Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Vdrag..nici eu nu lea-m lasat pe ale mele sa manance singure..adica..pe Alessia am lasat-o pe la aproape de 2 ani..toata lumea-mi zicea..de ce nu o las?..Pai ptr simplu motiv..ca-mi facea tot una pe jos..cand am fost convinsa ca mananca cum trebuie fara sa dea pe jos..am lasat-o..altfel..joaca ..la masa..eu nu-s de acord...

Serena mananca cu lingura..doar daca tin eu de ea..ea ar vrea sa manance..insa..la fel..eu nu o las...sta cuminte in scaunel..si mananca...de la mine...cam in 5-10 min..termina de mancat...uneori..mai alerg dupa ea prin casa..ca nu-mi sta in scaun...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Cat despre canita...eu prima data la 6 luni..i-am dat din canita apita..ca l biberon nu vroia...i-am luat Avent...iar acum...de cam cateva sapt..bea din biberon..si chiar i-am pus si lapte..si a baut..am sa incerc si astazi sa-i dau..sa vedem daca mai am succes...

Mergi la inceput

Serena bea singura..si cu canita si cu biberonul..chiar se da asa pe spate..ca sa bea tot..e simpatica...

Fetele..ce bine ca aveti tot felul de magazine..pe aici prin Craiova nu-i nimic asa grozav de copii..adica vreo 3-4 magazine..cu niste preturi....

Coccobello e ok..mie-mi place s..si au deschis si outlet...inca n-am fost..ca n-am avut timp..dar am sa merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor botosei/papucei de casa pe unde au ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Cat despre vreun mall..pe aici..cand o zbura porcul poate...e inceputa constructia..dar..eu una..nu cred ca se va finaliza curand...tot felul de alte interese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

'Neata ,

Din ciclul ..DACA DORITI SA V-AMINTITI..intilnelile de asta vara

eu le cam duc dorul

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Fetelor botosei/papucei de casa pe unde au ?

Babytza si puiiValentina David

Cred ca in fiecare piata exista un magazin ca cel al lui Nikolici (eu una am gasit la mine in piata) care are imbracaminte si incaltaminte... Eu de acolo am luat si mocasini de casa si papucei si tot felul de incaltari care merg prin casa (tenisi de panza....)

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Hei..fetele..ce poze grozave.....sunteti minunate..desi..nu stiu care..cum sunteti in poza..am vazut mamici grozave..o burtica...doua domnisoare minunate...bebei ..care ..in final..au adormit..si mamici..care au mancacit pizza..iamii..ce buna trebuia sa fie...Felicitari..sunteti o adevarata familie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Buna ziua fetele...

Dyanira..ma omor cu invatatul ptr titularizare..pe istorie...sper sa fie posturi si sa fie bine..sa nu invat degeaba...:)

Alessia multa bafta!!!Stiu cum e ca si eu am invatat vreo 5 ani pana m-am titularizat.Acu vreau transfer...nu stiu daca or fi posturi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Hei..fetele..ce poze grozave.....sunteti minunate..desi..nu stiu care..cum sunteti in poza..am vazut mamici grozave..o burtica...doua domnisoare minunate...bebei ..care ..in final..au adormit..si mamici..care au mancacit pizza..iamii..ce buna trebuia sa fie...Felicitari..sunteti o adevarata familie...

multumim...au fost multe intilniri de genul asta ...asta vara ...in IOR ..si eu le duc dorul rau de tot

in albumul care l-am pus...sarbatoream ziua Nerantulei

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput