Gravidute prin FIV (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Hepilica, am savurat mesajul tau, esti absolut momimata, esti hepi-hepilica!!!!!!!!!!!!!Maia este norocoasa cu o asa mama!

Iana, cum cresteti voi...doua saptamani si papati, va bucurati unii de ceilalti! Sa fiti sanatosi tu tie multa putere sa le duci pe toate!

Mani-bani numai maine nu-i paoimaine si faceti 3 luni, nu> Strengarel al mamei!!!

Raluca Pup mami de printesa ce se apropie de ... 5 luni, deja sunteti mari, nu?

Ellanik vad ca are si bagajul aprope facut... trebuie sa ma apropii si eu ma ma ia cu fior la spate!

Dragaico, ce mai fac gemenii draga? Carmelly si tu la fel, nu mai ziceti nimic?

pup mamicile eroine: Elenada si Moniland, care cand scriu pare o poesie sa cresti gemeni!

Blu, nastere usoara si nu te mai gandi la prostii, vei fi o mama bune, trebuie pentru copilul tau!

Huski tu draga mea mai ai o zi si se umple casa de nebunealaaaaaaaaaaa!!!!! gangurit si rasete de copil asteptat!
He he he sunt cu gandul la tine si tinem pumnii stransi!!!

fetele, va pup pe toate si sa aveti grija de voi, sunt aici in zona si scuze daca nu am scris in ultima vreme, nu voiam sa va incarc cu problemele mele.
'Va pup si sarcini usoare la burtici, bebei sanatosi la mamici!

castelana fericita 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neatza fetele.....
Vad ca blue e picata in butoiu`cu melancolie.E normal...stai sa vezi cum e in depresie..dupa nastere....
Incerc sa te fac sa razi....eu la 2 zilede la nastere am plecat....la shoping....primele zile a fost hm ciudat parca nueram eu....apoi..in cateva saptamani am ajuns sa o iubesc de am senzatia ca doare....si acum nu mai zic.......cad o vad mica si dependenta de mineca seuita cu ochii mari si ca asteapta sa o iubesc...cand vad ca ma baleste ..defapt ma pupa...cand stiu ca fara mine e neajutorata...ma doare.....simt ca nu facdestul si nu stiu ce as mai putea face....
poti sa pleci in delegatii...dar cat de curand vei simti foc in inima cand te vei gandi la ea....
Eu stiu ce spun am facut-o la 32 de ani...deci.....cea mai mare fericire e cand zambeste...si nu ma neglijez deloc ca femeie...imi fac unghiile ma epilez,merg la coafor,facde trei ori pe saptamana sport....deci....chiar mi-e bine
Curaj........o sa vezi ce mama buna ai sa fii

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari.
Da, sunt in butoi rau de tot, plang zilnic, probabil am facut depresie inainte de nastere , noroc ca marti e evenimentul cu pricina.
Eu nu sunt superstitioasa, dar uite ca tocmai acum, desi nu s-a intamplat nimic in ultimii 2-3 ani, nu am apa rece la etaj, probabil s-o fi spart vreo teava prin pereti si ma ia groaza cand ma gandesc ce inseamna asta, aseara sotul s-a trantit mai tare pe canapea si a pocnit de la mijloc - a naibii canapea, nici nu vreau sa imi amintesc cat am dat pe ea - si tot asa,
si eu trebuie sa ma ..cum sa zic, concentrez sa fiu ferice si cu zambetul pe buze ca un an o sa bag pe o gaura mancare si o sa sterg la alta gaura kk, si ....vai ce lucru minunat fac eu, si ca ma doare nervul sciatic de mor si.....gata,
nu ma mai confesez pe forum ca o ia pe ralucapaun cu gusturi amare.
Poate e mai bine sa astept transformarile in liniste. Si bocete prin curte, cum mi-a zis ca facea hepilica. Desi e prea frig sa ma plimb prin curte.

huski, nastere usoara. Ai grija de tine.

Iana_mari, fa-ti cont pe gmail, acolo ai picassa, e f usor de incarcat acolo si merge si mai bine decat webshots sau alte site-uri. Sau daca ai cont pe yahoo, ei parca aveau flickr.com, desi parca vroiau sa il desfiinteze.

Multumesc inca o data pt toate gandurile bune.

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Da, sunt in butoi rau de tot, plang zilnic, probabil am facut depresie inainte de nastere , noroc ca marti e evenimentul cu pricina.
Eu nu sunt superstitioasa, dar uite ca tocmai acum, desi nu s-a intamplat nimic in ultimii 2-3 ani, nu am apa rece la etaj, probabil s-o fi spart vreo teava prin pereti si ma ia groaza cand ma gandesc ce inseamna asta, aseara sotul s-a trantit mai tare pe canapea si a pocnit de la mijloc - a naibii canapea, nici nu vreau sa imi amintesc cat am dat pe ea - si tot asa,
si eu trebuie sa ma ..cum sa zic, concentrez sa fiu ferice si cu zambetul pe buze ca un an o sa bag pe o gaura mancare si o sa sterg la alta gaura kk, si ....vai ce lucru minunat fac eu, si ca ma doare nervul sciatic de mor si.....gata,
Poate e mai bine sa astept transformarile in liniste. Si bocete prin curte, cum mi-a zis ca facea hepilica. Desi e prea frig sa ma plimb prin curte.

Iana_mari, fa-ti cont pe gmail, acolo ai picassa, e f usor de incarcat acolo si merge si mai bine decat webshots sau alte site-uri. Sau daca ai cont pe yahoo, ei parca aveau flickr.com, desi parca vroiau sa il desfiinteze.

38+
ceza pe 02.02.2010

..."evenimentul cu pricina"...(??????????????)
..."sa fiu ferice si cu zambetul pe buze ca un an o sa bag pe o gaura mancare si o sa sterg la alta gaura kk, si ....vai ce lucru minunat fac eu"..

mai, sa ma fi inselat eu? sunt socata. recunosc totusi ca ai un stil unic de a-ti astepta copilul. nu cred totusi sa fie din cauza hormonilor aceasta atitudine, asa cum credeam. nu cred ca sunt temeri...cred mai degraba ca raluca a avut dreptate. e clar ca se pricepe la oameni mai bine decat mine.

ma scuzi si regret teribil ca ti-am trimis mesajul anterior. chiar m-am gandit la tine ca la o femeie pe care credeam ca o inteleg... si chiar m-a preocupat starea ta. m-am gandit la tine noaptea... (sunt chiar fraiera). ma crezi ca ma simt tare ciudat acum? e ca si cum incerci sa faci bine cuiva si el...

in fine. sper, pentru binele puiului pe care il porti in pantec, sa reusesti sa treci peste simtirile de acum. eu am convingerea (cred ca sunt cam tampita) ca orice mama care poarta in pantec un copil pe care si l-a dorit il va iubi pana la cer si nu il va considera "o gaura pe care bagi si alta pe care o stergi..." (doamne, suna infiorator).

oaaau, parca am facut un dus rece.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Blue, vreau sa te incurajez putin. Daca te ajuta sa stii ca nu esti singura care simte o dorinta de normalitate. Eu cred ca te simti asa si din cauza tratemtelor de fertilitate care probabil, ca si in cazul multora dintre noi a lasat frustrari, renuntari, si timp indelungat in care in adancul tau simteai ca e o viata nedreapta pentru ca TOT CE VREI ESTE SA AI O VIATA DE FEMEIE NORMALA. Eu am intzeles ce ai scris in primul post dar m-ai pierdut acuma cu un an de zile hranit pe o gaura si iesit pe alta.
Eu nu sunt mama inca dar crede-ma, ca e mult mai mult de atat. Si sa nu-ti fie frica ca STIU ca ai sa simti in final ce trebuie si ai sa faci ce trebuie. Si viata o sa revina la normal. Uite faptul ca ai stat toata sarcina fara sa te vopsesti sau sa calatoresti denota deja ca esti in stare de sacrificii si ai sa fii o mama minunata! Mai bine depresia acuma, decat cand vine bebe si are nevoie de tine sa il alaptezi.:) Asa ca mai ai putin sa te aduni! Stai de vb cu femei care au nascut, cauta sa scrii ce simti si sa vorbesti, o sa te intelegi mai bine.Fa-ti ordine in ganduri si spune-ti mereu mesaje sa te incurajezi. O sa treaca supararile toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Fetelor m-ati facut sa plang. Cred ca si eu am intrat in depresie prenatala. Si mai e mult pana nasc. Daca blue flower gandeste asa, e treaba ei, de ce sa o condamn eu sau sa o critic? Cine sunt eu?! Of, si eu sunt picata rau in butoiul cu melancolie. Vreau sa mut si eu dormitorul in alta camera pt spatiu, vine soacra-mea si imi face ea planul. Vine cumnata-mea si se ofera sa imi dea patutul baietelului ei. Vreau si eu sa cumpar ce imi place, sa imi aranjez cum imi place... Vreau sa imi aranjez cum vreau, trebuie sa imi aseze ea cum vrea. Daca nu sunt de acord si bosumfla, spun sotului se cearta cu ea, nu stiu cum sa o dreg. Ai mei nu sunt langa mine, mama mea m-ar intelege. Of. Si mai e si napraznica asta de durere, abia ieri noapte pot spune ca am dormit aproape toata noaptea. Toata lumea imi spunea ca de la puisori am durerea, de unde, suspecta de ulcer duodenal, stiam ca alta e buba. De ieri am intrerupt aspirina si parca durerile s-au mai atenuat in intensitate. Am fost si la spital, o tona de analize facute, testul non stres. Totul este perfect normal. Mda. Abia astept sa ajung si eu la termen, sa imi nasc puisorii sa scap de panica.Mi-s asa de dragi, pun mana pe burta unde sunt ei si ei misca, se impinge in piele. De parca ar vrea sa ma atinga.
Draga Castelana, ii doresc mamei tale multa, multa sanatate. Te cred ca iti este greu.
Raluca, ai o printesa, frumoasa foc. Sa creasca mare, sanatoasa.
Elenik si tu esti o mama foarte frumoasa. Pai are cu cine semana struphul. Ti-am admirat pozele.
Iana, ce bine e fara colici la bebei, dar pt tine e greu. Si am o predispozitie spre colici, chiar am ajuns si la spital. Dupa nastere nu stiu cum va fi dar prefer ca eu sa am nu bebeii. Abia astept sa vad pozele voastre. Pupici la bebei.
Maine e ziua cea mare Huski. Nastere usoara si bebel sanatos. Sa pupi puisorul si pentru noi. Scot majoretele
Fetelor am pus 17-18 kg si abia sunt in s 25. Imi vine sa plang cand toata lumea pune ca m-am ingrasat prea mult. Si credeti-ma ca nu mananc ciocolate, dulciuri ci poate de 2 ori pe saptamana eclere sau bucatele de tort. Nici in ceai nu pun zahar de ani de zile.
Gata ca m-am vaicarit prea mult. Imi supar puisorii.

Va pup pe toate.

24+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

...mai, trebuie sa mai spun ceva pt ca nu mai am liniste de cand am citit ca o mama care a facut fiv, deci s-a luptat pt a ramane insarcinata si care tb sa nasca peste cateva zile isi considera copilul "o gaura pe care bagi si alta pe care o stergi...".

dragelor, indiferent de frustrarile firesti pana la un punct pe care le simtiti acum: ca nu v-ati mai vopsit, ca nu v-ati mai facut unghille cu oja, ca nu mai puteti merge la sala, ca nu mai puteti sofa, ca nu mai puteti merge la masaj, ca nu ati mai facut sex..., indeferent de toate starile astea, este VITAL sa va iubiti copilul si sa vibrati pentru el. este VITAL pentru copil. daca el va simti ca il tratati ca fiind "2 gauri", va suferi. ianinte de a-i da sa suga, inainte de a-i satisface orice nevoie spcifica, inainte de toate....bebelusul are nevoie de o mama care sa il iubeasca si care sa il stranga la piept si sa il aprecieze. este inuman sa-ti consideri copilul "o gaura" si alta "gaura"....

ma scuzati, dar sunt revoltata din 2 motive:

1. pentru ca am putut sa ma insel intr-o asemenea masura in privinta lui blue;

2. pentru ca viitoare mamica vorbeste despre puiul pe care il poarta intr-un asemenea mod.

peste orice sunt gata sa trec, orice admit ca se poate intampla in sarcina si imediat dupa....pentru ca si eu am trecut prin asta, pentru ca si eu am avut stari pe care nu credeam vreodata ca le voi experimenta, dar ratiunea mea nu-mi va permite niciodata sa accept ca o mama care inca nu si-a tinut puiul in brate, proiecteaza o asemenea imagine asupra propriului copil.

in continuare nu ma pot gandi decat ca poate viitoarea mamica va realiza nevoia uriasa a copilului de dragoste si sper ca atunci cand il va tine in brate sentimentele ei sa fie acelea ale unei mame iubarete. pentru binele copilului.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Citat:

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Citat:

38+
ceza pe 02.02.2010

Mai femeie aduna-te ca imediat iese bebe si tu esti pe o alta lume!!!!
Cu hormoni sau fara hormoni asa ceva e strigator la cer ce scrii tu despre saracu bebe!!!
Mai bine roaga-te sa fie sanatos!!!
De ce ai facut Fiv daca nu vrei copil??
Scuzati-ma fetelor dar tremur de nervi!!

Oricum o nastere usoara si un bebe sanatos iti doresc!!!
In prima postare te-am inteles un pic dar acuma...n-am cuvinte:-((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si uite asa, in cazul in care as fi avut vreun dubiu - desi nu a fost cazul - acum am certitudinea ca urarea ce am facut-o acum vreo 9 luni a fost cea mai potrivita pe care as fi putut sa o fac...

huski - sa fie bine. Asta este tot ce iti doresc.
castelana - sper ca mama ta sa fie mult mai bine....
raluca - vazut, admirat unguroaica mica si frumoasa.
ellanik - tu unde esti fata ca tb sa te alerg pe tot forumul sa vad daca ti s-au oprit contractiile.

Mergi la inceput