Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Beluistef mie mi-a iesit baietel. Noi ne cam dorim , dar vedem ce iese pana la urma...ce o fi sanatos tare sa fie.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

ooana ai PM. Si te asteptam cu vesti bune...si bebe cum ..parca fetita, vrei , nu ????

Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetele si La Multi Ani pe 2010, noi ne-am intors ieri, inca nu ne-am obisnuit cu fusul orar, suntem somnorosi, sotul a plecat la serviciu cu gandul la somn, greturile s-au mai atenuat, nu au disparut cu desavarsire dar cred ca sunt pe drumul cel bun!
Felicitari celor ce au simtit pe bebe, celor ce au primit vesti bune si succes celor ce asteapta, nu am citit tot ca ati umplut cateva capitole

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna fetele si La Multi Ani pe 2010, noi ne-am intors ieri, inca nu ne-am obisnuit cu fusul orar, suntem somnorosi, sotul a plecat la serviciu cu gandul la somn, greturile s-au mai atenuat, nu au disparut cu desavarsire dar cred ca sunt pe drumul cel bun!
Felicitari celor ce au simtit pe bebe, celor ce au primit vesti bune si succes celor ce asteapta, nu am citit tot ca ati umplut cateva capitole

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
11+

bine ai revenit printre noi...

Florentina..acum asta stim ca este un test ca oricare altul, raspunsul il vom afla la eco sau cel mai tarziu la nastere...asta l-am gasit pe un alt forum si mi-a placut si am zis..."hai sa mi dam cu bobi" sa vedem ce o fi...vorba ta important este sa fim si noi si ei sanatosi.

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Acum am sosit cu anlizele: totul ok...o mica deficienta de calciu, dar e la limita si docamdata nu trebuie sa iau nimic. Vizita la eco e peste o luna...deja nu mai pot de nerabdare, mi-e dor deja de bb din burtica.
Beluistef ai dreptate eco spune tot...tu mai ai putin si afli, eu mai am ceva de asteptat... Iti tin pumnii sa fie . Te .

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Si mie la analize mi-a iesit lipsa de calciu si trebuie sa iau calciu, dar sincer nu am apucat sa-l cumpar inca. La tine car sunt valorile normale ale calciului...ca am inteles ca depinde de clinica unde il faci...eu am calciu 7.9 si astia unde am facut analiza aveau limita 9-11.

si referitor la ce ascunde da mai am un pic si ne confirma mai bine ce ar putea fi, numai sa stea cum trebuie, sa nu fie rusionos de data asta....ca data trecuta taaaaaare cracit statea

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Buna burtici,

Va doresc o saptamana cat mai usoara, fara prea mari greturi si dat la ratuste.
Eu de miercuri o sa ma duc la lucru. Si mie mi-e groaza de statul pe scaun 8 ore, ma doare si burtica si spatele apoi. In rest imi cam curge nasul si ma cam doare capul.
Ramo1901 am vazut ca esti din Timi. Am o intrebare. La eco 4D la cine o sa mergi?

Multumesc de raspuns.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza, burticute!

Carmen, bine ai venit pe meleaguri romane! Cum a fost in vacanta? Ce ati vazut? Hai, povesteste-ne!

Tanti,multumesc pt raspuns, intr-adevar se pare ca nu a fost bebe atunci, dar eu tot sper sa il simt mai devreme de 19 sapt...

bumblebee si Elena, imi pare tare rau pt voi ca munciti, eu m-am invatat lenesa si nu m-as mai duce nici in ruptul capului la munca, mai ales pe vremea asta. Va urez sa aveti o zi cat mai scurta si fara dureri de burtica sau de spate.

Maine ma duc si eu la eco, sper sa vin cu vesti de roz sau bleu.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Alina, nu stiu daca e cineva care munceste doar ca sa muncesca; din pacate, in cazul meu, al meu sot nu produce suficient astfel incat eu sa muncesc mai putin. Asa ca... bagam munca

Bine ai revenit carmen. Pe unde ai umblat prin state?

15+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Adriana, nici eu nu ma pot mandri ca al meu castiga indeajuns, dar am ajuns la concluzia ca banii is mai multi daca stau in CM acasa...asa ca...toate avantajele pentru a deveni o closca
te

Mergi la inceput