Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hop tzop

Azi recunosc ca am vegetat toata ziua. Aseara am fost la niste prieteni, tipa e gravida in 36 saptamani, sarcina cu probleme, vai de ea! I-a prins bine putina barfa, recunosc ca si mie. Doar ca am ajuns acasa pe la 1 noaptea, dimineata m-am trezit la 9, si la 12 eram din nou in pat la somnic. Eh! Am facut o mancarica de mazare si astept sa se raceasca nitel sa bag o portie dubla.

Va tzuc

15+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

deci vreti idei de mancare, da?
pai ce imi prieste mie- rulada de ciuperci, pastrav la gratar si cartofi prajiti..iar aseara am mancat 2 portii de salata orientala, cu multe legume..de am speriat-o pe soacra-mea.

Paula 14+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Buna burtici,
Crissy 77 multumesc de raspuns

Eu azi nu prea am putut sa mananc f mult. Mi-a fost un pic greata. Banane si portocale, meniul zilei si omleta de dimi.
Uitandu-ma acum la ce ati scris despre felurile de mancare, incepe sa imi ploua in gura. Nu am fost in stare sa gatesc nimic, deocamdata, dar raman optimista ca ziua nu s-a sfarsit.
Si mie mi-e o pofta teribila de ciorba radauteana pe care am mancat-o anult trecut la Gura Humorului, de rosii de gradina cu sare si telemea de oaie, de lubenita si pepene, cirese si multe altele. Incerc sa nu mai mai gandesc zilnic la astea si macar in loc de rosii, mai beau o cana de bulion si in rest o dau cu compoturi si muraturi la greu. Nici eu nu sun prea prietena cu carnea, plus ca am avut o perioada (mai in tinerete) cand nu am mancat carne vreo 4 ani.
Ah, si inca una. Am vazut intr-o zi la tembelizor cum preparau raci cu piure de ciulini de balta. In viata mea nu am mancat asa ceva, insa racii aia asa de bine aratau incat am inceput sa caut restaurante din Timisoara unde se mananca raci. Oare or fi indicati?

Mai un pic si ma duc in vizita la mami meu si sunt sigura ca oi gasi ce va pe acolo pe placul meu la ora actuala
Va si va doresc o seara faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

fetele referitor la ce mancam yo bag suc de rosii la greu si chipsuri...orice altceva ma face sa ..sper sa treaca cat de curand mai ales ca in prima luna nu aveam nic...mancam orice si f mult ....acum nimic nimic nimic

+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

n-am apucat decat sa frunzaresc, scrieti mult, nu gluma...

declar si eu oficial ,ca si elena, ca a inceput si la noi 'belly dance-ul'... de cateva zile...e destul de timid, dar prinde el puteri...

e greu sa-ti dai seama daca e bebe sau nu, dar daca timp de cateva zile observi aceleasi tipuri de 'miscari', 'fluturasi' sau mai stiu eu ce, atunci e bebe..

o seara faina! am un weekend plin, zi de nastere, botez...

sa aveti un weekend fain!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ce prajitura stramba am facut,a crescut cam anapoda, dar e f gustoasa.
Chipsurile tare imi mai plac, inainte nu prea ma uitam la ele, dar ma opresc si la toate patiseriile mirositoare, macar ceva mic cu o branzica sarata.
Spor la dans si distractie placuta Eladea.
Eu ma bag la un film si , noapte buna burtici

Alina 11+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Of mai fetelor ce bine de voi, eu stau cu curu pe scaun sa scriu o lucrare si voi va prajituriti, va uitati la filme, va pregatiti de dilaila...vreau si euuuu
Ce ma nervati! Ma duc sa bag in burtoi, ca vrea sa fie hranit. Azi n-am mai simtit nimic la burtica, deci nu a fost bebe, nu stiu de ce am avut senzatia aia ieri.
Marti ne ducem si noi la eco, abia astept sa il vad iar pe tzontzonelul meu.

Va pup si va doresc pofta buna la prajituri, vizionare placuta si spor la pregatiri.

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Vai fetelor, a ras pe burta, fiecare cu preferintele ei, cu poftele ei, ii sunteti atat de dragi, a regasesc in fiecare poveste

Adrianabuc, Victo mi-ati facut pofta cu mazarea si salata orientala stiu ce fac maine.

Kittyescu astia nu se incadreaza la fructe de mare????
mie mi-eu spus sa ma feresc de cat pot de ele, de exemplu as manca sushi, salivez nu alta dar se pare ca-i cel mai periculos pentru ca are peste crud iar ala vegetarian nu-mi place.
Lia ai grija cu cipsurile, ia din alea facute din malai si cereale sunt o idee mai sanatoase.
Eladea felicitari pentru dansator, abia astept sa-mi simt si eu bebei iti dai seama ce-o sa fie la mine cu 2 .......fiesta
Bumblebee macar tu faci prajituri, eu sunt 0 la capitolul asta, somn usor.

Mie ieri mi s-a facut pofta de pizza, cu chiu cu vai mi-am induplecat sotul sa-si faca mila de mine, nu e de acord cu genul asta de mancaruri, dar la insistentele unei "mame depravate" m-a dus la pizza Hut.
Am papat jumatate de pizza dupa care am venit am venit acasa si-am dat totu afara prima data cand dau la rate, sper sa nu se mai repete.
Am cumprat aseara niste carti despre sarcina, am gasit multe chestii super interesante, de ex. nu stiam de ce mananc eu atata pepene, se pare ca taie greata si hidrateaza femeile care varsa mult in timpul sarcinii. Asa ca ......organisul nostru ne spune de ce avem nevoie si de ce nu, aseara nu prea stiu ce s-a intaplat cu organismul meu cred ca era derutat

Va pup un weekend fain.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor, voi scrieti nu gluma. Nu prea mai reusesc sa tin pasul. Citesc mereu la zi dar cand sa scriu ceva nu mai tin minte cine ce si cum zicea.

Am retinut treaba ca la fetele ce sunt la a doua sarcina a inceput bebe sa miste cam in saptamana 16. Fetele care sunteti la prima sarcina si tot in 16 nu va speriati ca prima data se simte mai greu bebe. Eu de exemplu la Alexia am simtit primii fluturasi pe la 18 saptamani cam asa daca nu si mai incolo. Cred totusi ca pe la 18. Aveti nitica rabdare. Eu sunt in saptamana 14 si abia astept sa il simt peste 2 saptamani. In alta ordine de idei eu ieri am. Plus de asta am o stare de greata mai rea ca in primle 12 saptamani. Plus ca ma deranjeaza mirosurile. Vad ca mai sunt fete cu sarcina inaintata si greturi...sper sa nu mai tina mult. Dupa ce misca sper sa fie macar putin mai bine.
Legat de mancare...eu nu am asa mari pofte insa nici nu pot manca chiar orice. Mi s-a pus si mie acum pata pe pizza ( se stie cine e de vina ptr asta..dragaica cred). Sa vad acum daca conving soatza sa se duca sa aduca ca de dus pana la pizza hut cu Alexia dupa mine nu prea am chef. Nu de alta dar nu sta ea linistita pe scaun si o sa imi stea pizza in gat.
A inceput sa creasca si burticuza asa ca port salopeta din sarcina cu Ale.
De CarmenAlbu mai stie cineva ceva? Nu a mai scris de foarte mult timp si era foarte activa la inceput.
Sheri, ai facut cerclajul?
Alina2005, daca mergi la eco sa intrebi de col. Sa iti spuna cat e ca si lungime. Daca spune ca nu vede bla bla sa mergi la un alt ecograf. Ar trebui sa vada lungimea colului cat mai exact ca sa stii cum stai.
Va imbratisez si va doresc o duminica frumoasa!

Larisa 13+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

tocmai ce m-am trezit, am sosit azi dimineata la 4 din mini-concediul nostru si sunt cam lesinata
fug sa citesc ce a-ti scris ca a-ti fost "harnice" rau si revin..

Pup burticile

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 14+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput