Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina2005 spune:
Dragaica, o cauti cu lumanarea cu pepenii tai. Daca mai pomenesti o data, clar te pun sa-mi faci colet, chit ca platesc triplu pe un amarat de pepene ![]()
![]()
Eu am racit ca cel mai prost, stand in casa, cred ca stiu cand, am facut baita si erau toate geamurile date de perete, ca na, trebuie sa aerisim casa! Asa ca trag de nas, ma doare in gat si iau Oscilococcinum, care nu-si indeplineste deloc misiunea. Ma duc in pat, la nani.
Noapte buna, burtici! Iar tie, Dragaica, o zi frumoasa 

eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 cand va aud pe voi cu miscarile lui bebe asa imi doresc si eu... acum am alta "problema" de 4 zile ma simt bine, nu mai vomit, nu mai am greturi. e normal sau ar trebui sa ma ingrijorez? ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 13+ Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
relax...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
seara buna!
fetelor, dragelor..ne-am chefuit 2 zile la rand...
am baut si vin...ca doar n-o fi bai...
si nici macar nu ma simt obosita...![]()
eu pofte n-am, chiar deloc...asa ca vorbiti linistite despre ce vreti ca eu va dau voie...![]()
Andreea(dragaica)...ai rabdare si o sa vezi si tu cum e....cat despre jocul la dublu....hmmmm... nu stiu cum e...dar vei fi ring de box nu alta...![]()
maine dimi merg la TT...si eco evident...sper sa-mi spuna ce e...
o seara frumaosa! si noapte buna!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tina_80 spune:
Buna seara mamici!
Am lipsit cam mult, dar asta nu inseamna ca mi-a scapat ceva din urma...am citit tot.
Am vazut ca ati deschis si un nou capitol. Elena! Multumim de capitol! Sa dea Dumnezeu, ca acest in acest capitol sa auzim numai de bine!
Am venit si eu cu vesti bune de la eco!...insa nu am nici o poza cu care ma pot lauda, pt ca bebelu a stat mai mult cu spatele. Mi-a spus ca este mai mare cu 5 zile fata de ultimul eco, cind era exact la termen. Nu m-am gindit nici o clipa ca la acest eco imi poate spune sexul....si totusi cu citeva semne de intrebare doctora a spus ca-i baiat....binenteles ca suntem fericiti, dar nici nu prea imi vine sa ma bucur de frica ca mai tirziu sa nu fiu dezamagita.
Sunt f fericita ca l-am vazut cum se misca, cum dadea din miini si picioare.
Mi-am facut si bitestul, dar rezultatul il aflam peste 2 sapt.
Mi-a mai dat elevit 1 cp/2 zile si Redoxon (vit C efervescenta)...cica daca as minca si pietre sa opresc elevitul. Doctora mea nu prea vrea sa ma ingras, un aspect care ma bucura.
Cind am citit din urma, mi-a atras atentia Dragaica care ne-a facut o pofta imensa de pepene. Mi-a cumparat si eu azi si am mincat:) a fost bun!...dar e bine sa ne gindim bine, la ceea ce scriem pt ca este posibil sa citeasca o viitoare mamica si sa nu aiba posibilitatea de a-si cumpara...ba ca este 12 noaptea, ba ca in Slobozia nu exista carrefour....si nu e bine sa poftesti zile intregi pina gasesti.
Imi cer scuze fata de Dragaica daca am suparat-o!

Va pup si somn usor!
tina
13+
crissy77 spune:
carla_2008, 8
beluistef, am facut si eu testul. Mi-a iesit fata la primul (adica corect) si fata si la bebedoi.
Cristina & Elise-Stefania
beluistef spune:
BUna dimineata burtici 
Va ofer
, suculet si laptic....plus
...
...se vede ca am inceput serviciul.
Sa aveti o zi frumoasa.
Si mi-e mi-a iesit la testul ala 2 fete si acum baietel...vom vedea daca s-a nimerit la bb3...![]()
Tina felicitari pentru
, sa dea Domnul sa nu se schimbe, daca asa va doritzi
fetele si va astept la o 
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
arissa spune:
Neata!
Azi nu m-am dus la munca, sunt nedormita de la 3, sunt si racita, ieri am zacut cu o mare stare de oboseala asa ca am sunat sa anunt ca nu ma duc. Nu ma simt in stare sa fac fata unei zile la birou. Vreau sa ajung la dr de familie si la ginecolog daca tot stau acasa.
Ramo, insomniile astea sunt una dintre "bucuriile" sarcinii. Eu le-am avut si la prima, vad ca si acum la fel, doar ca la prima parca nu eram asa de obosita peste zi. O sa intreb azi dr daca pot sa beau ceai de lavanda, am inteles ca ajuta.
Elena, mi-au iesit doua fete la test, e primul in care nu-mi iese baiat al doilea. Vom vedea.
Tina, felicitari pentru
cel voinic!
eladea, bafta la eco!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 14+
bumblebee spune:
Neata, burtici! Greu cu somnul, greu cu ridicatul din pat, oricum ar fi sper sa-mi treaca starea asta, ori sa dorm cum dormeam inainte, ori sa fiu energica, tot ca inainte. Aseara mi-a fost tare tare rau, niste spasme gastrice de am regretat tare tare ca am mancat, dar sper sa se duca de tot si astea.
Am inceput saptamana mai mult cu fundu-n sus
, afara e urat, frrrrrrig, m-a tras iar curentul si ma doare o maseaaaaa, pt ca e luni fac injectia, stomacu-n pioneze de dimineata... nu cred ca o sa fiu o companie prea placuta azi, macar sa nu ma vedeti la stirile de la ora 17
.
Va pup, sa aveti un inceput de saptamana excelent
!
Alina
11+
gargarita
beluistef spune:
Bafta la eco GEO si Tina la gine. , sa veniti cu vesti bune.
Alina chiar ai de gand sa apari la stiri...vrei
??????...ia vezi... stai cumintica si ai grija de tine.
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
bumblebee spune:
Sunt f cumintica, abia reusesc sa deschid gura, nu cred ca prind multe radacini azi la servici
Alina
11+
gargarita

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!