Bobocei de sept-oct 2008 (244)
Raspunsuri - Pagina 21
babymom75 spune:
Hello! Nu v-am uitat cu poza mea de piranda, dar pur si simplu n-am avut timp: ieri a sosit tamplarul cu mobilele in camerele copiilor, asa ca am fost ocupata. In plus am si musafiri. ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna la sarcina extrauterina iese testul pozitiv??? |
Claudinna, din pacate, da. De ce intrebi?
Nikolici, imi pare rau... Intremare rapida!

Nocom spune:
cladinna Da!!
La noi, la magazinul din piata sunt mocasini la 10 si 15 lei!!!
N-a ca de data asta v-am luat! hi hi hi
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
Claudina eu stiu ca da, iese pozitiv.
niko ufff ce noapte ai avut
Insanatosire grabnica 

Multam de info cu papuceii 

Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
CDpupici voua! e normal un somn de 10-12 ore la varsta lor, stai linisitita.
cat despre rasfat, eu nu cred in asta, cel putin nu la o varsta asa mica. e doar nevoia de atentie, cu care e obisnuit zi de zi, acasa. e o faza, o sa treaca sau cel putin va capata o amploare mai mica, pe masura ce creste copilul. sau poate nu-i placea de matusa, mai stii?
sigur ca ne combinam la aparat! il trimit de maine pe sot in cautare in farmacii, daca gaseste te anunt si pe tine, sa-mi spui daca iti ia si tie, daca nu, dam comanda online, fie la ei, desi inteleg ca nu mai au pe stoc, fie in alta parte. eu vreau neaparat sa iau ca intr-o luna-doua incepem cresa si o sa fie jale
.
dya, ma bucur ca ai gasit aparat. imi pare rau ca nu ii place lui Andrei, da' cred ca n-am auzit de copil caruia sa ii placa.
cat despre noaptea mea, do not ask... criza rea la Edi ieri inainte de baie, noapte extrem de agitata, criza azi la Robi... innebunesc.
vradg, iti raspund la intrebari:
- hunii mei papa doar cu lingurita si din pacate nici nu dau semne ca ar vrea sa inceapa singuri sa pape.
- din canuta cu cioc beau singuri de pe la 10 luni. biberonul au inceput sa si-l tina singuri corect si sa-l ridice pana il golesc, de vreo luna.
Eu cred ca nu e cazul sa-ti faci griji, dar poti usor-usor s-o lasi sa experimenteze singura. da-i lingurita/cana, las-o sa se joace cu mancarea, macar o data pe zi, si usor-usor va capata curaj. si daca stergi dupa ea o data pe zi, nu e mare efort. eu asa incerc sa procedez cu ai mei, si ei papa singuri cu manuta, dar cand e ora mesei si vad lingurita, nu reusesc decat eu sa le dau, singuri nu...
babytzule, nuuuu, n-am dormit prea bine
. sa zic ca pana la 01.00 a fost liniste (dar e de inteles la ce criza a fost aseara pe la 20.00, la cat au plans, mai ales Edi, era firesc sa doarma cateva ore bune). dupa ora 01.00... nu mai stiu de cate ori ne-am trezit, am numarat pana la 6 treziri si apoi am pierdut sirul
. nu mai tin minte decat o durere surda de spate, in special in partea dreapta, luuung, pe tot spatele si o dorinta nebuna de painkillers... bine ca n-am in casa, altfel.... si de-aia nici nu cumpar, ca ajung ca MJ.
da' io tot sper ca la noapte va fi mai bine.
nikole, sanatate multa, imi pare rau de noaptea avuta!
eu am comandat ceva produse de la teleshoping: Doubleta (2 tigai, 2 in 1 cu sita, sunt f multumita de ea), razatoarea PRO V (si asta e excelenta), Ab-tronik ptr abdomene, (f bun si nu depui cine stie ce efort), nush ce centura ptr burta, care vibreaza, (pe asta nu prea am folosit-o, tre' sa stai pe fotoliu/in pat pana-si face treaba 10 min si nu am stare, dar cat am folosit-o faceam febra musculara la burta/abdomen, deci cred ca-si face treaba), si setul de cutite ConturPRO. asta inca nu a sosit, asa ca nu ma pot pronunta. luna viitoare vreau sa comand si Hot Pan, tigaie/tava electrica, arata f bine, sper sa-si faca treaba.
mocasini au si la noi in piata, 17lei, nocom ne-ai luat pe toate![pu]
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
CD27 spune:
Lumi vreau neaparat aparat daca gaseste sotzul tau in farmacii, noi ne-am mai uitat pe la diverse farmacii si n-am vazut, daca nu ne bagam la comanda![]()
Nocom sotzul i-a gasit numele Matias,e inca devreme dar asta e cap de lista![]()
pana la urma ideea mea cu slingul nu stiu cat e de buna pentru ca pe Mik n-am sa-l pot cara dupa operatie, ma gandeam si eu ca o sa fie intelegator, dar la cum il cunosc...
cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

vdrag spune:
Aveti idee ce inseamna nivel ridicat al progesteronului?
Am facut niste analize hormonale din cauza caderii in exces a parului pentru ca am incercat tot felul de sampoane si pastile care nu au dat nici un fel de rezultat.
M-am gandit ca numai din alte cauze ar fi putut sa-mi cada parul asa de mult, iar la analize mi-a iesit nivelul progesteronului foarte ridicat. Sincer, ma gandesc si la bb2, asa ca m-am programat la o vizita la ginecolog in curand dar tare as dori sa stiu mai dinainte ce inseamna acest nivel ridicat al progesteronului, ca pe internet nu am gasit nimic despre asta.
mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)
Nocom spune:
vdrag eu stiam ca inseamna sarcina, dar nu pot baga mana in foc... Sa fie cum vreti voi!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
kllemi spune:
buna ziua,fetele ..wow copilul meu deja doarme de la ora 3
...sper din suflet ca disearasa ne culcam si noi mai devreme....ca sincer mam saturat de oara 2......aseara cand am zis si eu ca l-am, prins pe DD de un picior (ca sa culcat la 12.30) ce sa vezi?,.. ca sa trezit pe la 2.30
si daca nu sa foit vre-o ora de mi sa dus tot somnu' si diminetza (pe la 8)cand sa manance la fel.....si mai dormi daca mai poti 
vdrag as vrea si eu sa-ti raspund.....AMI nu mananca singura.. inceraca ea ceva(mai mult se joaca cu linguritza in farfurie si ii place sa vada cum cade pe jos)...de multe ori chiar reuseste sa bage ceva in gura....eu o las sa faca si mizerie, doar ca sa o incurajez....dar de multe ori sunt prea obosita si nu am chef sa strang/sterg...si mai bine ii dau eu.....de baut apa...bea din canutza cu pai de la 10 luni....nu am treaba cu ea in privinta asta
lidia aahhh...ce vremuri
...frumoase dabea astept sa vina vara din nou poate acum reusesc si eu sa ma intalnesc mai mult cu voi 
niko imi pare rau ptr. noaptea avuta......incearca sa nu-l mai lasi pe sot sa gateasca ![]()
....glumesc desigur....stiu cum e si eu am avut o noapte de genul asta...cu niste varsaturi...de am zis ca nu mai ajung la baie...si copilul sugea de zor....
sa treaca repede
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
Nikole, daca zici ca s-a lungit fiic-ta din dotare cred ca am avut dreptate cu ce-am scris in urma cu cateva pagini despre aparenta de copil slab
. Pana la urma ce-ai mancat de ti-a fost rau?
CD, toti copiii solicita atentie cand ai cate ceva de facut. Raluca are aproape 4 ani si e calare pe ai mei. Iar Anda e acum calare pe tastatura pentru ca n-o bag in seama, pe de o parte; apoi pentru ca imita ce fac eu: daca sceriu treb sa scrie si ea nu?
Claudinna sper sa nu aiba asa ceva prietena ta! Legat de turi - eu am patit-o de mai multe ori in viata si da, e crunt... De-aia sunt maestra la remedii ![]()
Ma duc sa-i dau ciorba bebeline.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
ramo vrei sa-ti spun ce a papat azi K?Iti spun, vreo 5 linguri de supa cu putina fidea...atat a vrut, acum doarme nu prea a supt.
Iar husbundul a facut o dracie din piept de pui cu nu stiu ce mirodenii unele peste altele, plus soia...cred ca le-a incercat pe toate in tigaie, sincer nu prea era f bine facuta carnea dar in foamea care o aveam, am balonat la greu
...inca ma resimt destul.
lumi cand am citit ca intr o luna-doua hunii merg la cresa, m-a luat asa un val de emotii, care ma cam insotesc in ultima perioada si chiar mi-au dat asa oarecum o mini depresie.Ca va fi bb2 sau munca undeva se va produce o ruptura :(.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)