Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am la cuptor budinca a la babymom, in care am pus si mere rase
maine dimi fac crema d epeste afumat, a la felicic si cred ca si orez cu legume tot a la babymom

voi ce mai gatiti???

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cand aveti timp ascultati aceasta emisiune despre medicamente, etc. Eu pun primul clip aici dar puteti urmari in youtube, pune un bookmark. Chiar vi-l recomand.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Noi am avut zi de cumparaturi..cam deobicei sambata avem drum la piata pentru fructe si legume proaspete.

Vad ca ieri s-a animat atmosfera pe aici

Claudinna eu azi am facut ciorba de perisoare de curcan, sarmale tot de curcan si acum o placinta cu mere.
Deja Radu fuge prin casa cu cate o bucata de placinta in fiecare mana..si mananca din amandoua

Mai incolo bagam un gratar.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Iriss e buna tigaia aceea..ies alimentele exact asa cum trebuie fierte..si nu prajite..este grozava..ptr toate..n-am folosit-o cei drept..la cuptor..dar..presupun ca-i la fel de buna..eu zic..ca-si merita banutii...e printre putinele lucruri care mi-au placutsi pe care le-am comandat de la Tv...Spre ex Mopul H2O..iar mi se pare grozav..mai ales ptr bebei...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello, hello

am revenit si eu din treburi, multe nene , abia acum am recoltat ce am plantat aseara, unele chiar s-au uscat....cica am grija de ferma

Iris ici lui Andrei si tie, poze cu baiatul frumos

Paula-Laura

Dya multumesc , si eu sunt ingrijorata pt Felicic, sper sa fie bine

Kllemi felicitari pentru progresele Amaliei , duamna domnisoara e bine?

Claudinna tre multa dreptate ai, fff mult ajutor am din partea lui sor'mea plus un prieten de joaca pt pitica mea , multumesc de urari

300 fa o reclamatie si iti vor plati

Babytza, offf, condoleante Carlei , multumim de vesti

Lumi tot pe cea mare o vrea, daca o folosesc eu, e terorista

Bitza te am cu drag mami, ne era dor de tine, imi pare rau de lovitura lui Lucas, speram sa nu ramana semn

Alessia chiar ma intrebam zilele trecute in sinea mea daca sunt bune produsele prezentate la teleshoping

Nikolici dc naiba mai zic ca este despre alaptat nu stiu...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Angy...nu sunt bune chiar toate produsele...in fine..eu am comandat tigaia, H2O, SI Steemer-ul...si sunt bune toate..ah..si cutitele..da..la inceput au fost bune..dar, apoi s-au tocat..n-au fost cum zic la tv..ca nu trebuie ascutite....ba..trebuie...

Acum vroiam sa comand razatoarea aceea...

Ahh..am uitat..ce n-a fost bun..si am returnat..a fost chestia aia micuta..nici nu mai stiu cum ii zice..cu aburi...nu mi-a placut..mica de tot ..si...te chinuiai cu ea..o comandasem inainte de H2O ..ca era mai ieftina..dar..nu-si merita banii..

Mergi la inceput

Imi pierdusem tel...noroc ca m-a ajutat Nerantulasa-l gasesc..

Mergi la inceput

Noapte buna mamici, bebei si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

alessia, te referi la pinguinul ala cu aburi?
il am si eu...e prost rau...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Claudinna..nu stiu ce sa-ti zic..cum arata..este o tigaie obisnuita. nu prea inalta, i se scoate manerul..si are in mijloc gauri...eu din asta am...dar e buna...o am de 4 ani...si gatesc in ea mereu..toate produsele pe care le fac ..se fac mult mai repede...

Nu stiu daca este cea la care te referi tu...mama avea una ceva de genul asta...tot cu gauri in mijloc..dar cu un gratar..nu stiu cum..oricum..buna de nimic..dar asta a mea..se cheama Dry cooker..o poti vedea la tv ...nu stiu daca este aceeasi despre care vb...

Mergi la inceput