Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*
Raspunsuri - Pagina 22
hepilica spune:
hai sa ne mai si radem
ca-i we.
Are si amiricanii avocatii lor
.
Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita Disorder in the American Courts si sunt lucruri reale spuse in timpul proceselor:
AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Da
AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria ?
MARTORUL : Uit
AVOCATUL : Uitati ? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat ?
AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ?
MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ?
AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ?
MARTORUL : Are 20 , cam ca si IQ-ul dumneavoastra
..
AVOCATUL : Erati de fata cand v-a fotografiat ?
MARTORUL : Glumiti ?
AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August
AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ?
MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ?
.
AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e ?
AVOCATUL : Cati din ei erau baieti ?
MARTORUL : Niciunul
AVOCATUL : Era vreunul din copii fata ?
MARTORUL : Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat ?
AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ?
MARTORUL : Prin moarte
AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ?
MARTORUL : Incercati sa ghiciti !
AVOCATUL : Puteti descrie individul ?
MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba.
AVOCATUL : Era barbat sau femeie ?
MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat.
..
AVOCATUL : Are aparitia dumneavoastra aici vreo legatura cu Nota de Dispozitie pe care am trimis-o avocatului dumneavoastra ?
MARTORUL : Nu , asa ma imbrac eu cand merg la serviciu
..
AVOCATUL : Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti ?
MARTORUL : Toate. Cei inca vii
se zabat prea mult !
.
AVOCATUL : TOATE raspunsurile dumneavoastra trebuie sa fie ORALE. Bine ? La ce scoala ati fost ?
MARTORUL : ORALE.
..
AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul ?
MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m.
AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ?
MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia !
AVOCATUL : Esti calificat sa dai o mostra de urina ?
MARTORUL : Dar dumneata chiar esti calificat sa pui intrebari ??
Si
cireasa de pe tort !!!
AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ?
MARTORUL : Nu
AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ?
AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira
AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ?
AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ?
MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu
AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ?
MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura !
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
vaaaii h am ras cu lacrimi!!!
va las acuma pentru ca sotul meu dezireaza sa se joace pe laptopul conjugal!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

liliac1 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la un ceai...numai ca mi l-am adus la pachet ca io prestez de-ala de chimen si anason. Ei, cine mai doreste, cine mai pofteste?? Am facut suficient!
hepilica 

Super faine!
Siii, iacata-ma-s sol (de pace!) Asta noapte am primit un mesaj de la draga noastra pazza care declara ca ii este dor tare de tot de noi si ne trimite cate un
de la Darius! O asteptam cu drag sa ne transmita ea asemenea mesaje aici.
Eu am facut din nou greseala de a-l culca pe flacau langa mine, ca mi-s lenesa tare de tot noaptea...asa ca-s cu ochii in pioneze. Copilul asta al meu e maaaare biciclist si el da din piciorele toata noaptea, eu eram in sec urmatoare cu laptaria pe-afara, el stramba din nas, se intorcea cu fundu' la mine si baga nanel
. Trebuie sa gasesc totusi metoda aia de a-l culca in patut si el sa nu se mai dezveleasca. Radu nu iubeste somnul cu sosete pe picioare...asa ca el doarme intr-un body cu bulanasele goale. De multe ori cand ma trezesc el e dezvelit si cu bulanelele sloi dar nimic nu zice dragul mamei.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
Servus dragelor!
Ce faceti, cum sunteti?
Noi bine, in plimbareli ieri, ca in fiecare weekend.
Techilla, ti-am vazut balenii (imi aduc aminte ca i-am facut odata rechini, din exces de zel
). Tare frumusei sunt. Eu personal ma topesc dupa cel cu ochi (dintre cel cu ochi si cel cu falcute).
Vazut si Mimikosii, vazut toate pozele, de altfel, n-am ratat niciuna.
Monique, ce bine arata chiflele acelea... ma gandesc ca si la gust, clade...
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
http://ganduripentruana.blogspot.com/
NelaM spune:
Liliana, m-am bagat pe mail special sa iau retetele pentru papica, mi le-am pus bine, la fel ca si pe schema de la Monica. Merci.
Ce mai face Adra? Ana are picioarele os si ziua si noaptea, desi si ea e mare biciclista, m-as fi asteptat sa fie calde, la cat le misca... Dar nu...
Hepilica, ce-ti mai face fetita?
Mai, vreu si eu Sherlock... mi-a zis sotul ca mi l-a lasat sa se dea jos, abia astept sa il vad. Mie mi-e drag de actorul ce il joaca, imi scapa acuma numele...ultima data l-am vazut la cinema in Iron Man. Robert Downey, l-am googaluit.![]()
Gata, plange Ana, revin dupa ce adorm dulcineea.
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
http://ganduripentruana.blogspot.com/
crocodana spune:
o
calda si de la noi.....nu prea am avut somn....acu nu stim daca e da la vaccinul rotarix facut vineri sau de la fasolea facuta de mami care tocmai acu s a hotarat sa incerce ce zicea medicul ca nu conteaza ce papi....fraiera de mami aseara ii venea sa si dea cu pumnii in cap
sa aveti o zi frumoasa!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
liliac1 spune:
croco eu zic ca e ceva in atmosfera... Si eu zic ca nu prea are importanta ce papi mami ca si em am balotat aseara o ciorba de burta cu muuult usturoi, pui cu smantana si usturoi si Radulescu n-a avut obiectii. Recunosc ca mi-era teama si sa respir asupra lui dar a fost delicios si pentru el ![]()
Nela pupilam dulcineea. Iar ati fost in plimbari...ce frumos. Eu tot timpul am imaginea voastra in papuci decupati, tricou si pantaloni 3/4 in timp ce noi tremuram ca varga pe langa calorifere.
Andra e la fel
si tot trag nadejde ca s-o domestici la un mom dat. Am invatat-o sa ii faca lu' frate-su "teatru de papusi" adica Radu sta la capatul patului pe perne si ea la picioarele patului prezentandu-i plusurile si facand un fel de rol. Minunea a tinut cat i-am pandit eu dupa usa ca dup-aia tot in ochi i le baga si el mititelul dupa ce ce forta sa vada ceva cu ochii incrucisati incepea sa urle ca se speria. Asa ca tot ca magarul intre oi trebuie sa stau.
Deci si voi cu bulanelele reci..hmmmmm...
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monica_dicut spune:
hepilica, da, calciul acela este pentru bebei. Mie mi l-a recomandat pediatra, in special pt ca este din extract natural. Si un sfat daca imi permiti. Am vazut ca ai zis ca ai vrut sa ii pui Maiei calciul in lapte. Sa nu faci asta pentru ca ii agita, tot pediatra mi-a spus.
Cat despre dialogurile de la curtea americana 

Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vik-cj spune:
fetele!
Hmmm..iara sunt cu ochii in gura de somn ca de trei ori s-a trezit asta noapte mamarutza...suspectez ca nu ii mai ajunge laptele meu....sper sa rezistam eroic pina marti cind mergem la vaccin si ma sfatui cu pediatra ce sa fac...
Liliana...ai incercat sa il bagi in sac de dormit pe Radu? ca a mea numai asa doarme altfel ar ingheta noaptea...are un talent de a se dezbraca...incat am ajuns sa ii dau seara salopete care se inchid pe umar...pantalonasii si sosetele nu mai stau demult pe ea![]()
Nela
ia spune ce ai mai vazut/facut frumos in weekend?
Noi ne pregatim de iesit la soare...va pup, o zi faina!
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
Pεi e clar ceva in aer..Brucu meu s-a trezit cred din orε in orε ( bine dupε ora 3) si nu sε urle sau ceva dupε care sε imi dau seama daca sunt deranjamente ci sε chiuie si sε se hlizeasca singur in patut..Si bineinteles sε se dezveleascε..Liliac nici al meu nu place somnul cu sosete
..si uite asa pune patura pe el, in 5 minute o arunca cat colo.Si nu l-am luat deloc langa mine.Mai adormea, iar se trezea peste putin timp si iar se foia sε se intoarcε( v-am spus ca acum se intoarce de pe spate pe burtε fara probleme de vreo cateva zile nu?)..La 7 dimineata eram rupta..Chemat sot.sot luat copil, hranit si apoi liniste..Si acum dorm in dormitorul mic
.
Hepilica

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitε
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrε