Bobocei de sept-oct 2008 (244)
Raspunsuri - Pagina 9
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza ... probabil ea chiar crede ca ii sedam pe bune . |
... de unde deducem ca e doar ignoranta.
Cand un subiect iti e strain, cel mai bine e SA TACI, nu sa te lansezi in acuzatii facute pe asa un ton.
nikolici spune:
Multumesc mult fetele pt sustinere, you are the best...or vosotros son el mehor
!!!, scuzati dc am gresit verbul.
Am facut vaccinul, a fost de data asta chiar usor, fatza de cele anterioare, putin plans la intepatura si pe urma jocutza la coltul cu jucarii din cabinet.
Ma intrebati ce mi-a spus dr. in cazul Karinutei versus papica...pai raspunsul ei a fost urmatorul, ca asta e copilul, asta-i felul ei de a ciuguli, nu-i facem analize acum ci in primavara un set complet, momentan decat coproparazitologicul si mi-a dat Liv52 si Picovit.
Ma rog nu m-a linistit deloc...stiti voi cum e.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
repede pe national geographic un documentar despre alaptatul in public de a lungul anilor si nu numai.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
... de unde deducem ca e doar ignoranta. Cand un subiect iti e strain, cel mai bine e SA TACI, nu sa te lansezi in acuzatii facute pe asa un ton. |
He heee, daca lucrurile ar merge mereu in directia buna si toate ar fi roz, o viata tare buna am avea
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
s-a terminat documentarul, cred ca am prins doar sfarsitul.
gaia.nevia spune:
babymom, sa-ti fie de bine slingul, sa-l purtati cu placere! (poze? se poate?)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Nerantula drgalasi foc micutii dansatori 
Lavinia daaa, poze sa vedem cum iti sade cu bebel la purtator !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
nerantula ce draguti sunt si mici ...Ura si Karina
.
2 papusele adevarate.
Vroiam sa te intreb de mult timp, ce papa Gruia?
angelynna82 spune:
Babymom felicitari pt sling 
Alessia, Crina e bine, numai nazbatai face
, noape buna 
Lumi cea mai linistita noapte sa o ai mami, sa te poti odihni tu si hunii tai 
Muuh eu nu pot nici de una nici de cealalta...uneori chiar si Crina sta la mine in brate si ne jucam amandoua 
Babytza luni se va duce la dr pt o serie de analize...speram sa nu fie de operatie...desi nu cred..de la nasterea mea si a lui sor'mea I s-au declansat...acum insa e ceva mai grav
....sa ne ajute Dzeu
Multa sanatate si sa scapi de el cat mai repede
Niko tinem pumnii sa nu aveti reactii
, nu mai era documentarul
Nerantula tare frumos clipul 
Avem maturica 

Crina a fost schimbata de pampers si de haine de sor'mea asta seara

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt