Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*
Raspunsuri - Pagina 21
diana_n spune:
Kawaichan si alte fete care intrebau : pentru ca alaptez exclusiv pediatrul mi-a dat pentru Nicholas www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productid=5587" target="_blank">Trivisol , un supliment de vit. A,C si D. Daca-i dadeam formula cat de cat nu trebuia sa-i dau, asa ca voi renunta la el cand incepem diversificarea. Iar mie ginecologul mi-a zis sa iau vitamine prenatale cat timp alaptez.
Ioanna81 spune:
sunt cea mai matinala?? mai sa fie!
pai atunci va pupez, va ofer o cana de ceai si va astept sa veniti
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Eu am incetat sa-mi fac tot felul de griji inutile. Am trecut odata prin multe asa ca acum sunt mai relaxata. |
Buna dimineata si de la noi!!!
Noi suntem bine. Ieri am avut o zi relaxanta. Am fost la cumparaturi singurica. I-am mai cumparat si Maiei niste hainute dragutele, am gasit reduceri
Maia a ramas acas' cu tati, dar si ei au avut o zi super, s-au inteles foarte bine, Maia a fost de gasca.
Ieri spre seara faceam curatenie si o aud pe Maia razand cu pofta, cum nu a mai facut-o pana acum, din camera in care era cu tati. M-am dus sa vad care e motivul. Maia era in leagan, iar tati in genunchi in fata ei o ditra lovind cu nasul pestisorii care se invarteau la caruselul leaganului. I s-a parut foarte distractiv Maiei. A fost atat de scumpica cum radea ea cu pofta, mica lu'mama. Iar tati bineinteles ca pe masura ce Maia radea cu pofta, radea si el si nu ii venea sa se opreasca lovind pestisorii.
liliac1 - tare mult imi place cum gandesti si asa, dupa voi - mamicile cu experienta, incerc si eu sa ma educ si cred ca...imi iese. ma voi uita si eu pe retete cu atentie.

Sa aveti o zi frumoasa cu bebei zambareti
h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
apropo de Sherlock Holmes, ca tot zicea Monica, ma bag sa vad partea la care am adormit azi noapte! pup
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

suede spune:
Monique ce poze frumoase am vazut
.Imi place la nebunie cea in care are rochita cu mere...e o scumpa cu gurita ei pana la urechi.
Ca sa nu mai vorbim de placintele!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
suede spune:
Mimika multumesc mult despre raspunsul tau legat de invinetirea bebeilor.
Eu m-am mai linistit.Asa cum zicea si Luto am observat ca si Mihnea inainte de baie se invineteste la gurita,deci tot de frica.Dupa aceea ii trece repede.
Am facut si cateva poze superbe in baita,dar cred ca maine reusim sa le expunem
,pentru ca azi vin prietenele lui mami in vizita si ii aduc baiatului carusel.
Poate asa il pacalesc sa mai stea si el in patut,ca altfel s-a mutat la mami in pat
.
Am vazut-o si pe Alessia in parc,cum sa razi de asa papusa?
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
hepilica spune:
Monica - oooaaauuu! felicitari pentru progresele lui Dragos. Chiar mi se pare extraordinar. Eu inca astept momentul cand Maia va apuca obiecte si le va duce la gura... Deocamdata nu face decat sa ne apuce pe noi de degete si sa vrea sa si le bage in gurita
.
Si zici ca acel calciu pe care i-l dai lu' Dragos voinicul, il accepta fara probleme? E special pentru bebelusi? Te intreb pentru ca si eu ii dadeam Maiei calciu gluconic, dar tare greu ne descurcam cu el. Il dadeam cu seringa si de cele mai multe ori il scotea afara, se stramba..., nu mai deschidea gurita...
. E un chin in zilele cand trebuie sa ii dau calciu. Luna asta nu i-am mai dat pt ca obsevasem ca in cele 10 zile in care i-l dadeam, papa mai putin bine, nu mai avea apetit. Am mai auzit ca il poti pune in lapte, dar mi-a fost teama sa o fac. Asta mai imi lipsea, ca modificandu-se gustul laptelui sa nu mai pape deloc
. 
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
techila spune:
buna dimineata,
mersi pentru ceiuc ioanna, ma bag si eu la o cana
ma bucur ca a facut dragoselul multe lucruri minunate ca sa se calmeza doamna maica-sa
copilul cu ochi si copilul cu falci s-au trezit la 6 cu chef de viata
. chitaiau si piuiau intr-un mare fel. cand am vazut ca nu e chip sa se culce la loc le-am aprins becul si le-am articulat niste jucarii si i-am pacalit bine-mersi pana la 9.30
. i-am alaptat si ne pregatim sa mergem sa tocam ultimii banuti la icheia
. iar ne scoate tata lor sa socializam
.
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
suede spune:
Cuscra multumim mult pentru vorbele frumoase.
Stai linistita ca noi stim ca Ama e o fetita pe cat de frumoasa pe atat de cumintica,iar cu placintelele o sa se regleze ea,ca momentan si Mihnea are aceeasi problema (s-a gandit ca un
ce este sa-i tina companie
.
Pupam dulce fetele! 
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
hepilica spune:
Clau - ce frumos povestesti de fetitele tale. Si ce poze faine! Deci asa ar trebui sa arate un puiut la 11 luni..
.
Incerc un exercitiu de imaginatie cu Maia mea la varsta asta...
. 
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.