Bobocei de sept-oct 2008 (244)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
Documentarul va fi reluat de 2 ori la noapte, il inregistrez , se numeste : "TABU- COPII EXTREMI".Nu m=am uitat dc il dau si maine in reluare, dar era extrem de interesant.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Arat ca o piranda cu puradelul agatat de gat
. Maine imi fac poze sa vedeti.
Mi se pare o idee prea larg, comparativ cu wrap-ul sau mei-tai-ul.
Tot maine vine Ilinca, nepotica si finuta mea, la noi. Abia astept!
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici nerantula ce draguti sunt si mici ...Ura si Karina 2 papusele adevarate. Vroiam sa te intreb de mult timp, ce papa Gruia? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Niko, Gruia suge noaptea cam de minim 3 ori, ultimul supt la trezire, intre 8:30-9. Pe la 10:30 mananca un borcanel de fructe (Humana, de preferat) de 200gr uneori, insa nu il termina in general, insa minim 130 gr papa. In parc mai bea cam 60-70ml de laptic la bibe, cat e cu buni, uneori si cateva guritze de banana, maxim jumatate, in functie de cat a mancat din borcanel. Dupa somnic, pe la 3-4 dupa-amiaza, mananca ciorbita acrita cu bors, 150-200ml, destul de grosuta cu legume pasate sau cereale adaugate sau un borcanel Nestle de vita cu legume si orez care nu da gres aproape niciodata sau Hipp paste cu sunca. Seara 150-180ml de iaurt sau kefir cu 2 lingurite de cereale+seminte de in macinate. Asta cam in 80% din zile, mai are si zile mai proaste, insa nu ma mai stresez decat daca e vreun motiv real, cum a fost afta (care a trecut cu glicerina+stamicin). Uneori mai mananca singurel bucatele de fripturica de pui, ii place destul de mult, asta nu o prea refuza. Alteori ii mai da mama cateva bucatele de mar sau mandarina, pana in jumatate de fruct. Si niste covrigei cu susan si fara alte adaosuri, pe care iar ii rontaie cu placere. Si lapte dulce de la mine din pahar, Napolact, cu paiul.

Gruia, farama de steluta
babytza spune:
Ooo , super , felicitari Gruia !!!! Parca suna altfel 

Lavinia vrem sa vedem piranda cu puradelul ![]()
Maine sa nu ne uiti 
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
Babytza
, te bazai maine cu reteta aia, am uitat azi si acum ma duc la somn ...
Niko, cand faci testul?
Gruia, farama de steluta
Nocom spune:
Buna seara,
Astazi ne-a scos tati la o pizza, eu credeam ca ma scoate numai pe mine, dar el nu si nu, ca vrea cu toata familia!!

Asa ca ne-am conformat!
Ce bine a fooost...
Nerantula wow, copilasii aia sunt bestiali!!! Am ramas muta!! Barbate-miu zice ca sunt niste copii chinuiti, ca pentru a ajunge la asa performate muncesc toata ziua.... dar pe mine m-au dat gata!!! BRAVO LOR!!! 
Niko buna intrebare!!! Ai ceva sa ne spui? ORICE!!![]()
Noapte buna bobocime!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Documentarul va fi reluat de 2 ori la noapte, il inregistrez , se numeste : "TABU- COPII EXTREMI".Nu m=am uitat dc il dau si maine in reluare, dar era extrem de interesant. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
vreau si eu o copie

Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
iriss_04 spune:
buna seara gagics!va salut si
toata bobocimea si mamicimea
noi suntem bine stiti voi ca mami intra mai rar dar recupereaza din greu,,,,
babymom: sa-l purtati sanatosi slingul,,,vrem poze
Nausica La multi ani!
Anca :sanatate multa Carlei! 
piolica, e superrrr burlanul! imi place f mult! parca vreau si eu o fetita ,,,sunteti niste frumusele ,,,
zuzix :te rog documenteaza-te inainte de a trage concluzii despre homeopatie
andy_galro, felicitari pt progresele lui Andrei --sunteti baietei mari nu gluma
si Andrei ne surprinde in fiecare zi cu cate ceva nou,,,de ex azi vorbeam cu mama daca mancacam la care piticul se uita la noi si zice :''papa si pune mana pe burtica'',,,,Masele avem deja4 si canini tot 4,,gata ne-am laudat destul
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
dyanira spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nocom
TERMINAAAAA!!! Ca imi vine sa dau o fuga pana la Timisoara si sa te pup live!! ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Abia acum am vazut.
De cand astept eu momentul asta!!!Deci de abia astept sa vad minunata familie live!!!

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR