Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

si dac sunt pusi unul langa celalalt isi sug pumnii unul altuia...

hai ca asta a fost cea mai faina...ce dragut....
Pai mai Techila ei baga ceva papica....noi inca stam sa ne socotim (adica noi, cateva fete) daca sa coacem marul sau nu cand ii vom da prima lingurita.....peste 2 luni ....si voi papati cereale ....yamiiii....
Sunt si avantaje ca nu plang de foame, sa stii, ca e ucigasa jalea aia de zici ca nu a mai mancat de o luna ....

Si care va sa zica dorm de la 11 la 9 dimineata si tie abia acum ti s-a facut dor de noi ? (stiu sigur ca ai avut pb cu netul, asa-i ?)

Da mai dezvolta subiectul cu deversificarea ca noi acolo suntem si zi-ne cu ce ai inceput si cand

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Super tare gemanutii!!Cred ca e asa frumos sa-i vezi comunicand intre ei
Pupam mimikosii si techilosii ()!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mama ce tare cu gemenasii...

mai fetelor dar ma bag si eu ca musca-n lapte. care-i treaba cu cerealele fara gluten? adica cerealele nu au gluten prin definitie???

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ioooiii ce emotionante descrieri! Pai vad eu ca si dragostea si fericirea se dubleaza la voi, nu numai grijile si oboseala

Fetelor, deci sa inteleg ca s-a intalnit cineva cu cineva? Eu abia acum am inteles asta din descrierile voastre. Fie-va mila, v-am spus ca sunt la inceputul capitolului 42 cu recuperarile, unde vad si eu poze?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui techila

si dac sunt pusi unul langa celalalt isi sug pumnii unul altuia...

hai ca asta a fost cea mai faina...ce dragut....
Pai mai Techila ei baga ceva papica....noi inca stam sa ne socotim (adica noi, cateva fete) daca sa coacem marul sau nu cand ii vom da prima lingurita.....peste 2 luni ....si voi papati cereale ....yamiiii....
Sunt si avantaje ca nu plang de foame, sa stii, ca e ucigasa jalea aia de zici ca nu a mai mancat de o luna ....

Si care va sa zica dorm de la 11 la 9 dimineata si tie abia acum ti s-a facut dor de noi ? (stiu sigur ca ai avut pb cu netul, asa-i ?)

Da mai dezvolta subiectul cu deversificarea ca noi acolo suntem si zi-ne cu ce ai inceput si cand

ce diversificare ca nu am nimic in comun cu mere..pere...
cand am mers la pediatru la vizita de 4 luni putele mele erau normal sub grafic (normal...la cat mananca..)si doctorita ne-a recomandat cereale fara gluten, alea de etapa 1. si exista cu orez cu roscove si orez simplu. si din cele 4 mese din zi, la una le dau un fel, respectiv ala cu roscove cu lingurita (ingrozitoare treaba...am cereale in tot capul ca ei iau in gura cereale si dupa aia fac fac balonase cu ele...) si seara in suplimentul de lapte prestez orez. zici tu ca-s magareata ca dorm la vaca (p-asta o zic eu) dar seara pic rupta, nu mai pot...adica nu fizic ca nu fac nimic toata ziua (si mancare tot soatza face,eu abia reusesc sa fac curat la copchii), dar am creierii obositi de la citit si chitait copii si carat dintr-o camera in alta si s-au facut grei chiar daca nu mananca (un paradox!!!!)si nu mai pot...dar ai dreptate..sunt o nemernica...adica o lenesa nemernica...rusine sa imi fie!!!! adica imi este!!!

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fetelor, deci sa inteleg ca s-a intalnit cineva cu cineva? Eu abia acum am inteles asta din descrierile voastre. Fie-va mila, v-am spus ca sunt la inceputul capitolului 42 cu recuperarile, unde vad si eu poze?

la semnatura Cristinei e un album "Intalnire bebelusi"
Sa stii ca au mancat si s-au distrat pe cinste

Mergi la inceput

lasa Techilo ca la cat te iubesc fetele vor trece cu vederea acest amanunt, nu-ti mai pune cenusa-n cap acum
E bine ca ai intrat ca acum lamodul serios...e fain sa mai intre cate o mamica sa zica ca e bine, copilasii ....chiar daca o face odata la 2 saptamani....
Noi astea care dormim cu capul pe forum, ne bucuram

Acum plec la baita si sper ca atunci cand ma intorc sa mai gasesc surprize faine, vorba lui Croco

Baita lui Davidosu...ca eu nu am mai facut o baie ca lumea de.....
Tot e bine ca macar tin copilul curatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

lasa Techilo ca la cat te iubesc fetele vor trece cu vederea acest amanunt, nu-ti mai pune cenusa-n cap acum
E bine ca ai intrat ca acum lamodul serios...e fain sa mai intre cate o mamica sa zica ca e bine, copilasii ....chiar daca o face odata la 2 saptamani....
Noi astea care dormim cu capul pe forum, ne bucuram

Acum plec la baita si sper ca atunci cand ma intorc sa mai gasesc surprize faine, vorba lui Croco

Baita lui Davidosu...ca eu nu am mai facut o baie ca lumea de.....
Tot e bine ca macar tin copilul curatel

da luto, saru' mana, dar tot la modul serios...cand ma gandeam sa intru la voi sa vad ce faceti ma apuca tristetea in loc sa ma apuce bucuria pentru ca stiam ca o sa fiu rupta de tot, ca n-o sa am habar ce se discuta si mi-era rusine sa intru "sunt bine haidi pa, ne vedem cand oi avea timp de voi" ca mie-mi sunteti dragi toate si mult timp ne-am petrecut impreuna, timp deosebit de pretios ca eram in perioade minunate de gravidenie. asa ca acum m-am pregatit din timp, va citesc de ceva capitole ca sa nu mai fiu ca musca-n lapte si sa nu ma mai umplu de remuscari. oricum imi pare rau ca am ratat o grmade de petreceri si zile onomastice LA MULTI ANI VIK!!!.
cer iertare ca am dezertat...ma ierti???? haaai te rog...ma ierti???

Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Da, uitasem sa zic ca si ai mei se tin de manute, daca ii tinem unul aplecat peste celalat curg balutele grupa mare, il fac fleasca pe fratior de emotie. Si pe Matei l-am prins tinandu-l pe Luca de ureche. In alta oride de idei, ai mei acum si-au descoperit picioarele. Le ridica, se uita curiosi la ele, le studiaza ca pe niste mari descoperiri. Si nu mai vor, taica, sa stea la orizontala, se chinuie sa se ridice din leganele, noroc ca sunt ancorati. Cum ii tin in pozitie vericala, cum rad cum pofta. Dupa care urmeaza sughitul, evident. techila, eu te inteleg cum este cu oboseala. Noroc ca eu o am pe vecina care mai sta cu noi, mai fac si eu cate ceva prin casa, ca Razvan nu poate intotdeauna. Asta seara este razvan de serviciu, asa ca acum ma bag la dus si somn de voie pana dimineata, ca sta el cu bebelacii. yuhuuuu!

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Wow ce de apariti spectaculoase,MIMIKA si pui tai sunt tare frumosi.Ce-mi place cum povestiti de ei,tu si techila,se citeste fericirea chiar daca pt voi e obositor la dublu
TECHILA cerealele sunt cele de la nestle?cereale cu orez?ce bine ca iti dorm puiuti atat de mult
Acum avem inca doua motive in plus sa stam pe forum ca au aparut inca doua mamici care iti fac ziua mai frumoasa cu felul lor de a relata

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput