Bobocei de sept-oct 2008 (244)
Raspunsuri - Pagina 11
Paula-Laura spune:

Buna!!
Am intrat sa va salut doar, sa va spun ca noi suntem bine, sanatosi si sper sa toti boboceii sunt ok!
N-am citit decat ultimele 2 pagini de marti incoace si ati fost harnicute, sper sa am timp sa recuperez!
Va pup si va urez weekend placut!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
dyanira spune:
Lumi te astept pe mess

Sa stii ca si eu tot o strig pe Bitza asta e a 4-a oara cred si nimic.....
Si eu sunt ingrijorata ea intra des.
Si acum ca ai adus tu aminte si Ratonelu pe unde o fi.Hai Carla fii buna da-ne o veste
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:

LuminitaExista o strinsa legatura intre aparitia petelor pe piele ..si giardia... S-ar putea sa tratezi dermatita atopica...si de fapt sa nu tratez cauza reala a petelor de pe piele care este giardia.
Eu nu am avut o confirmare medicala..a giardiei..la izabella ...dar toate simptomele (somn cu treziri dese, tzipete in miez de noapte, cearcane la ochi, mincatul foarte prost)..inclusiv petele pe piele..mi-au dat de gindit...asa ca am tratat-o naturist ...si a reactionat la tratament..si acum e ok..
Inca o data iti recomand sa incerci helmiflores sau nikvorm...si daca vezi vreo imbunatatire in citeva zile ..sa investighezi mai mult calea asta...parerea mea
.
Am citit de cazuri de copii..care sufereau de giardia de 1 an de zile..si nici o analiza..si nici un medic nu a fost in stare sa ii puna un diagnostic corect...ca sa nu mai zic ca am citit chiar aici ca zicea cineva de un copil s-a prapadit din cauza ca avea giardia. Nu e de joaca.
si inca ceva...ce am citit..parazitii nu apar niciodata doar unul singur...adica daca e giardia..mai poate fi si altceva..pe linga..
sper sa nu imi iau rosii...am pus cap la cap ce am citit pe aici..si experienta mea..si am zis ca ar fi bine sa va spun parerea mea..fiecare mamica face cum crede ea.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
dyanira spune:
Nocom deci toata familia la pizza.Ai vazut ca am dreptate cu ce am zis despre voi
![]()
Lumi o noapte super linistita iti doresc sa apuci sa te odihnesti si tu.
Babymom vrem sa te vedem ,,piranda"![]()
Ange multa sanatate la mami tau sa fie bine!!!
Muuh si eu vreau sa mai renunt la calc dar din pacate e greu ca mai si lucrez la el deh e greu
Nerantula ma bucur tare ca papa Gruia 
Ma bag si eu la somnic ca maine am multe de facut.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Eh dar nu pot sa dorm pana nu strig tare
FELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MI-E TARE DOR DE TINE !!!! SI DE FALKONE!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
+buna seara...meeeeyyyy...tin sa va anunt pe cale oficiala ca de azi sunt "domnisoara"![]()
....daaa????....mi-a venit si mie rushii ![]()
....deci ave-ti grija cum va adresa-ti ![]()
![]()
Maaaama ce naspa e...ma dezobisnuisem complet...am crezut ca nu o sa mai imi vina niciodata ![]()
![]()
Mai da chiar asa...unde este BITZA SI TATONELU'??? Stie cineva, ceva??
Din ciclul laudarosilor vreau si eu sa va spun ca mai nou, fi-mea,cred ca ii este lene sa ma mai strige MAMA....si striga doar asa ca de cartier MA-A.....ce ciudat se aude maaaaaa ![]()
...pe linga faptul ca ne cataram pe unde apucam, stim cum ne cheama si cati ani avem.....stie cum face majoritatea animalelor.......hai gata ca deja mam rusinat ![]()
........![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
neata!
si iar 
sper ca ati avut o noapte linistita si odihnitoare!!
Ange, ai un mare ajutor in surioara ta! si e un mare castig si pentru Crina! sanatate multa mamei tale!
Nerantula, ma bucur ca te-ai linistit cu papa lui Gruia! mananca super!! ti-am zis ca eu i-as papa falcutele
iriss, ma bucur ca sunteti bine!! si felicitari pentru evolutie!!!
kllemi, sa te rusinezi cand o face vreo prostie pe la scoala, dar asha, trebuie sa fii bucuroasa
bravo, Amalia!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
mamidestefan, e periculoasa infestarea cu giardia si nu e de glumit
acum Izabella mananca mai bine?
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Neata,
Dupa o noapte minunata (la noi) va doresc un we minunat (tuturor)!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)