Gravidute prin FIV (57)
Raspunsuri - Pagina 6
carmelly spune:
Elena ti-am admirat puisorii. Mi se para sau fata e mai stabila si isi coordoneaza mai bine miscarile? E si mai dezvoltata. Ce incantati sunt ei de culori. Sa iti traiasca. Sunt niste scumpi.
Dana bebe, bine ca e spre bine. Sa fie pana la capat.
Miruna nu are nimik ca e bebele mai slabut. Mai are timp sa cresca. Poate si voi parintii ati fost mai slabuti la nastere.
Pysypisi, crestem, nu? felicitari pentru inimioara. Sarcina usoara si la termen in continuare.
Fetelor am o stare, mai ca imi vine sa plang si nu stiu de ce. La dr. nu am ajuns pt durerea care o am. Apare, dispare. Sunt momente cand trece cu centura de sustinere, cu pernita, momente cand nu. Sotul zice ca ar putea fi ficatul, nu fieream poate diagramul apasa pe undeva. Am pus sotul sa intrebe de durere pe dr. nostru. Nu am nici chef de iesit din casa, am o stare proasta rau. Ploua, ninge, frig... Si peste 10 zile avem controlul.
Sper sa ma simt mai energica, sunt de parca as hiberna.
Am si eu o intrebare: ce patuturi recomandati la gemeni? De patuturi tarc ce ziceti? Ei vor dormi impreuna sau cum?
Pupici la toate.
23+
si
Multumesc Doamne!
carmelly spune:
Fetelor tare aeriana sunt. In loc de diafragm am scris diagram, poate ca si tastele sunt una langa cealalta.
Sotul are dreptate, uterul preseaza diafragmul, iar acesta din urma ficatul. Singura solutie data de medic este cate un minoset (paracetamol) doar daca durerea este insuportabila.
Am intrat sa ma rectific, nu ma prea ma uit nici la taste nici la ce scriu. Deh... neuronul, starea, scuzati.
Vreau weekend si nu stiu de ce!
Pupici.
23+
si
Multumesc Doamne!
elenada spune:
Carmelly linistestete ca stresezi micutii. Nu e frumos din partea ta. vremea e de vina dar lasa ca trece. Eu eram nervoasa cand ploua. oare o avea vreo legatura starile din sarcina cu starea vremii. Cine stie.
gemenii dorm in acelas patut la inceput. Stiu mamici de gemeni care au cumparat patuturi facute la comanda mai mari decat cele standard ca sa doarma amndoi in acelas patut.
Eu le-am luat doau patuturi de lemn si au dormit amandoi in prima luna intr-un patut la noi in dormitor. Dupa o luna nu mai stateau bine in patut amandoi se loveau si se trezeau unul pe celalalt asa ca i-am mutat in camera lor fiecare in patutul lor.
De ce nu intri sa vb cu mamicutele de la gemeni si tripleti.
Asa o sa afli mai multe pareri.
Sunt si gravidute acolo cu gemeni.
Crede-ma ca ai ce invata de acolo. mie una mi-au fost foarte folositoare informatiile de acolo.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Buna burtici si mamici!
Nu am mai scris de mult la voi dar intru mai mereu si citesc cu placere, ma bucur f mult ca apar noi gravidute
Bun venit proaspetelor gravidute Goldi, Dana_bebe, Pyspisi (sper ca n-am uitat pe cineva
), sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Dragaica nu te-am mai vazut...sunteti bine?
Iana Felicitari din suflet si sa va bucure prichindeii toata viata,sa fie sanatosi si mancaciosi
Huski, Blue_flower mai aveti atat de putin pana va veti tine comorile in brate, cred ca numarati zilele
Miruna79, Castelana, Carmelly, Ellanik ce rpd cresc burticile...mai aveti si voi putintel pana la marea intalnire
mamicile Raluca,Elena,Hepilica,many_bani
Noi suntem bine, am implinit deja 6 lunite si am inceput si cu mancarica, mai exact cu supica...cand ma uit cat de rpd creste pitica mea...cand era mititica vroiam sa treaca mai rpd timpul acum parca as vrea sa treaca mai greu...se vad schimbari de la o zi la alta
Am pus si pozici noi la semnatura dc vreti sa ne vedeti![]()
Va pupic pe toate si o seara frumoasa!
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
castelanaC spune:
Buna dimineata fete dragi, burtici si mamici!
Merci din suflet pentru tot sprijinul si pentru toate gandurile voastre adresate mamei mele. Speram si noi sa fie bine si sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem in iunie!
Sanatate la toata lumea si Doamne Ajuta!
Ayda,
da mai am un pic, numar acum cele 9 saptamani ramase!
Ce m-am delectat cu frumoasa ta! Este superba!!!!!! Leit tatai ei mi s-a parut din poze, sa va traiasca si sa cresteti tot mai mari!
Elenada,
cat sunt de scumpi piticii taiiii!!!! Si frumosi! Sa va triasca si sa stii ca esti pentru mine un exemplu de cum te descurci cu toate, asta de cand erai insarcinata! sa fiti sanatosi cu totii si sa cresteti mari!
Carmely, daca stai tu mai calma ia sa vezi tu ce bine va fi! Nu te incarca negativ si nu mai cauta diagnostice! timpul zboara si mai bine bucura-te de perioada asta minunata a asteptarii, cea mai dulce asteptare, ohohoho cat am visat eu la perioada asta!!, nu fetele? voi nu?
manybani, hepilica,citesc de la voi cu interes despre toate cele, vaccin si alte cele. O sa va faceti voi mari si toate astea devin istorie!
pysypisi, he he he bebe e jucaus! Sarcina usoara si ai grija de tine!
miruna, stai linistita draga mea, bebe creste in ritmul lui! calm astea 2 saptamani si sa vezi tu ca tot va fi foarte bineeeeeee!!!!! Asa sunt mamele astea de baieti, mai preocupate sa stii, cred ca se pregatesc sa devina soacre mari! Sarcina usoara si sanatate!
Dragaico!!!! unde esti fata, plimbi gemenii? cum te simti? ia treci si tu la apel sa ne zici ce mai faci?
Huski, tot bine la tine la burtica? ce faci? hai ca mai ai putin si va priviti ochi in ochi!
Raluca, ce face printesica? creste? tu cum esti?
Evy, nu te-am mai vazut de mult, cred ca te acapareaza frumosul tau, nu?
Claudia
si sanatate tatalui tau!
fetele va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Doamne Ajuta!
castelana fericita
29+ 
Evy30 spune:
Fetelor pupici si imi ce mii de scuze , insa ar fi bine ca ziua sa fie mai lunga ![]()
acum doarme si am zis ca las orice treaba si trec pe la voi
Iana , felicitari .sa iti traiasca copilasii si sa fie sanatosi .
in primul rand salut burticile , care au crescut si experimenteaza diverse dureri sau sentimente . am trecut si eu prin asta , toate vor trece cu bine si vor veni pe lume copilasii vostrii , si ii veti iubi enorm ,si cand dorm ,va veti uita si va veti gandi cat de frumosi sunt , cat de scumpi si ce mult ii multumiti lui Dumnezeu ca vi i-a dat .
in al doilea rand , pupici la mamici . ce mari s-au facut copilasii vostri si frumosi
. sa va traiasca si sa fie sanatosi .
noutati despre noi , ce sa zic ? . inca ne luptam cu colicii , cam o data pe saptamana . am crescut ,avem 5.800 gr , si 60 de cm . avem 2 luni si 8 zile si deja gangurim si radem cu gura pana la urechi la mami si la tati. nu mai spun ca ii place la pupat ceva de nedescris .
am trecut cu bine peste vaccinul de doua luni , nu am facut deloc febra sau alte reactii,am mancat normal (noi am cumparat vaccinul, nu l-am facut pe cel de la stat ) si ne-a ajutat doamne doamne si a fost foarte bine la botez .
l-am rugat pe parinte sa ii puna apa in cap si sa nu il scufunde cu tot capul si a fost de acord . l-a bagat cu corpul si i-a pus apa in cap . a fost foarte cuminte , nu a zis nimic toata slujba , a stat cuminte la nasa in brate .
nasii il iubesc mult ,i-au cumparat o multime de lucrusoare (sper sa apuce sa le poarte, caci nu toate sunt mari
)si sunt foarte incantati de finutul lor .
noaptea doarme , si ziua pana pe la 11 , apoi ne jucam cam 2 ore , papam si ne culcam iar , apoi nu mai doarme pana la baita .
eu sunt bine, nici nu zici ca am operatie , fac treaba de toate genurile . spatele ma termina caci acum el e cam greut , insa trecem peste toate .
el sa fie sanatos , si sa ii mearga bine toata viata .
pupicei inca odata , numai bine , sanatate si SARCINI USOARE ! dragelor .
anka_daria77 spune:
Dana_bebe m-a rugat sa va transmit un ultim mesaj:
“Considerand ca pana la urma bebele mic si luptator are prioritate si ca orice rabufnire de rautate a oricui (intemeiata sau nu), orice calomnie … ne poate face rau am solicitat administratorului stergerea contului Dana_bebe.
Va multumesc pentru sfaturile bune si va doresc bebici la termen si sanatosi!
Doamne ajuta !
Dana”
castelanaC spune:
Evy, am citit pe neresaflate mesajul tau.
se vede ca-ti este bine si ca baietelul tau creste frumos, te simt mai relaxata si mai putin speriata! Bravo, ma bucur enorm pentru voi ca ati trecut cu bine, l-ati si crestinat pe micutul vostru si totul merge mai departe!
te pup si sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!!

castelana fericita
29+ 
iana_mari spune:
FETELOR VA MULTUMIM DIN SUFLET PT. URARI.
cOPII SUNT BINE,SUNTEM ACASA DIN A TREIA ZI DE LA NASTERE.
ESTE OBOSITOR,DAR IN ACELASI TIMP E MINUNAT,NE UITAM LA EI SI INCA NU REALIZAM CA ESTE ADEVARAT
Cele care au copii cunosc sentimentul acesta,iar cela ce asteapta sa nasca or sa vada ce minunat este.
Nu va suparati ca nu va nomonalizes,dar s-ar putea sa omit pe cineva.
Cand ne stabilim un program o sa intru mai des,deocamdata ne descoperim,vizite,etc.
Eu ma recuperez bine,am san Sophia mananca direct de la san,iar Mario muls si in sticluta.Le dau si completare NAN .
Va pup si cand prind timp mai intru.
HUSKI NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!
iana
36+
Mario Constantin si
Sophia Elena
AMR 1 ZI