Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*
Raspunsuri - Pagina 23
crocodana spune:
ooff liliac mi- a explicat dr logic cum ceea ce papam se descompune pana la nivel de aminoacizi si apoi se formeaza proteina din lapte (sper ca am si retinut corect) insa azi noapte tipa de dureri de burtica si scotea niste partzuri de numa numa...eu ma gandesc ca e vina mea pt ca si inainte de vaccin a avut seri in care elimina gazele in liniste, nu se contorsiona nu nimic si seri in care se trezea plangand, singura diferenta fiind ce am mancat eu..oricum cu grija......
nu stiu ce sa mai zic...asa urasc si rotarixul ..ii scade pofta de laptic..acu abia a papat 15 minute trase de par intr-o ora cu joaca, cu nebunii...
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
liliac1 spune:
vik ai incercat cu ceaiuri de lactatie sau galafor sau galactogil? Poate ajuta...
La varianta sac de dormit m-am gandit si eu, dar discutand cu nanutza-sa i-a cumparat ea un saculet pentru botez, asa ca n-are sens sa-i mai iau eu inca unul...si mai avem pana la fericitul eveniment 2 saptamani ![]()
nu stiu cum e in alte parti, dar aici la biserica se baga copilul intr-o patura si se leaga cu fasha si am eliminat varianta paturica in favoarea unui sac de dormit
iuliko si nu are piciorelele reci?? Eu ma gandesc sa nu aiba vreun disconfort ceva..ca dupa ce se raceste eu imi dau seama ca-i dezvelit pentru ca incepe sa stranute.
Hai, fetelor, cine ne face cinste cu-n capitol nou?? Eu sunt aia cu ceaiul ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
| Citat: |
iuliko si nu are piciorelele reci?? Eu ma gandesc sa nu aiba vreun disconfort ceva..ca dupa ce se raceste eu imi dau seama ca-i dezvelit pentru ca incepe sa stranute. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Da' de unde?! ca eu sunt sloi pe maini si el are picioarele atat de calde..påi el chiuie de fericire de unde atåta disconfort?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Neata
Copilul e agitat, urla si se zbate 

Am facut tiramisu si ciorba de fasole cu afumatura 

Fac si capitol si apoi fug la curatenie....acum pana nu-mi dispare cheful ![]()
Duminica minunata 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009