Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Uite..am gasit un link....nu prea ma pricep la calc..dar sper sa mearga...
http://www.dailymotion.com/video/x3m168_swiss-dry-cooker_ads

Asa arata...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Gata..ma retrag..merg la razboiul meu mondial ..ca ma asteapta..poate mai vin si mai arunc un ochi si la voi...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Hmm, cred ca astazi v-a mustrat tare constiinta si ati luat voi din pastilutele de sedare ale copilasilor vostri, ca miscare pe aici, ioc!! UPS, s-au astazi e ziua recoltei, si aveti toate treaba....

Noapte buna!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

vad ca lipsesc putin si va apucati sa sedati copiii haideti mai fetelor
mai, dar ce ma fac eu ca al meu doarme 10-12 ore nesedat, voua vi se pare normal?!

incerc sa tin pasul cu discutiile si parca se vorbea de tricicleta, noi avem inca de vara trecuta, de la miniblu, 150 ron, cu maner si cadru sa nu cada Mikul, sta foarte bine in ea, jos nu are tavitza pentru picioare dar are 2 locsoare si e ok, ii stau bine piciorusele acolo, sunt multumita de ea si cred ca a fost un pret bun

in alta ordine de idei,copilul de foarte rasfatat si cere atentie continua, nu stiu cum am sa ma descurc cu el pe viitor, astazi a venit o matusa pe la noi care, e drept, nu prea l-a bagat in seama si ne cam solicita noua atentia, asa ca Mikul s-a pus pe marait, tarat pe jos, plans, tras chestii....intr-un final si-a bagat un capat de corn (de mancare) in gura si nu mai putea respira desi el stie sa manance chestii din astea singur
noi ii acordam in general toata atentia, nu il lasam singur nici 2 minute (ca nu sta vine dupa noi) dar sunt cazuri ca astazi cand e musai sa mai fii atent si la altcineva
ati trecut prin faza asta, are vreo rezolvare sau va fi buricul pamantului pana mai creste si poate intelege una alta?

mi-am comandat si eu sling dar n-a ajuns inca, cred ca junge pana la vara cand va astept in parc, cu slingul pe umar si carutul la purtator

cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Lumi si eu vreau aparat de aerosoli de la laica, dar nu m-am invrednicit sa fac comanda, vrei sa ne combinam? in farmacii nu prea exista produse laica, iar ultima data la babyexpo n-au mai avut stand

astazi a sunat cumnatica la sotzul si asa din senin din iarba verde l-a intrebat daca mai astepta un bb, cred ca a intrat pe FB si a vazut ca bobinez pizza noaptea

Nocom eu sunt p-aici, inca nesedata

cu bobinache 14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

CD, si Gruia cere atentie continua, cand vine cineva pe la noi face tot felul de chestii sa fie bagat in seama, ii aduce jucarii persoanei, o ia de mana sa ii arate camera lui, se aseaza in pozitii funny ... daca ma vede prea preocupata in compania musafirului/musafirilor si actiunile lui nu isi ating scopul, ma ia pe mine de mana si ma duce in camera lui si vrea sa ne jucam impreuna sau ma trage de tricou sa il 'insurubez' (cum zice tac'su ). E o faza, incerc sa impart si capra, si varza, dar nu il las sa simta ca e mai putin important decat musafirul, incerc sa il atrag in activitati si pe el ..

Tu vrei sa il porti pe Mik in sling si pe bobinache in burtica in acelasi timp?
Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Merci de raspuns Nerantula, m-am gandit ca poate am procedat gresit, ca e prea rasfatat, el nu se imprieteneste repede cu strainii si atunci ne solicita pe noi foarte mult cand suntem in preajma altor persoane
Slingul l-am luat pentru bobinache acum il mai duc pe Mik in brate de colo colo, nu stiu daca o sa mai apuc sa folosesc slingul cu el, oricum ar fi doar asa pentru urgente, deja e greutz, ma resimt dupa ce il car in brate

cu bobinache 14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu sunt pe aici, dar era cam sedata seara si n-avem ce zice.

CD, si ai mei fac la fel, amandoi, do not worry. Sa nu cumva sa vreau sa port si eu o conversatie, telefonica sau in persoana, ca imediat se urca pe mine in da-i, ma trag de par, se bat pe mine, plang ca nu le dau telefonul (ca eu nu-l dau, na, mama denaturata. mai bine le impart pastile ca sa ma lase naibii sa vorbesc linistita).
Foarte buna ideea cu slingul pentru bobinache, vei avea totusi discutii cu Miku care va vrea si el in brate peste bobinache, va obosi brusc foarte repede, il vor roade sandalele... asa ca un carut la purtator (pentru bobinache care nu va intelege mare lucru vreo 6 luni) si pregatirea psihica pentru a-l cara pe Mik in sling... e o idee la fel de buna
Cum o sa le zici? Robi si Bobi?

Nocom, Nerantula

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu putin sa urez noapte buna ca azi nu am apucat deloc sa intru cumparaturi, treburi etc.
Ah chiar am gasit aparatul de aerosoli Laica la o farmacie de la noi si l-am luat la pret f bun 250 ron si ce credeti ca mi-a zis farmacista ca e ...adus de la Oradea.(deci mai ieftin ca pe site eu zic ca am facut o afacere buna desi deja am facut 2 sedinte cu Andrei nu ii place deloc plange chinuit nu intelege ca nu ii face rau)
Bitza cat te-am mai strigat ce bine a ai aparut.
Babytza multu de vesti despre Carla si daca mai vb cu ea transmite-i condoleante!!!
Lumi poate noaptea asta dormi mai bine!!!!
Alessia dar ce inveti tu pe acolo???
CD sa stii ca si Andrei face la fel cred ca de vina e varsta vor sa fie in centrul atentiei o sa iti zic ca tati nostru rade de el si zice ca e ,,ca si chilotul in ...."
Irina nu cred ca inteleg inca Deea ceva oricum suntem alaturi de voi e greu Unde la Andrei si o

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Azi am fost la Kiabi unde sunt super reduceri, am vrut sa cumpar si eu ceva insa nu am reusit decat sa fug dupa Karinutza care alerga si se cracana de ras sa ma vada dupa ea...iar daca o luam in brate urla, asa ca am abandonat ce aveam in mana si ne-am carat ca nu era chip sa stea in bratze deloc...plus ca deranjam audienta silentioasa....si erau niste hainute frumoase cu 60% reducere.:(

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput