Bobocei de sept-oct 2008 (244)
Raspunsuri - Pagina 14
alessia2005 spune:
Buna din nou fetele...am revenit..Alessia a papat piept haiducesc la cuptor..facut mai mult in apa..dar oricum e destul de gras..dar ii place..cu piure..Serena pulpita cu piure...noi..legume facute in tigaia magica Dry cooker..care intr-adevar e buna..cu..gratar de pui...
Stiti ce-am mai pus pe gratar..o felie de cascaval si una de rosie..pe partea deja facuta..casc.s-a topit..a iesit un deliciu gratarul asta al meu...![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Bitza..ma bucur ca ti-au placut pastele cu ton...asteptam pozici
Nerantulae groaznica intr-adevar manipularea asta media..eu deja nici nu ma mai uit la antena si la realitatea...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Fetele va las..ma duc repede la invatat...
Mami de doua printese:
kllemi spune:
buna fetele am avut o noapte...hmm...bunicicca..sa zic....ne-am culcat pe la 2, si am avut cateva treziri...fara urlete...![]()
claudinna
multumim de aprecieri 
bitza pai trebuia sa te strig eu ,ca sa apari??? ![]()
....
-icei bine ai revenit...sper sa nu mai dispari
.....si noi cred ca o sa ramanem cu semn de buna purtare, la coltul arcadei
...de cate ori ma uit la semn, ma gandesc ce mama denaturata sunt..
....asta e...o sa isi dea si ea seama cand o sa se faca mai mare,ca nu sunt perfecta ![]()
nerantula stiam ca Toni nu am murit de aceasta gripa....dar bineinteles ca trebuia sa faca reclama la acest vaccin, ca doar nu era sa ramana cu el pe stoc......MARE RUSINE!!
lumi uite aici 

sa te inveseleasca putin, dupa noaptea avuta 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
babytza cand mai vb. cu, Carla...spune-i condoleante si din partea noastra 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
iriss_04 spune:
lumi
imi pare rau dar sa stii ca si noi am patit cu somnul la fel,,,eram disperata nu stiam nici ce sa mai fac dimin eram zombie,,,dar la noi erau maselele si canini care au iesit toti odata,,,adica 2-3sapt a foost praf,,,in concluzie acum andrutza dorme cu noi in pat
,,,a fost solutia salvatoare

va doresc sa treceti cu bine peste perioada asta
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Salutare in noul an!!! Sa fie un an mai bun si mult mai fericit! Multi pupici fetelor care au intrebat de mine ![]() ![]() ...suntem relativ bine...Lucas si-a spart buza destul de tare in urma cu 2 zile![]() ![]() sub ochii mei. Eu, sa mor, nu alta! Eram disperata, nu stiam ce sa fac daca sa merg la spital sa-l coase...copilul tipa,eu ma chinuiam cu comprese cu apa rece. Am fugit la vecina care a fost asistenta si mi-a zis ca nu e de cusut;abia dr de fam m-a linistit... a zis sa nu-l duc la spital ca-l traumatizez degeaba, sa-i dau Nurofen si sa-i pun comprese cu gheata!A fost groaznic, buza s-a umflat, crapatura era de juma de cm(mie mi se parea enorma) Lucas baga in gura tot ce prindea,chiar si noaptea l-am pazit ca se freca intruna la gura! In fine, acuma se reface, probabil va ramane semn ![]() . In rest e vesel, mancacios desi are caninii de jos umflati tare,vorbeste din ce in ce mai mult,vrea sa manance singur,inca doar noaptea.Of,ce dor mi-a fost de voi!! ![]() ![]() ![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
bine ai revenit chiar ne-ai lipsit

andu
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui alessia2005 Buna din nou fetele...am revenit..Alessia a papat piept haiducesc la cuptor..facut mai mult in apa..dar oricum e destul de gras..dar ii place..cu piure..Serena pulpita cu piure...noi..legume facute in tigaia magica Dry cooker..care intr-adevar e buna..cu..gratar de pui... Stiti ce-am mai pus pe gratar..o felie de cascaval si una de rosie..pe partea deja facuta..casc.s-a topit..a iesit un deliciu gratarul asta al meu... Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)![]() |
chiar este asa buna tigaia dry cooker??,,,ca vr si eu sa-mi cumpar,,,si apropo de televiz nici eu nu m-ai sufar antena,,,,ca numai prostii au facut in ultimul timp
andu
luminita2008 spune:
bitza, bine ai revenit!!!! ne-ai lipsit!
sper sa nu-i ramana semn lui Lucas si sa-si revina repede!

asteptam pozele!
babytza
nocom, multumesc mult! si pentru incurajari si pentru poza! (credeam c-ai uitat, ca te-ai luat cu treaba

).
kllemi, merci mult, mult!
iriss, sar'na. ei bine, noi nici macar solutia asta salvatoare nu o avem, nu vor sa doarma cu noi in pat si nu se linistesc nicicum. inca mai am o doza de rabdare, dar cu sanatatea sunt paf, am ameteli zilnice si stari de greata... m-am bagat la o cura de Magne B6, poate ajuta....
irina, of, prin ce trebuie sa treci, te imbratisam cu drag!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
nikolici spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Nikol, la ce ore se da reluarea documentarului? In caz de insomnii... |
De abia acum am citit si din cate vad il dau in reluare la 00:00 la noapte.Eu l-am inregistrat ma bag in putin timp la vizionare.
Testul...

LE: tocmai am vazut documentarul, nu vi-l mai recomand, ieri am vazut exact ce trebuia vazut...in rest e vorba de diferite culturi sau obiceiuri pe glob, mai bine nu vedeam, mi-au dat lacrimile la gen: box thailandez cu copii de 3 ani, sau evenimente religioase unde copiii se automutilau...despre alaptat este foarte putin.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

doar noaptea.