Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Si mie la analize mi-a iesit lipsa de calciu si trebuie sa iau calciu, dar sincer nu am apucat sa-l cumpar inca. La tine car sunt valorile normale ale calciului...ca am inteles ca depinde de clinica unde il faci...eu am calciu 7.9 si astia unde am facut analiza aveau limita 9-11. si referitor la ce ascunde da mai am un pic si ne confirma mai bine ce ar putea fi, numai sa stea cum trebuie, sa nu fie rusionos de data asta....ca data trecuta taaaaaare cracit statea ******************************************************************* Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
La mine calciu are valoarea 8.560 iar limitele sunt 8.600-10.30., Medicul a zis ca e la limita si sa nu iau nimic docamdata. O sa il ascult, am incredere.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
Laura felicitari pentru
, sa fie sanatoasa si sa semene cu mami
.O sa te actualizez cu caruciorul.Este prima
confirmata din listutza....
Alina2005 astia de la mine daca stau in concediu imi dau mai putini bani, nu stiu ce programe de salarii au.BAfta maine la eco...poate iti arata ce ascunde...nu am uitat de semnatura..sa-mi dai PM cu parola
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Alina2005 spune:
Pai cred ca depinde ce fel de CM iti da doctorul...
Eu am un feeling ca va fi a 2-a fetita confirmata din listuta, desi sotz zice ca e cu cuc..acum sa vedem, orice ar fi, al meu e si il iubesc oricum.
beluistef spune:
Dar tu ce vrei sa fie ???? Roz sau cuculetz ???
Ce medical ai ???? cu ce cod ???? 01, 06... Eu de data asta sper sa mi-l faca cu 06 si asta este 100 si o sa-i iau intrgi , astia niciodata nu mi-au dat peste sal. net indiferent de concediu ca era 85 sau era 100%.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
adrianaBuc spune:
Elena, la concediu medical simplu, 75%, e normal sa iei mai putin. Cand intri pe concediu prenatal 0,85% vei lua mai mult, pentru ca la acel tip de concediu exista niste scutiri din partea statului.
15+
Vine bebe! 
CarmenAlbu spune:
Am fost la New York de revelion si la Miami dupa aceea, a fost frumos, ne-am plimbatpe jos pana la 5 ore pe zi, pe un frig de -10 celsius la NY , dara fost ok, nu am mancat raw si nepasteurizat, in rest de toate, am gustat bere, revelionul in Central Par la un restaurant cu vedere la parc, am stat in trump hotel destul de frumos si camere maricele, dupa aceea Miami south, vremea asa si asa la inceput, dar mai tarziu am reusit si noi sa stam la plaja, sa innotam!
Hotelul dezastru, dar macar am dormit bine, si stim unde sa nu ne mai ducem,nu am vizitat multe in miami ca il cunoastem, e al 5-lea an in care mergem acolo, si oricum suntem lenesi, vrem sa stam la piscina la soare, ceva cumparaturi si somn in vacante, nu mergem decat poate la un muzeu de decoratiuni sau o expo cu aceeasi tema maximum si asta ca eu in timpul liber decorez case si spatii si imi mai iau idei!
Am intalnit multi romani dar nu am intrat in vorba cu ei, ca sunt cam timida de fel,
!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
11+
beluistef spune:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa......m-am dat jos din pom...am priceput...credeam ca ma fac astia la salariu...deci atunci in pre si postnatal trebuie sa iau mai mult .... e bine de stiut ca astia cam trag tzepe.
Alina ai PM
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Laura felicitari pentru , sa fie sanatoasa si sa semene cu mami confirmata din listutza....Alina2005 astia de la mine daca stau in concediu imi dau mai putini bani, nu stiu ce programe de salarii au.BAfta maine la eco...poate iti arata ce ascunde...nu am uitat de semnatura..sa-mi dai PM cu parola ******************************************************************* Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
haha..si eu am confirmarea inca de dimi...se pare ca e tot cu putzulica...

TT-ul a iesit ok, adica risc mic la toate...doamne ajuta...
arissa, bumblelee, sanatate multa va doresc...cat despre somn, acu de cand nu mai merg asa mult la baie, dorm mai bine...
tina, felicitari pt
...sanatos sa fie!laurafelicitari pt
...sa va traiasca sanatoasa...elena...eu tin minte ca in prenatal luam mai mult decat daca mergeam la munca...
florentina, oana, tinem pumnii la eco...sa iasa ceva doriti...si chiar daca nu va iasa, nu fiti dezamagite...o sa-l iubiti enorm indiferent ceva fi...garantat...
va puuuuup!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
beluistef spune:
Felicitari Geo pentru vestile bune si pentru putzulica..., deci punem la listutza
pana la proba contracrie ????
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Felicitari Geo pentru vestile bune si pentru putzulica..., deci punem la listutza pana la proba contracrie ????******************************************************************* Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
elena draga, cred ca trebuie sa-mi dai purcelu...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...