Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

TECHILA cerealele sunt cele de la nestle?cereale cu orez?ce bine ca iti dorm puiuti atat de mult
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

da mada, alea sunt de la nestle. oricum puii mei nu-s fani, ma bat cu ei sa manance...dar lor nu le place nimic din ce se mananca, asa ca nu-s buni de etalon.

da mimika, si la mine andrei e fan sa stea in fund (oarecum asa...) sprijinit bineinteles in perne, dar stefan e foaaarte bucuros daca il las in pace sa-si suga pumnii in pozitie verticala...

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

No, ma culc cu un ranjet pe figura... ce faine poze am vazut de la intalnire ce mamici frumoase, ce bebei minunati

Va pup, fete dragi

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hai ca-i rost de party!!!

Techila, ce ma bucur ca ai aparut! M-am tot gandit in ultimul timp de ce nu mai apari deloc! Mie imi placea tare de tot cum ziceai tu Ce faceti cucoanelor

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

In sfarsit...Asta e filmuletul (a se viziona cu volum):

http://www.youtube.com/watch?v=gdGmXpz0Aw0

Noapte buna copii!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna seara!
Pe mine sa ma scuzati ca nu scriu asa des,dar sunt o fire mai "domoala" si piciul asta(desi e unul dintre cei mai cuminti baietei) imi soarbe toata energia.Am incercat si eu sa tin regim ,dar dupa catea zile a inceput sa ma doara capul asa ca momentan am renuntat limitat dulciurile si fainoasele.Astazi ,in plimbarea zilnica, am intalnit o fetita de 6 sapt scoasa afara la aer in body,bluzita,o tentativa de sac de dormit subtire si care-i venea doar pe picioare si ditamai fularul.Am ramas putin socata,mai ales ca inainte ma abordase o tanti care-mi facuse teorie ca sa-i dau puiului caciula cu frunte ca pe vremuri si sa-i dau caciulita si vara ca sa nu faca sinuzita "ca-s mamica tanara si nu stiu" si sa nu-l tin culcat ca-i cade praful in ochi.
Cam 4 ore doarme puiul ziua,iar in restul timpului se cearta cu jucarelele,isi suge buza de jos(stiti vreun leac?),da din maini si din picioare,pus pe burta se agata cu manutele,se sprijina in barbie si se taraste spre jucarii.Sapt trecuta s-a ridicat in fund desi n-are nici 3 luni.Il tineam in brate cu capul pe antebrat si am simtit cum se ridica,dar ma asteptam sa ridice doar capul.Nu stiam cum sa-l las pe spate mai repede iar el sufla de mama focului de parca urcase 10 etaje pe scari.Presimt ca viata mea "molcoama"(asa s-o declina?) e pe sfarsit si c-o sa se adevereasca prezicerile sotului:"o s-ajungi tu si scobitoare".
Crocodana,si pe mine m-au pus pe olita de cand am stat in fund. Eu cred ca e nimereala ca face la olita un pui mai mic de 2 ani si ca mamica trebuie sa aiba multa rabdare pt asta,dar eu mi-am propus sa-l pun pe al meu.Ba chiar am inceput sa-l pun in scaunul auto cand se screme de cateva sapt si acum daca il pun face caca.Nici nu mai stiu de cand n-a mai facut in alte locuri,dar cred si ca e intamplare ca el face doar o data pe zi.
Bun venit, techila!Vazut poze de foci.
La multi ani mami vik!
Referitor la importanta primului an pt bebei am vazut o emisiune cu o tanti endocrinolog(cred) care zicea ca e f important pt mamici sa nu alapteze mai mult de un an,ca e un efort imens si un sacrificiu suficient.
Ellenuta,sa-ti traiasca fetele si tu sa te bucuri de ele! La multi ani!
De bine ce-l laudam tocmai s-a trezit si al meu urland din cauza unor parturi.Am vrut sa mananc niste usturoi sa ma "imunizez" si i-am zis sotului sa-mi cumpere un pui pe care intentionam sa-l fierb ca sa fie dietetic,iar el mi-a adus unul rotisat.Si uite asa am mancat eu zile pui cu usturoi...Acum cred ca a ajuns si la pui "dezmatul"meu ca avea un miros ciudat kk(de ou clocit),iar pana acum mirosea doar usor acrisor(a smantana).Asta imi aduce aminte de luto si de indemnul Davidutului de scos nasul din burtici...

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Hai ca-i rost de party!!!

Techila, ce ma bucur ca ai aparut! M-am tot gandit in ultimul timp de ce nu mai apari deloc! Mie imi placea tare de tot cum ziceai tu Ce faceti cucoanelor

de Natalia (03.09.09)

of, de unde atata petrecere...s-au dus zilele calde cand eram tinere si pline de crampei si zglobii ca niste fete mari...acum sunte femei cu obligatii...avem cophii de crescut...adica ne bagam la nani si nu ratam niciun minut din pretiosul somn...zise lenea din mine
va pup, noapte buna!

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mimika ce frumos povestesti tu de nazdravanii tai..am vazut si pozele noi..sunt ata de dragalasi cum se uita ei in aparat atenti.. Så iti traiascå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

fetelor mie mi au intrat banii de la stat pe cic si alocatia ei...eu depusesem dosarul pe 11 noimebrie si ma surprinde sincer ca au intrat asa de repede...2 luni...

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

fetelor mie mi au intrat banii de la stat pe cic si alocatia ei...eu depusesem dosarul pe 11 noimebrie si ma surprinde sincer ca au intrat asa de repede...2 luni...

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Asta da surprizå.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

cam 2 luni mi.au zis si mie ca dureaza DAR bine ca ai deschis subiectul. cand intra alocatia? in ce zi din luna? ai idee? ca mi.e peste mana sa ma duc mereu la banca sa iau extrase.

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput