Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurika1982 Neata fetelor, Azi am fost la bitest, ne-a zis ca e totul bine, ca e in parametrii si ca e ...MARIUCA..Fata lui tata :) .sa aiba ea parutzu lung si negru si ochii verzi ai lu' mama.of , am auzit si inimioara.mi-au dat lacrimile cand am vazut cum se misca acolo..a deranjat-o nitel si a inceput sa dea din manutze si picioruse.e jucausa ca ta-su :).are 60grame (cum a zis dr "e mai mica decat o ciocolata").e o dulce, pupa mama pe ea de fata.deci la noi caruztu o sa fie ROZ. .Se miscsa buburuza acolo de abia o vedea dr.:)Va pup si sa dea DD sa avem cei mai frumosi si cuminti copii :) LAura 12+ |
laurika in ce consta bitestul??? pe 25 ma duc si yo si vreau sa stiu...stiu ca analiza la sange si eco...eco transvaginala sau abdominala?? iti da rezultatul atunci sau peste n zile??

+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
beluistef spune:
Scuze Andreea eram cu gandul la tine si cu numele lui giogia...
...cred ca mielul treb sa ti-l dau ca acusic vin Pastele...![]()

.
Ati vazut ce frumos arata prima pagina cu carucioarele ?????.....HAI FETELOR CU CARUCIOARELE... ce frumosssssssssssssssssss......
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef ooana ai PM. Si te asteptam cu vesti bune...si bebe cum ..parca fetita, vrei , nu ???? ******************************************************************* Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
gata, am primit PM

daaaa, fetita vreau eu
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
15+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna fetele si La Multi Ani pe 2010, noi ne-am intors ieri, inca nu ne-am obisnuit cu fusul orar, suntem somnorosi, sotul a plecat la serviciu cu gandul la somn Felicitari celor ce au simtit pe bebe, celor ce au primit vesti bune si succes celor ce asteapta, nu am citit tot ca ati umplut cateva capitole ![]() ![]() ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 11+ ![]() |
povesteste-ne cum a fost
...niste poze ne arati ?!? eu am fost in State in 2008 si visez la anul in care o sa-mi mai fac un concediu acolo, tare mi-a placut....You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
15+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
inainte sa raman gravida am zis ca nu vreau sa stiu ce sex are bebe; eh! pai ce? credeti ca ma pot abtine? Abia astept sa aflam si noi ce e!
lia, la mine eco a fost mixta, ca nazdravanul meu de bb nu statea deloc si s-a cam chinui medicul sa il prinda cum trebuie.
15+
Vine bebe! 
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Scuze Andreea eram cu gandul la tine si cu numele lui giogia... ...cred ca mielul treb sa ti-l dau ca acusic vin Pastele...![]() ![]() .Ati vazut ce frumos arata prima pagina cu carucioarele ?????.....HAI FETELOR CU CARUCIOARELE... ce frumosssssssssssssssssss...... ![]() ******************************************************************* Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
stai linistita draga mea...miel nu pap, eventual un tort cu cioco, cu nuci caramelizate si stafide in rom???hmmmmmmm...ce zici????
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
beluistef spune:
Alinush gata semnatura...
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Victo spune:
ANDREEA, chiar sunt curioasa dc se adevereste chestia aia cu nr de batai pe minut. ca mie de la 12 sapt mi-a zis ca dupa batai, e fetita, dar dupa ce se vede..e cam baietel..:)
Paula
14+ si Stefan (30 oct. 2007)
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc inainte sa raman gravida am zis ca nu vreau sa stiu ce sex are bebe; eh! pai ce? credeti ca ma pot abtine? Abia astept sa aflam si noi ce e! lia, la mine eco a fost mixta, ca nazdravanul meu de bb nu statea deloc si s-a cam chinui medicul sa il prinda cum trebuie. 15+ Vine bebe! ![]() |
sar'mana...abia astept sa vedem ce-mi zice...stau ca pe jar am vazut ca celor cu varsta ca a mea nu sunt rezultatele f bune

+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo ANDREEA, chiar sunt curioasa dc se adevereste chestia aia cu nr de batai pe minut. ca mie de la 12 sapt mi-a zis ca dupa batai, e fetita, dar dupa ce se vede..e cam baietel..:) Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007) |
paula, si mie mi-a zis ca ar putea fi fetita, statistic vorbind...dar iata ca e cu putzulica...deci...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

.Se miscsa buburuza acolo de abia o vedea dr.:)