Sezatoarea canadiana (168)
Raspunsuri - Pagina 12
cge spune:
Ange, noi am avut o experienta tare placuta in Cuba.
Am mai fost la alte AI dar nu in sud.
Ce vroiam eu sa iti zic este sa alegeti un hotel dintr-un lant international, au niste standarde, care ar trebui respectate peste tot indiferent de tara.
Da, ar trebui sa dau de baut, dar eu din pacate nu pot vineri seara, caci M. e la scoala pana la 10.
Delphin, noi suntem din cei care ne-am gasit locul in Ca/QC, pe cand in Franta, nu.
Noi suntem indragostiti de Fr ca turisti, nu ca sa locuim in ea.
Noi cunoastem multi francezi din Fr. care si-au gasit locul aici, nu mai vor inapoi in Fr.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Donia spune:
La multi ani cge! Numai zile senine si fericite sa vina in calea ta!
Lorelai, La multi ani pentru fetite, sa va bucurati de ele, iar tie felicitari!
caro, La multi ani pentru baietel, felicitari tie!
La multi ani si celor care s-au sarbatorit de Sf. Anton, Antonia de oanagabriela, Anthony de khristin si Toni de Olga!
Eu m-am apucat ieri de cura de slabire, dar tocmai ce eram tare incantata de putinele calorii consumate, cand mi-am amintit ca tocmai in 18 ianuarie, acum 6 ani, am aterizat in Canada. Asa ca am luat o tarta cu frisca si dintr-un foc am bagat 300 de calorii... oricum, aveam loc, deci inca am fost in grafic.
maru, voi nu ati aterizat tot in perioada asta?
mikiion, bine ca a mers bine! Cum e Marc azi?
pitilache, cum mai e Isa? Sper sa treaca repede!
khristin, nici noi nu intram in proiectul cu full day... sunt doar 2 scoli din oras. Nu stiu ce sa zic, ar fi fost un stress mai mic cu baby-sittingul, insa stiu ca si o zi intreaga la gradi e foarte obositoare, Roxana a mai mers asa, dar nu zilnic, ci o data la doua zile. Venea acasa si adormea pe canapea imediat ce se aseza.
mQQm, pe plaja n-am prea stat dupa amiaza, mergeam la piscina mica, pentru copii. Insa in general n-am observat decat foarte putini tantari, fata de cum fusesem avertizata. Dar nici n-a fost foarte cald, lumea spunea ca probabil asta a fost motivul.
nelia, felicitari pentru Tudora si matematica, bravo ei!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lorelai spune:
intrebare pt fetele cu PayPal, please help!!!
am contul de paypal legat la o carte de credit si pina acum l-am folosit sa platesc diverse. acum am primit bani de la un prieten si ii vad in contul de paypal. cum pot sa ii spun lui paypal sa puna banii in cartea de credit? se poate? sau trebuie musai sa fie legat contul de paypal la un cont de debit de la banca?
monicutza, roxana, cum ati facut voi cind ati adunat banii pt diversele petreceri? merci mult.
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru Donia, ai memorie buna, duminica pe 17 am facut 4 ani... |
sotul meu face miine 15 ani de Canada... nu pot sa cred cum zboara timpul...
delphin spune:
Lorelai, sigur se poate, dute pe contul paypal si uita-te in fiecare casuta ai sa vezi transfer spre cont bancar, sau ceva de genul si poti transfera suma dorita pe contul cartii.
Merci din nou tuturor pt. informatiile date. Cge cand ai chef de pove eu sunt deschisa sa ascult povestea voastra cu aventura in fr si apoi Qc.
maru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorelai
sotul meu face miine 15 ani de Canada... nu pot sa cred cum zboara timpul... |
waw, 15 ani, da stiu ca a fost baiat istet sotul tau!
CriPOD spune:
Oh, da, am uitat de cge, stiam eu ca lipseste cineva.
Lorelai, poti sa transferi la contul tau personal, eu stiu ca nu merge sa pui pe CC.
Denisa, pai ange intreba de Cuba si RD, si asta o fi motivul ca ne raportam doar la astea.
Daiopri, imi pare bine ca mai dai un semn. Nu poti gasi pe cineva sa te ajute cu motaneii? Io prin alte sfere mai mult, macar vb singura cu un scop.
pepit
delphin spune:
MQQM in general CB nu e pe un cont?Aici e cam asa: Mergi la banca, deschizi un cont si-ti da carte bancara pt. cumparaturi si scos bani de la distribuitor cu debit imediat sau la sfarsitul lunii sau la 15 zile si cechier.
La voi cum e?
Cartea de plata care e inscrisa pe paypal, apartine de un cont nu? Banii se duc pe contul ala.
Eu am facut manevra de mai multe ori.
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru waw, 15 ani, da stiu ca a fost baiat istet sotul tau! |