Gravidute prin FIV (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madalina77

Catalina Waw ce desteapta esti, chiar incepi sa devi interesanta ... Chiar tu esti gravida sau nu ???
Ca sa stii si tu copiii nascuti in '77 erau dati la cresa la 3 luni ... si sunt zeci si zeci, nu sunt unicul caz ... Daca nu aveai cu cine sa-l lasi sau daca nu erai casnica il duceai la cresa.
Cat despre lista din septembrie ... e lunga ... asa ca lasa-ma cu presupunerile tale de detectiv de forum sau mai bine zis de casnica.

Mda, daca aveam un pic dubiu, acum s-a spulberat!

Bine ai revenit...sau mai bine nu!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ellanik
Calmeazate ca nu merita bebe sa vina pe gerul asta.

Eu zic sa schimbam titlul subiectului. Gravide rele prin fiv si mame si mai rele.

Blue eu am inteles ca esti speriata si ca ai intrat in depresie si ca acum ti se pare un copil un mare chin dar nu poti sa consideri ca e bine ca noi toate sa iti spunem da Blue e normal sa simti ca un copil e un chin doar ca sa aratam ce bune prietene suntem.

Eu una vreau de la cineva ca atunci cand o iau pe aratura sa imi dea una in cap si sa ma trezeasca la realitate.
Nu cred ca imi face nici un bine daca ma compatimeste si imi spune ce rau imi este si ca am dreptate. e ca si cum i-ai spune unuia cara sta sa se atunce de la etaj ca are dreptate ca se arunca. viata e grea si tu il intelegi prin ce trece deci aruncate ce mai stai.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madalina77

Catalina Waw ce desteapta esti, chiar incepi sa devi interesanta ... Chiar tu esti gravida sau nu ???
Ca sa stii si tu copiii nascuti in '77 erau dati la cresa la 3 luni ... si sunt zeci si zeci, nu sunt unicul caz ... Daca nu aveai cu cine sa-l lasi sau daca nu erai casnica il duceai la cresa.
Cat despre lista din septembrie ... e lunga ... asa ca lasa-ma cu presupunerile tale de detectiv de forum sau mai bine zis de casnica.

Tu incepi sa "devi" mai interesanta.Pentru toata lumea. Daca nu ti-a iesit pana acum, poate iese de acum incolo. Io nu presupun nimic . Constat. Cu ochiu de casnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Raluca dau un ban sa-mi zici si mie cine e .Eu cum de n-am ghicit?
Catalina sa stii ca si eu sunt nascuta in shapteshapte si am fo si eu la cresa.Sic!Pfff!
Madalina eu zic sa astepti pana si-o pune fata semnatura cu gravida ca sa te linistesti.Oricum as vrea sa schimbam numele din "Gravidute prin fiv" in....aoleu nu am nicio idee.Pff!Ce ma fac?M-am plafonat.Aoleu si abia peste 2 ani revin la munca.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Aoleu , devenisi repetitiva.

Mergi la inceput

Faza nasoala pt unii e ca eu chiar sunt perfecta.Si voi fi mama perfecta.Si modesta mai ales.
Elenada buna idee cu numele.Eu tot in pana de idei sunt.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Catalina, defect de ca(z)nica .

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Propunere: "Gravide prin fiv si mame plafonate nevopsite, ne-plecate in concediu/delegatii, cu tzatzele lasate de la alaptat si prin urmare ne...te"

Hepilica, mami, ia-ti niste popcorn si hai cu noi ca stiu ca esti suparata

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Daca nu ti-a placut cartea... si barbac'tu nici macar nu e "milionar in eur" ca asa mai stateau trebile intr-un fel.

Mergi la inceput

Si musai schimbat si useru. Tot comun si ala.

Mergi la inceput