Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
adrianaBuc spune:
neatza si de la mine.
Felicitari pentru baietel tina
Bafta la eco fetelor. Eu abia pe 26 merg sa il vad pe mogaldeata.
Am intrat in panica, pentru ca am enorm de munca, in week-end nu am facut nimic din ce imi propusesem, ninsoarea asta din Bucuresti imi strica toate planurile. Of! Ma bag la munci.
15+
Vine bebe! 
beluistef spune:
Adriana, bafta la munci si nu te stresa prea tare...ca deloc nu cred ca se poate.
Nu mai este mult pana pe 26, doar o saptamana...eu mai ammmmm...pana pe 3 febr. 2 sapt...deci la tine trece repede...si te asteptam cu vesti bune-bune-bune.
Alinutza draga mai mergi la lucru asa tarziu ???? sau la cat incepi tu lucrul ????
Si eu am de lucru ca in prima zi de dupa concediu...insa am observat ca anumite rapoarte mi le-au luat, se va ocupa colegul de ele...se pare ca ma lasa mai lejerrrrr ?????

...si directorul ala mai mare peste asta care-l am in mod direct ma intreaba..." da mai vii la lucru ????"foaaarte mirat... la care eu ii zic ca o sa mai vin si sper sa-mi fie bine.
hai ca v-am ametit
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Florentina_C spune:
Neata burtici....
Noi am fost la plimbare in week-end pe la rude si viitorii nasi...
M-am simtit bine, fara greturi, fara
, fara dureri de nici un fel....doar cu pofta de mancare.
Probleme cu somnul avem si noi...de vreo 4-5 zile ma trezesc la 4-4:30 si nu prea mai pot dormi....noroc ca recuperez vreo 2 ore , dupa ce pleaca sotul la lucru.
Azi merg sa iau anlizele...revin cu vesti.
Va
pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
aaaaaaaaaaaa
...am inteles ca abia te-ai trezit si te pregatesti sa mergi la lucru....scuze...si eu sunt de la 8 si sincer deja nu mai pot sta jos...asa ma inteapa in burtaaaa...oare chiar sa nu mai pot sta in sezut asa mult timp
???
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
tanti spune:
Buna fetelor
Alina 2005 imi cer scuze ca nu ti-am raspuns dar nu am mai intrat pe net, iar in weekend eu nu intru de obicei, prefer sa stau cu copilul deoarece in cursul saptamani sunt zile cand ajung acasa si il pup de noapte buna decat
Eu stiu ca la primul copil se simte la ~19 saptamani
Andrei 11.02.2006 si
16+
bumblebee spune:
Elena, si eu ma intreb. La mine la cat am stat in fara plata anul trecut acuma pup si pamantul pt ceva de facut, sunt aproape sigura ca daca as sta acasa nu as primi nik, asa ca sper sa ma ajute DD sa fie de munca si sa pot munca. Sanatate multa si sper sa nu te mai doara burtica!
Alina
11+
gargarita
laurika1982 spune:
Neata fetelor,
Azi am fost la bitest, ne-a zis ca e totul bine, ca e in parametrii si ca e ...MARIUCA..Fata lui tata :)
.sa aiba ea parutzu lung si negru si ochii verzi ai lu' mama.of , am auzit si inimioara.mi-au dat lacrimile cand am vazut cum se misca acolo..a deranjat-o nitel si a inceput sa dea din manutze si picioruse.e jucausa ca ta-su :).are 60grame (cum a zis dr "e mai mica decat o ciocolata").e o dulce, pupa mama pe ea de fata.deci la noi caruztu o sa fie ROZ.
.Se miscsa buburuza acolo de abia o vedea dr.:)
Va pup si sa dea DD sa avem cei mai frumosi si cuminti copii :)
LAura
12+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef HAi sa va dau un site in care mi-e mi s-a nimerit pentru fete ca vor fi fete...introduceti anul nasterii si luna, si anul conceperii si luna si sa auzim si alte pareri http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html ******************************************************************* Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
Neata si de la mine la amiaza

mie mi-a iesit fetita
poate saptamana viitoare la control aflam ...abia astept
Elena, eu ma ofer sa te ajut cu listuta daca ai nevoie de ajutor

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
15+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Mie mi-a iesit baiat/baieti, exact ce-mi doream .Fetelor la noi pepenii sunt buni, pentru ca acum e anotipul lor in sud, in Peru, Domenicana, etc. O duinica faina. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 8+ |
auzi, eu cred ca tu vrei bataie
...la noi sunt niste imitatii de pepeni adusi de la turcaleti...si tu 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
15+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

.