Bobocei de sept-oct 2008 (244)
Raspunsuri - Pagina 18
alessia2005 spune:
Vdrag..nici eu nu lea-m lasat pe ale mele sa manance singure..adica..pe Alessia am lasat-o pe la aproape de 2 ani..toata lumea-mi zicea..de ce nu o las?..Pai ptr simplu motiv..ca-mi facea tot una pe jos..cand am fost convinsa ca mananca cum trebuie fara sa dea pe jos..am lasat-o..altfel..joaca ..la masa..eu nu-s de acord...
Serena mananca cu lingura..doar daca tin eu de ea..ea ar vrea sa manance..insa..la fel..eu nu o las...sta cuminte in scaunel..si mananca...de la mine...cam in 5-10 min..termina de mancat...uneori..mai alerg dupa ea prin casa..ca nu-mi sta in scaun...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Cat despre canita...eu prima data la 6 luni..i-am dat din canita apita..ca l biberon nu vroia...i-am luat Avent...iar acum...de cam cateva sapt..bea din biberon..si chiar i-am pus si lapte..si a baut..am sa incerc si astazi sa-i dau..sa vedem daca mai am succes...![]()
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Serena bea singura..si cu canita si cu biberonul..chiar se da asa pe spate..ca sa bea tot..e simpatica...
Fetele..ce bine ca aveti tot felul de magazine..pe aici prin Craiova nu-i nimic asa grozav de copii..adica vreo 3-4 magazine..cu niste preturi....
Coccobello e ok..mie-mi place s..si au deschis si outlet...inca n-am fost..ca n-am avut timp..dar am sa merg![]()
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Cat despre vreun mall..pe aici..cand o zbura porcul poate...e inceputa constructia..dar..eu una..nu cred ca se va finaliza curand...tot felul de alte interese![]()
Mami de doua printese:
mamidestefan spune:
'Neata
,
Din ciclul ..DACA DORITI SA V-AMINTITI..intilnelile de asta vara ![]()
eu le cam duc dorul ![]()
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Fetelor botosei/papucei de casa pe unde au ? ![]() Babytza si puii Valentina David |
Cred ca in fiecare piata exista un magazin ca cel al lui Nikolici

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
alessia2005 spune:
Hei..fetele..ce poze grozave...

..sunteti minunate..desi..nu stiu care..cum sunteti in poza..am vazut mamici grozave..o burtica...doua domnisoare minunate...bebei ..care ..in final..au adormit
..si mamici..care au mancacit pizza..iamii..ce buna trebuia sa fie...Felicitari..sunteti o adevarata familie...
Mami de doua printese:
dyanira spune:
| citat din mesajul lui alessia2005 Buna ziua fetele... Dyanira..ma omor cu invatatul ptr titularizare..pe istorie...sper sa fie posturi si sa fie bine..sa nu invat degeaba...:) Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)![]() |
Alessia multa bafta!!!Stiu cum e ca si eu am invatat vreo 5 ani pana m-am titularizat.Acu vreau transfer...nu stiu daca or fi posturi.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui alessia2005 Hei..fetele..ce poze grozave... ![]() ![]() ..sunteti minunate..desi..nu stiu care..cum sunteti in poza..am vazut mamici grozave..o burtica...doua domnisoare minunate...bebei ..care ..in final..au adormit![]() ..si mamici..care au mancacit pizza..iamii..ce buna trebuia sa fie...Felicitari..sunteti o adevarata familie...![]() Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)![]() |
multumim

in albumul care l-am pus...sarbatoream ziua Nerantulei

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)