Bobocei de sept-oct 2008 (244)
Raspunsuri - Pagina 8
babymom75 spune:
Buna seara! AM SLING! Dragoselu' sta foarte bine in el!
Mai, dar ce discutie s-a stranit!
Si ca sa-i tin isonul lui Zuzix asta, sau cum i-o fi zicand... stiti ce am facut eu acum cateva minute??
MI-AM SEDAT COPILUL!!!! ... cu muzica clasica . E incredibil ce efect de linistire poate sa aiba asupra lui! A adormit asa stand la mine in brate, la ora asta!
alessia2005 spune:
Buna seara din nou fetele..am venit si noi de afara....n-a fost chiar asa de frig...
Acum am inteles ce-i Carlson...
Bravo Babymom...poate ne sedam si noi de la voi...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Mai fetele..dar va iubiti pe aici...
angelynna82 spune:
Mi se pare normal sa ne “aparam”, doar suntem o mana de mamici, unele chiar se cunosc, suntem prietene
Lumi, Laureta, Sabinel, Babytza imi pare rau de cele intamplate
Ada tinem pumnii sa nu aveti reactii adverse , felicitari pentru dintzoci
Babytza felicitari pentru mancacios , pana la urma ai gasit pe unde a scris Zuzix...sau cum s-o numi
300 tare scumpi copilasii
Clau
Andy_galro din pacate nu am cum sa te ajut cu DA
Crina asta seara a vrut sa manance de la sor'mea...copan cu mamaliga , de la mine a luat cateva bucatele de usturoi
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alessia2005 spune:
Buna Angy....
Ce face Crina?
luminita2008 spune:
io tocmai am facut baie cu hunisorii! e minunat!!! e deja a doua oara saptamana asta, cred ca va deveni o obisnuinta. moa, ce ne mai place!
laureta, dap, nasol, traim in tara in care traim...
sabinel, chiar ca se poate si mai rau... uff.
iar soacrei mele i-au luat masina cu totul, acum 3 luni, nu stiu daca ziua pe lumina, dar totusi... nici pana in ziua de azi nu au gasit-o.
mi-e ciuda totusi, ca i s-a intamplat lui, care tine la amarata aia de masina ca la ochii din cap.
babytza, asta e Romanica noastra, sa ne traiasca!
dya, aoleu, pai n-am mai intrat pe mess de un car de ani. adica de anu' trecut, pe la inceput de decembrie. intru acusica.
kllemi, merci, si-a mai revenit, e ok, am vb cu el la tel de 2 ori in seara asta.
alessia, ada, merci mult.
ada, felicitari ptr bilant si pentru dinti! nu pot sa te ajut cu coletul, habar n-am.
andy_g, noi am mers aici in Bucuresti la Medlife Grivita, nu mai tin minte numele tipului, dar daca vrei, ma uit pe site la ei si-ti spun. am primit Exomega. nu are efect, desi am urmat tratamentul ca la carte, 3 luni. de fapt, asta e o crema hidratanta, am sperat noi ca va merge doar cu asta, dar nu e asa. sapt viitoare mergem din nou, de data asta la alt doctor, vreau inca o opinie. depinde si de copil, si de tipul DA. cronic, acut... la noi e cronica, desi o forma usoara, doar pe obrajori, dar cred ca tare greu o sa scapam de ea. si nu vreau ceva puternic, medicament/antibiotic sau ceva...
mirunaaaaa, cum e 2010?? te tine ocupata rau, rau? hai mai da un semn, ca ne e dor de voi!
feli, la fel, te chem la apel, mi-e dor de nazdravaniile lui Falkone!
o mai strig o data si pe Bitzaaaaaaaaaaaaaaaaa si pe Ratonel. mai fetele, sunt chiar ingrijorata, nu stiti nimic de ele??
in alta ordine de idei, lui Edi ii mai iese o masea, a treia si un canin. Lui Robi ii ies 4 masele deodata, 2 au spart cate un colt mic-mic, doua sparg as we speak. va rooog sa-mi urati o noapte linistita!!! de 2 zile e jale, plang zi si noapte, azi noapte a fost horror, si azi pe zi la fel... si io nu vreau decat sa dooorm!
well, sa aveti o noapte asa cum mi-o doresc si eu, linistita! pupice
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
alessia2005 spune:
Nopate buna fetele!
Muuh spune:
lumi suntem bine dar eu mi-am facut rezolutii de Anul Nou si una dintre ele spune ca nu o mai frec aiurea la calculator. Si cum de plantat nu am inca puterea sa ma las am taiat de la statul pe forum. Pe langa asta mi-am propus sa lucrez mai mult asa ca na...
Va mai citesc dar nu mai am energie sa raspund. Apropo de scaunele plimbate de huni peste tot, mare grija pentru ca odata ce descopera ca se pot catara vor fi de neoprit.
babytza spune:
Ada ma bucur ca ati trecut usor de vaccin Sa fie fara reactii adverse
niko ati facut si voi ? Cum e micuta printesa ?
Lumi pe ratonel o sun maine, de bitza insa nu stiu nimik
Cred ca e distractie maxima cu hunisorii la baie Cum te descurci cand iesiti ? Te ajuta si tati presupun
Angelyna da , am citit-o in posturile anterioare. Erau de bun simt nu ca cele de la noi ... probabil ea chiar crede ca ii sedam pe bune .
Ai gasit dr pentru mami tau ? Ma chinuie si pe mine de vreo 4 zile un Mr,H E groaznic ...si ma gandesc acum numai la ce a patit mama de la asta.... Ca de la un de-asta a ajuns la operatie luna trecuta
alessia noapte buna
andy g cristinescu l-a avut pe Hari cu DA. Stiu ca ei au tinut si regim, hainutele le spalau cu ceva anume, o gama intreaga de produse de corp ...
Am avut si noi, dar o forma usoara , aparea si disparea si nu era nasol. Din fericire noi nu am avut pe fata, facea in zona gatului si pe brate. Acum vad ca nu i-a mai aparut de multe luni nimic Sper sa scapati repede
Babytza si puiiValentina David
Nerantula spune:
Laura, Gruia inca mai are DA, adica daca dupa ce il spal nu il si dau cu crema o perioada mai lunga de timp apar zonele de roseata/asprime, iar daca folosesc un gel de dus neadecvant, apar tot felul de probleme pe piele. Medicul dermatolog este cel care trateaza DA, insa sunt destui cei care se arunca direct la preparate cu cortizon. Noua ne-au prins foarte, foarte bine produsele din gama Exoderma de la A-derma, dupa ce am incercat cam tot ce s-a putut. Cand a fost cel mai groaznic, de s-a ajuns la rani, am aplicat de cateva ori o mixtura pe baza de hidrocortizon 1%, insa doar pana a trecut putin de tot criza.
Nikolici, Gruia a inceput sa pape mai bine, de mi-a disparut si mie stresul, dupa un tratament cu Helmiflores (homeopat, nah, dar din seria celor care se pot da neindividualizat, ca si Oscillococcinum, Stodal, etc.), asta dupa ce i-am facut analize pentru depistarea unor eventuale infectii. Nu am gasit paraziti in 3 probe de kk, insa s-a gasit un titru ff slab de giardia in sange. Iti pot da datele de contact ale profesorului la care am fost, e in cadrul departamentului de cercetare de la Fundeni, un tip foarte dedicat muncii lui, foarte meticulos.
As mai putea sa iti dau, daca Laureta a renuntat, cateva pilule homeopate de la homeopatul nostru, care ni le-a dat fara sa-l intrebe pe Gruia mai nimic si, in tot cazul, fara sa astepte raspunsuri oneste de la el. La Gruia nu au avut efect notabil, dar poate vrei sa incerci ..
Gruia, farama de steluta