Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Wooow Lidia, ce dragut Frumoasa vara am avut

Nocom la mine in piata nu au masura lui , la cei de casa ma refer De-aia intrebam

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Offf.Dyanira..cine stie..ce-o mai fi...si cate-or fi aranjate..dar oricum...ai vazut ce greu e sa te titularizezi..cat trebuie sa inveti..greu..dar..na...ce sa facem..mie-mi place meseria asta...de-asta dau sa ma titularizez..mi se pare potrivita ptr o femeie..cateva ore /zi la servici..e ok..bine..sa nu mai vb de ce mai faci acasa in plus...dar macar faci acasa...

Sa dea Domnul sa fie ok..tu sa te detasezi..eu sa ma titularizez.....Tu pe ce materie esti?

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

mamidestefan..te cred...ma bucur ca v-ati intalnit..sunteti minunate..ce sa mai...parca as vrea si eu sa ma mut in Buc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Morning,

vdrag nici anda nu mananca singura decat hrana cu adevarat solida, cam ce-a fost enumerat pe-aici. Cand mananca cu lingurita o intoarce invers deci nu poate manca decat piureuri. Cand a vrut sa incerce am lasat-o, am si poze sugestive cu mobila pictata sau bebe stropit din cap pana in picioare si tot pe-josul din jurul lui... Dar e vorba doar de experiment, nu a mai incercat in ultima vrede decat sa miste furculita prin mancarea noastra sau sa-si bage mana in ciorba si sa-mi dea mie sa mananc degetul inmuiat. Nu cred ca pot manca eficient singuri la varsta asta, oricum.

Sper ca nu v-am oripilat, eu vn dintr-un mediu cu multi copii mici si probabil mai nonconformist, mie mi se pare normal sa vad mizerie dupa masa unui copil mic . Zilele trecute mi-a frimiturit prin toata casa o jumatate de paine. Era foarte fericita, cum sa n-o las?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Offf.Dyanira..cine stie..ce-o mai fi...si cate-or fi aranjate..dar oricum...ai vazut ce greu e sa te titularizezi..cat trebuie sa inveti..greu..dar..na...ce sa facem..mie-mi place meseria asta...de-asta dau sa ma titularizez..mi se pare potrivita ptr o femeie..cateva ore /zi la servici..e ok..bine..sa nu mai vb de ce mai faci acasa in plus...dar macar faci acasa...

Sa dea Domnul sa fie ok..tu sa te detasezi..eu sa ma titularizez.....Tu pe ce materie esti?

Eu sunt titulara pe fizica.Eu vreau sa ma transfer, detasata am tot fost si nu stiu daca legal mai am voi trebuie sa intreb.Eu predau si info dar sunt titulara pe fizica.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Buna 300..da...sunt simpatici cu micile lor nazbatii, castroane varsate..dar ..eu crede-ma ca mi-a ajuns...cu Alessia..care..mai varsa si ea pe jos...oricum dau zilnic cu aspiratorul..si matur de 20 de ori...cand mai vad si lapte cu cereale varsat in pat..catrege Serena de el..si Alessia il scapa...imi vine sa urlu..ce sa mai...acum..intr-adevar..sunt copii..ce stiu ei...

Aveam o verisoara..care-si lasa fetita sa manance de la 1 an singura..mai..si insiruia prin casa..tot ce se putea...Doamne...dar avea rabdare..poate ca si tu ai..eu...mor..nu mai pot..ce sa-ti mai zic..ca..sincer..nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo asa si David, baga degetelul in mancare sa guste in timp ce papa , ii place tare mult sa faca asa Si ne mai da si noua Chiar si de la el din gura
Iar cu frimiturile..... sunt la mare moda Eu matur zilnic de nspe ori in sufragerie, iar la sfarsitul zilei , dau mereu cu aspiratorul.Altfel ne mananca furnicile
Imagineaza-ti biscuiti imprastiati/calcati/scuipati.....covrigei si painica Singurii cu care nu se face risipa sau mizerie sunt pufuletii. Aia nu apuca sa atinga podeaua niciodata

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Dyanira..scuze,sa te transferi vroiam sa-ti zic...scuze....ma gandeam la detasare..nu stiu ce fu in capul meu..

Mergi la inceput

Trebuie sa fie posturi..nu?..ptr transfer...off..si astia..ca dau afara...o profesoara..uite chiar de informatica..era...s-a sinucis sapt..asta...o parasise sotul..era tanara..avea 3 copii..si s-a sinucis ca nu stia ce-i cu posturile...si cum anuntau schimbari..ii era teama..si s-a sinucis..3 copii acum sunt fara mama...Off...Doamne...

Dyanira..mult noroc...ca ne trebuie...pumnii stransi...

Mergi la inceput

Fetele..ma mut si eu la Buc..ce sa mai...sa vin la intalniri..

Tre sa plec cu"oamenii" mei la parintii mei...va ..si va urez o duminica placuta! Numai bine...

Mergi la inceput