sau nu sunt eu la curent. ( Mada, daca te supar cu randurile astea iarta-ma). Nu pot intelege cum poate fi un om asa... si de ce n. Sunt si ei ca noi; cum sa nu vrei sa vezi asa o minune de copil, sa nu vrei sa participi la cresterea si educarea lui... nu voi intelege barbatii
astia niciodata.
Al meu din dotare e ok , ma ajuta mult, ma seaca doar cand iese cu baietii la fel de des ca inainte si ne lasa singure... el e foarte ducaci de felul lui.. Da banuiesc ca se putea si mai rau ...
In rest.. ieri amcumparat otona de hainute pt 6 luni, gasit si ceva reduceru...
Va pupam

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multe Lunite Anuska, Alexutu, si Raresucu!!

Ralukule m-ai uns la suflet cu salata de avocado..Si in ceea ce priveste ceata eu cred ca depinde de copil..de ex mama a obs de cand eram eu mica atunci cand iesea cu mine pe ceata respiam greu ba chiar parca nu mai aveam aer..ei bine asa sunt si acum ..ma si panichez putin daca am o distanta mai mare de parcurs prin ceata..acum nu stiu daca Brucu ar avea ceva dar cert e ca nu poate iesi cu mine 'damblagitå'

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

asta cu inegritul in jurul guritei nu poate fi si de frig? ca a facut si carol de vreo 2 ori dar NUMAI dupa ce l-am scos de la baita. la inimioara il asculta la fiecare control si totul e ok. nici nu mi.a zis ceva de vreo echografie

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput