Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

siii eu matur de 10 ori zilnic. Aspirator nu pot ca urla anda dar nici nu e nevoie ca nu avem covoare. Putem lejer spala pe jos si dupa matura dar si cu asta e greu ca Anda-si baga mainile in apa.

Alessia eu n-am decat un copil deci inca mai pot . In plus in sufragerie nu am nimic textil. Daca varsa in dormitor scimb lenjeria; cuvertura ajunge foarte rar pe pat la noi. Oricum avem un apartament micut deci cat se poate desfasura?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

eu m-am salbaticit de tot...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Trebuie sa fie posturi..nu?..ptr transfer...off..si astia..ca dau afara...o profesoara..uite chiar de informatica..era...s-a sinucis sapt..asta...o parasise sotul..era tanara..avea 3 copii..si s-a sinucis ca nu stia ce-i cu posturile...si cum anuntau schimbari..ii era teama..si s-a sinucis..3 copii acum sunt fara mama...Off...Doamne...

Dyanira..mult noroc...ca ne trebuie...pumnii stransi...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Ar trebuie sa fie cel putin pt transfer ca daca nici pttransfer nu sunt atunci la titularizare nici atat dar noah,...stii cum e in Romanica le tin ei pt pile,cunostinte etc.
Si eu iti doresc tie multa bafta
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

la sarcina extrauterina iese testul pozitiv???

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Fetelor botosei/papucei de casa pe unde au ?

Babytza si puiiValentina David

"la mine" la magazin au mocasini, 20 ron perechea.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai pe la pranz

Alessia mersi de info, ma gandeam eu ca nu sunt chiar asa de bune

CD si Crina cere atentie mereu, asa ca vb Adei dont worry , buna idee cu slingul pt bobinache

Dya felicitari pt achizitie, eu Crinei ii cand, cand ii fac sedinte cu aerosoli si nu mai plange

Nikolici eu nu ma incumet inca sa ies cu ea la cumparaturi de alta natura decat mancare

Vdrag inca ii mai dau Crinei sa pape cu lingurita, uneori vrea sa pape si singurica dar la ce murdarici e, gandeste-te cam ce face in jur , bea singura din canita ei de ceva timp . Paine cu unt sau altceva care tine de paine mananca singura

Babytza ma bucur ca ati avut o noapte buna , mie mi-a luat mama botosei din piata Crangasi

Nocom spor la cumparaturi

Lidia moa ce poze frumoase

300 si eu o las sa incerce singura insa cand e vorba de curatenie, care oricum o fac pe fiecare zi

Clau sper ca esti bine , uneori iese alteori nu, insa se prezinta cu dureri mari si sangerari

Am avut si noi o noapte buna, moa ce frig e fara

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

angy si noi am fost ieri la carrefour nu era in plan sa ajung si in kiabi, ma rog, tati a ramas cu carutul afara si eu am vrut sa-i cumpar niste nadragi Karinutzei ca s-a lungit mult si cam toti pantalonasii din dotare sunt scurtuti.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Eu am avut o noapte albaaaa...mi-a fost foarte rau, mi-a gatit sotul ieri si m-a terminat rau rau la stomac, m-a durut infierator, am vrut sa chem salvarea...ma rugam sa nu se trezeasca Karinutza, ca ea cand e treaza se urca pe mine sa suga...dar dimineatza tot s-a trezit ...am murit si am inviat...sunt zombie, imi fac o supica sa ma dreg.
Tati mare bucatar domle! Acum sunt mai binisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Dragi mamici, va multumesc pentru toate raspunsurile! M-am linistit! A incercat si printesa mea sa manance singurica cu lingurita dar fara sanse prea multe de a ajunge ceva si in gurita ei! Iar despre mizerie nu va mai povestesc, pe mine ma dispera! Nu de alta, dar de la un timp este incantata sa mearga din nou de-a buselea si in genunchi peste tot, plus toate jucariile pe care le arunca pe jos, deci va inchipui-ti ca mancarea pe jos ar mai trebui ca totul sa fie perfect pentru ea.
De baut, am tot incercat sa ai dau sa bea din tot felul de canute cu cioc, dar fara succes prea mare. Tot cu biberonul doreste sa bea si numai daca il tin eu, deoarece ea nu ridica suficient de mult manutele ca lichidul sa curga si mai mult se joaca.
Asa cum v-am mai spus, mananca singurica cu manuta dar cred ca pentru lingurita mai trebuie sa mai astept si sa mai incercam cand va fi dispusa! Ideea este ca luni cred ca vom face unul din vaccinurile pe care le-am amanat sa le faca, deci din nou va avea o perioada in care va manca mai putin si deci, va trebui eu sa insist cat se va putea pentru ai da sa manance.

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nu pt mine intrebam de sarcina

nikolici, sorry ca ai avut asha o noapte...am patit-o si eu de cateva ori in viata si e nashpa rau...dar dupa o zi imi trece

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput