Gravidute prin FIV (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Mie imi sta mintea-n loc, sincer Goldi, am mai citit si mai jos la desteapta aia cu Jacobs care are un blog pe care se autoslaveste ca si-a lasat copilul la scoala in timp ce ea era la cafeanea cu amantul. Apoi mai scrie un articol cu Ceva putred in Damenarca in care isi bate joc de Hagi ca i-a scapat o subtilitate de-a unui ziarist, si radea de el nu l-a citit pe Shakespeare, de parca ea ar fi vreuna care face performanta sau ceva...Si culmea ca are "fane" care o considera virtuoasa si "zeita"...jeeez...
Sincer habar nu am ce imi rezerva viitorul, poate o sa ma prostesc si eu la cap, cine stie, dar sa uiti de copil sau sa il numesti "gaura" eu asa ceva sper sa nu ma lase Dumnezeu sa traiesc...
Sper doar sa fiu o mama buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sper, cred si imi doresc sa nu ...

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Blue, te-au mustruluit destul fetele ca sa mai incep si eu.
Cred si sper ca totusi este vorba despre o depresie legata de "marele eveniment" care te face sa devii altfel decat esti de fapt.
Nu-mi inchipui ca cineva ar face FIV si s-ar tortura psihic cu stresul unei astfel de proceduri numai ca sa fie in randul lumii si sa aiba un copil, ca verisoara sau vecina de peste drum.
Cred ca ai auzit expresia cu gaura de undeva si acum imaginatia ta o proceseaza in sens negativ.
Din pacate sunt lucruri care chiar daca ne zgarie creierul, nu ar trebui spuse, pentru ca dor.

Si da, un copil face pipi, face caca, vomita, scoate gaze, urla, murdareste canapeaua de piele sau bluza cea noua ...
Si ce-i cu asta ?!

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

E pt prima oara in viata mea cand am depresie. Si proasta sunt ca ma confesez unor persoane necunoscute. Credeam ca se intelege depresia, ca eu nu stiu ce e aia, ca nu am nascut inca. Credeam altceva.
Dar...poate ca ar trebui sa nu zic ce simt aici.

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina77 spune:

blue_flower - Eu sunt proaspata graviduta, ma chinui cu greturile tare rele si am momente in care ma gandesc - "Doamne mi-ai dat ce mi-am dorit dar sunt sigura ca asta vroiam?"
Fetele la la "Gravidute septembrie - octombrie" sunt tare dragute, azi le-am scris prima data, fiind insa mai libera la birou azi mi-am permis sa citesc si prin alte parti. Asa am ajuns la "Gravitute prin FIV" si tare dezamagita am fost ... capitolul asta pare un dezastru (sper ca este doar unul hormonal)- fetele par puse pe judecat oamenii, nu pe ajutat neconditionat, pentru asta e forumul acesta?
Au fost de toate in capitolul 57... de la scos ochii pentru un sfat dat(apropo decat sa ajuti pe cineva si apoi sa-i dai in cap mai bine lasa-l in durerea si suferinta lui) pana la blamat o femeia care are nevoie de un sfat prietenesc, are nevoie de o mana de ajutor sincer!
Esti exemplul numarul doi din aceste pagini, exemplu de om care are nevoie de ajutor, chiar tu il ceri(vorbeai de un psiholog)si ce primesti? Se arunca cu pietre in tine...
Oare asa de meschini sa fim sa nu recunoastem ca am avut toti momente de indoiala, ca ne-a trecut macar o clipa prin cap ca nu ne vom descurca cu puiutii nostri, ca nu vom fi mame bune!
Sa nu-mi spuneti ca toti ne-am nascut copii perfecti, sotii perfecte, mame perfecte ... am invatat, inca invatam asa cum au invatat miliarde de oameni si cum este firesc sa fie!!!
Mi-a placut sinceritatea ta - da esti o femeie cu o cariera, da nu esti casnica, da esti o femeia cariei ii place sa aiba grija de ea si DA sunt sigura ca vei fi o mama buna. Sunt convinsa ca nu vei sta acasa cu copilul pana la facultate - si asta nu te face mai putin buna, sunt convinsa ca vei invata sa fi o mama perfecta chiar daca vei pleca in delegatii. Mamele voastre nu au plecat niciodata in delegatii? A mea da si este mama perfecta pentru mine - chiar daca la 3 luni eram intr-o cresa - asta era sistemul atunci- dar asta nu m-a omorat - copiii sunt mult mai rezistenti dacat credem noi, copiii daca ii crestem 100% dependenti de noi devin niste adulti neajutorati!
Blue flower - eu cred ca cel mai bine ar fi sa deschizi un subiect nou si sa astepti ca cei care inteleg, sau care au maturitatea sa recunoasca ca au gandit macar o clipa ca tine, sa vina sa-ti dea sfaturi iar cei care nu sa-l ignore. E clar ca ai nevoie de un prieten nu de pietre in cap!
Curaj vei fi cea mai buna mama pentru puiul tau mai ales ca ai lupta mult pentru el! Cu delagatii si parul vopsit vei fi ingerul lui pazitor toata viata ta! Sa stii ca nu esti singura care te duci la servici fiindca iti place ce faci nu pentru bani - stii cum e romanul "leafa trece noi muncim cu drag...",dormic de cat mai multe zile libere, de concedii lungi, de muncit de ochii sefului...

NU mai dati cu pietre daca nu intelegeti ceva - puteti rani un om bun, puteti dezamagii un prieten si stiti cum e ... gaurile raman! Daca Blue_flower are clar o depresie si nevoie de ajutor, chiar il cere, voi nu aveti scuze! NU va cunosc dar nici nu cred ca as vrea asa prieteni!

Probabil ca nu va convine ce am scris asa ca va rog sa ignorati mesajul, nu vreau si eu pietre in cap, chiar nu am nevoie!
E doar un mesaj pentru Blue_flower! Stiu ca poti trece peste orice oricat de greu ar fi, vei fi mamica perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Lasand mesajul de mai sus , care apropos daca este atat de personal il poti trimite pe PM sau eventual mail si astfel nu va atrage nici un fel de comentarii, este miscator cum din intamplare si timp liber te-ai oprit in cele 7 zile vechime pe DC fix la subiectul FIV si Gravide FIV. Cum deja ai o parere despre tot ce se intampla. Despre calitatea oamenilor de pe acest forum. Despre rautatea lor.
Lasa-ma sa iti fac o sugestie. Fugi cat mai ai timp. S-ar putea sa fii dezamagita. Si inca un sfat. Nu leza inteligenta persoanelor care posteaza pe aici indiferent de cat de bune sau rele ti se par tie.

Apropos....mai cunosc o don'soara care tot prin cresa a stat de la 3 luni. Hmmmm....oare de cine imi amintesti...
Incredibil si ea va naste tot in septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hmm, Madalina, cum ai avut tu azi rabdare sa citesti tot subiectul, sa identifici cele 2 situatii si sa mai si scrii un mesaj de consolare. Ceva e putred..

Si stilul imi pare atat de cunoscut...seamana atat de bine cu al unui alt user care s-a retras acum cateva zile de pe forum ca "lumea e rea"..

Ntz, ntz, nu-i frumos..

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai daca a avut fata timp si a fost mai libera la birou.

Mergi la inceput

Catalina Waw ce desteapta esti, chiar incepi sa devi interesanta ... Chiar tu esti gravida sau nu ???
Ca sa stii si tu copiii nascuti in '77 erau dati la cresa la 3 luni ... si sunt zeci si zeci, nu sunt unicul caz ... Daca nu aveai cu cine sa-l lasi sau daca nu erai casnica il duceai la cresa.
Cat despre lista din septembrie ... e lunga ... asa ca lasa-ma cu presupunerile tale de detectiv de forum sau mai bine zis de casnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Deja simt ca iau foc si ce am avut eu contractii ieri sa vezi ce contractii am acuma si daca nasc va bat pe toate.
Asaaaa!Deci blue _flower daca vei deschide un capitol in care sa-ti plangi neimplinirile oare cum il vei numi?"Depresiva caut vopsea de par" sau "Nascatoare de prunc sanatos cedez bilete de avion Paris" sau "Nu va duceti la Gravide prin FIV ca acolo se arunca cu pietre".Oricum cred ca cu mai mult de sustinatoarea ta Madalina77 nu se va popula topicul asa ca....Mda!Adevarat ca aici sunt niste straini,adevarat ca aici se scriu multe neimpliniri cea mai nasoala as zice eu aceea de a nu putea avea copii.Adevarat ca aici sunt curenti incarcati de hormoni,progesteroane si alte substante radioactive .Adevarat ca esti "in trend " sa faci FIV ca deh!asa arati ca ai bani si ca esti "in trend".Fir-ar el sa fie de trend si de experienta ca mai bine nu as mai fi experimentat.E posibil oare sa ma apuce si pe mine depresia ca am renunta in ultimele 9 luni la plimbarile prin strainatate, la mersul la munca, la vopsitul parului, la a face dragoste cu sotul meu , la silueta,la a cumpara o bluza de firma in favoarea patutului pt fecior-miu? Pai in cazul asta anunt o sinucidere in direct deoarece mai am si altele in plan: sa stau acasa cat pot ca sa-mi educ copilul , sa stie cand sa salute , sa stie ce e o carte buna, sa stie cine e mama si nu cat castiga ea si unde are jobul,sa suga lapte de la tzatza ma-sii nu formula din biberon Avent de jdemii de lei, sa ma tavalesc cu el prin zapada nu sa il pazeasca vreo bona sa nu-si murdareasca salopeta de la nush ce firma cu Swarovski.Acestea fiind spuse sunt de parere ca persoanele care nu cunosc sau macar nu se identifica cu acest capitol sa stea sa scrie la capitolul la care se simt bine.E mai sanatos pt toti.
Madalina si mie imi suna cunoscut "vocea "ta.

+34 cuGeorge-Theodor

AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Catalina - Waw chiar esti desteapta n-am ce zice - sunt zeci de copii nascuti in '77 care au fost dati la cresa la 3 luni iar lista de septembrie e lunga ...
Catalina chiar tu chiar esti gravida sau nu? Sau esti d-na sefa pe aici care trebuie sa aiba dreptate peste tot?
Cat despre deductiile tale seamana a deductii de detectiv de forum sau de casnica !!!
Iar dati cu pietre fetelor? Chiar va place asta??? Asa mame perfecte cum sunteti, este bine??? Blue_flower a cerut ajutor si a primit ... de nu a mai putut! Eu una m-as lipsi de asa ajutor si de voi!

Mergi la inceput