Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Salut burtici....

sunt tare suparata ca nu pot dormi. eu nu stiu ce se intampla. la orice ora ma culc seara, la 4 dimineata,fix, sunt in picioare. parca as fi cuc....si sunt rupta de somn toata ziua ca nu mai pot dormi..si voi patiti asta???
mmmmm....mi s-a facut pofta de ce scrieti aici...papa bun....doar ca pe mine acu m-au ajuns greturile.pana la 10 sapt nimic,cu mancat de toate....si acum surpriza.....dimineata...sa nu va zic ca m-a apucat in magazin,la raionul de carne.am fugit repede la toa...dar asa rusine mi-a fost.....
voi in rest sunteti ok?.....cred ca azi imi iau si eu pepene...ca nu mai pot de .....

va imbratisez pe toate si sa aveti o duminica placuta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

larissa_79 Carmen este plecata in SUA in vacanta. trebuie sa vina saptamana viitoare. Si eu abia astept sa ne povesteasca ce a facut si cum se mai simte

cand va aud pe voi cu miscarile lui bebe asa imi doresc si eu... acum am alta "problema" de 4 zile ma simt bine, nu mai vomit, nu mai am greturi. e normal sau ar trebui sa ma ingrijorez?

Dragaica cat despre pizza si eu am papat aseara si taaaaare buna a fost

----------------------------------------------
my somebody....

13+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Salut burtici....

sunt tare suparata ca nu pot dormi. eu nu stiu ce se intampla. la orice ora ma culc seara, la 4 dimineata,fix, sunt in picioare. parca as fi cuc....si sunt rupta de somn toata ziua ca nu mai pot dormi..si voi patiti asta???
mmmmm....mi s-a facut pofta de ce scrieti aici...papa bun....doar ca pe mine acu m-au ajuns greturile.pana la 10 sapt nimic,cu mancat de toate....si acum surpriza.....dimineata...sa nu va zic ca m-a apucat in magazin,la raionul de carne.am fugit repede la toa...dar asa rusine mi-a fost.....
voi in rest sunteti ok?.....cred ca azi imi iau si eu pepene...ca nu mai pot de .....

va imbratisez pe toate si sa aveti o duminica placuta.....

asa am patit si eu dupa ce am skimbat sapt.10..au inceput sa apara greturile(ma bucurasem degeaba pana atunci:P..dar nu am niciodata pana acum..si cu dormitul la fel..numa' ca la mine ora de trezire ii vre 5 si ceva..si eu am crezut ca doar mie mi se intampla lucrurile astea..dar vad ca mai sunt pers....eu recuperez somnu dimineata..de pe la vreo 8 pana pe la 11...si asa bine ma simt..parca as fi dormit toata noaptea..:)..cine stie prin cate skimbari mai trecema pana la sfarsit...
sper sa nu mai avem parte de momente grele si sa trecem cu bine peste toate..:)..o zi frumoasa va doresc

cristina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lala, nu te ingrijora, poate ti-au trecut greturile, si mie mi s-au mai ameliorat, numai ca nicio zi nu e ca precedenta, o zi ma ascund in frigider si nu ma satur de mancat, in alta mi-as pune lacat la gura numai sa nu trebuiasca sa inghit ceva, alta data mi-e rau dupa ce mananc (rar), dar simptomele astea "gretoase" reduse simtitor.
In schimb, ma dor sanii, eu aveam sanii destul de mici, acuma ma simt de-a dreptul voluptoasa, tare mai sunt mandra de nurii astia, dar sunt fff durerosi.
Cat despre pizza, eu imi mai fac in casa, numai cu mozzarella, rosii si ardei (nu prea sunt carnivora), am o tanti care lucreaza la o pizzerie si-mi aduce aluat de-a lor, asa ca treaba-i simpla.
Va pup

Alina 11+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello..
asa-mi place duminica..mergem la socri la pranz..ne face si desert..:) si apoi venim acasa si dormim/ mami si copiii :)
Stefan a inceput sa aiba muculeti, ca doar e de 2 sapt gradinar, nu? cred ca pana iesim din iarna tot asa va fi..macar bine ca amai dat inghetul, sa mai crape virusii.
ca nu mai uit nici eu cat de bine mi-a picat salata aia orientala..joi cred ca vine mama si o sa pun sa faca, sper sa iasa tot pe acolo.
cu pepenele ma omorati, ca eu sunt mare fan, dar mi-e groaza de fructele importate, ca am eu pitici pe creier ca-s injectate cu nu stiu ce, ca sa reziste mai mult ...

Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Victo, toate fructele si legumele sunt injectate cu te miri ce...mai ales astea din import....dar ma gandesc ca de pofta daca mancam ceva, nu se intampla nimic. sincer si eu imi iau unul cand gasesc ca nu mai pot de pofta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

FEtelor ....

M-ati dat gata cu pepenele vostru, nu stiu cum de reusesc sa ma abtin sa nu iau sii eu unul, cat de micut, dar sa simt asa mirosul ala specific. Numai ca vb fetelor, astia importati nu prea au gust.

Felicitari GEO pentru miscarile lui bebe, se pare ca incepem incet incet cu vesti despre miscarile lui bebe...apoi despre ce "ascunde" si uite tot asa ne trezim prin luna 7...ca vorbim ca mai avem un pic si ii tinem in brate.

Si eu am maaaaarrrriiiiiii probleme cu somnul, poate de maine de cand voi incepe lucrul si voi deveni iar stresata, obosita, voi dormi mai bine...Asa ca de maine gata cu statul acasa.

RAcusor zi-mi si mi-e ce iai zis medicului de ti-a dat programul de lucrul de la 8 la 6 ore...si ce scria pe biletul ala de la el.Ma gandesc foarte serios si eu la varianta asta pentru ca nu pot sta inm fund 8 ore, am dureri de burta destul de mari si cum eu am "constructia" de burta joasa si tuguiata...ma deranjeaza enorm statul ala pe scaun atatea ore. Mai ales ca acum incepem sa crestem..

O seara placuta la toate si cu putine ...ca imediat vreau si eu pepene...

Elena, 15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

HAi sa va dau un site in care mi-e mi s-a nimerit pentru fete ca vor fi fete...introduceti anul nasterii si luna, si anul conceperii si luna si sa auzim si alte pareri

http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Larissa, asa fac, marti ma duc la dr Esanu Sorin la cabinetul lui privat, am auzit ca e printre cei mai buni ecografisti si e genul de dr care sta si iti raspunde calm la toate intrebarile. Eu deja mi-am facut lista cu intrebarile. Din pacate, dr nu ia si in evidenta gravidute ca sa nasca cu el. Asa ca de dimineata o sa fiu la Elias, la intrepretarea dublului test si dupa amiaza la Esanu. Sper sa vin cu vesti bune, ca prea am stat incordata saptamanile astea.

Vad ca nu va potoliti cu pepenele, ma gandesc sa-mi iau si eu marti de la capitala, dar tare mi-e frica ca dau iar peste vreun castravete dulceag...

Va imbratisez si va tzuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

HAi sa va dau un site in care mi-e mi s-a nimerit pentru fete ca vor fi fete...introduceti anul nasterii si luna, si anul conceperii si luna si sa auzim si alte pareri

http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

Bebe strumpf

Mie mi-a iesit baiat/baieti, exact ce-mi doream .

Fetelor la noi pepenii sunt buni, pentru ca acum e anotipul lor in sud, in Peru, Domenicana, etc.
O duinica faina.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 8+

Mergi la inceput